çıkmazdayım yardım edin

sanırım biz kadınlar çok safız
Saflıktan değil sevdiğimiz için kolay görmezden grlip aksine inanmak istiyoruz kaaçç kadın var aramızda eşinin aldattığından okadar enin ama acaba sldatılıyomuyum diye burda konu açıyo hani biri ikna eder gibi deseki yok sana öyle gelmiş buna inanmaya hazır bekliyo kendini aksine inandırıcak birini bekliyo sende kendini aksine inandırıcak bi yorum bekleme ablacım aslında herşek açık açık ortada görmek istersen tabii

Eğer bu hayatta evlilik sizin için önemliyse ki öyle görünüyor, bence ayrılın başka ilişkiler deneyin. Sizi isteyenlerden birini de sevebilirsiniz zamanla.
aslı şu hayatınıza aldığınız herhangi bir insanla neden ilişki kurarsınız , evlenmek ve cocuk sahibi olmak istemek normal değil mi ben mi anormal düşünüyorum bunu neden bana empoze etmeye calısıyor

normalde böyle bir insan değilim , ama sanırım öyle gösterdim bu imajı değiştirebilirmiyim ? ayrılmakdan başka bi çözümü yok sanırım ama ayırılınca acı çekmekten cok korkuyorum
İmajinla alakalı değil,adamın değişmesi lazım.
O da pek mümkün değil sanki,adam zaten etkilense kacmaman için sözdür nisandir sürekli lafını eder,gelecek planları yapar.
Ama sizinkisi sürekli öteleme telaşında,yani bunun sonu yok.

evet yüzleşmem gerekiyor yine kavga ettik ve ayrılmak isteyeceğimi söyleyeceğim bir daha geri dönemem gerekiyor kendimi olan saygımı da yitirmek de istemiyorum

evet yüzleşmem gerekiyor yine kavga ettik ve ayrılmak isteyeceğimi söyleyeceğim bir daha geri dönemem gerekiyor kendimi olan saygımı da yitirmek de istemiyorum
Bence senin için doğrusu bu daha fazla alışmadan yanlış bi ilişkiyi bitirmelisin saygı görmediğin yerde sevilsen ne yazar

bununla yüzleşmem tam 3 ayımı aldı sanırım artık sona geldim

Bu ciddi düşünmüyor söylemiş zaten. Vakit kaybetmeyin ,sizde evlilik istiyorsunuz boşa zman harcamayın bu adamla. Önünüzdeki maçlara bakin

Siz 7 aylık ilişkinizde kendisinin doğru kişi olduğunu nasıl anladınız da evlenmek istiyorsunuz,çocuklarınızın babasi yapmak istiyorsunuz onu?Hangi özellikleri sizi bu hayallere sürükledi?

Siz 7 aylık ilişkinizde kendisinin doğru kişi olduğunu nasıl anladınız da evlenmek istiyorsunuz,çocuklarınızın babasi yapmak istiyorsunuz onu?Hangi özellikleri sizi bu hayallere sürükledi?
sadece iyi bi insan olması ve yalan söylememesi başka buna sürükleyecek hiçbir şey yapmadı sanırım düşündüm de gerçekten yapmamış

sadece iyi bi insan olması ve yalan söylememesi başka buna sürükleyecek hiçbir şey yapmadı sanırım düşündüm de gerçekten yapmamış
Ee o zaman siz neden evlenmeyi dusunuyorsunuz ki böyle bir insanla zaten bir kişi 5 sene bekleyip yanılmış.Sizin ömrünüzden de çalmasına izin vermeyin.Kimi buluyorsa bulsun.Ama siz tekrar böyle biriyle beraber olmayın.

ilişkiler çeşit çeşit,insandan insana değişkenlik gösteriyor,herkesin bir kriteri bir beklentisi var,karşınızdaki bu beklentiyi karşılamıyorsa size uyan birisini bulmak daha mantıklı ve daha az yıpratıcı olur,evlilik istemediğini söyleyen bir erkek yada kadın henuz aradığını bulamadığındandır,dünyanın her yerinde ideal insanla tanışınca eninde sonunda nihayetine varıyor ilişkiler,eğer olmuyorsa zorlamamak lazım,aradığı siz değilsiniz,çünki önceden düşünmüş evlenmeyi,demekki olabiliyormuş,boşverin onu bence.

Evlenmek çok istesem bile Bi erkeğe hayatta sen benimle niye evlilik hayali çocuk hayali kurmuyorsun demeye tenezzül etmem. Gururum her şeyden önemlidir. Baktım niyeti yok ben seninle Bi gelecek düşünmüyorum derim hahaha kovulmadım istifa ettim gibi., şu adamları şu kadar tepenize çıkarmayın ya hu. Erkek kıtlığı mı var.

Asla sizinle evlenmeyecek.sizi sevdiği falan yok sadece boş vakitlerini yeni birini bulana kadar sizinle doldurmaya çalışıyor. Hem sizi sevecek birini hayatınıza alma şansınıza engel oluyor hem de zamanınızı alıyor tam bir bencil. sizde izin veriyorsunuz.

Emin olmalıyım, acele etmeyelim, evlilik insanı değilim bu sözleri söyleyen adam net sevmiyordur. Gerçekten sevdiği kadın olsa nolur evlen benimle diye kapısında yatar. Ya da en azından gerçekten sevip değer verdiğini, hissettirir böyle ikilemde bırakmaz. İkilemde bırakıyorda totosuna bir tekmeyi hak ediyor demektir. Hiç şaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…