çıkmazdayım yardım edin

TEKOGUNVEARALIKLIORUC

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
21
13
3
29
Merhaba ben 28 yaşındayım benim 7 aylık bir ilişkim var ama bana yakın zamanda ilişki düşünmediğini söyledi , 34 yaşında 2 tane ciddi ilişkisi olmuş birisi benim benden önce cinsel hayatı varmış ben bakireyim diğer kız 5 yıllık ilişkisi o kızda evlenmek istemiş fakat evliliğe hazır değilmiş kız bunu bırakmış geri döndüğünde de anlattığına göre kız istememiş ,biz ilişkiye başlamadan önce profiline bakmış ekran görüntüsünü telefonda gördüm kızda hala bekar ve kız komşuunun kızıymıs ben evlenmek istiyorum ama bana sürekli ben sana vaad veremem zaman ne getirir bilemem zamana bırakalım diyor ama beni sevdiğini de söylüyor ( söylediği senelerce tanımak birbirimizi ) ve benle ne evlilik ne cocuk hayali hiçbir zaman kurmadı , bu beni çok üzüyor , seviyorum ama ayrılıp geri dönüyorum , bu beni çok yıpratmaya başladı ben mi çok aceleciyim , benle evlenmek ister mi ilerde beklemelimiyim ( bu arada ben ilişkiye başlamadan öcne benle evlenmek isteyen bir kaç kişi vardı hala bekliyorlar ) çıkmaza girdim yardım edin cok mu abartıyorum

bu arada ben ilişkiye başlamadan öcne benle evlenmek isteyen bir kaç kişi vardı hala bekliyorlar ) çıkmaza girdim yardım edin cok mu abartıyorum
evlenmek için evlenilmez. beni bekliyorlar demeniz saçma. sizin duygularınız da önemli
sevgilinize gelince 5 yıllık ilişkisine acımamış sizi sallayacağını sanmam. açık açık ben buyum işine gelirse demiş. cinsellik yaşamaya da alışkın kaybetmemek için istemediğiniz ve hazır olmadığınız bir şey sakın yapmayın. ilişkinizde pek umut göremedim ben

benim çevrem ilişkimiz hakkında olumsuz yorum yapıyorlar şununla olsaydın o şu an seninle evlenirdi tarzı konusuyorlar ordan biliyorum , herhangi bir sadakatsilzik yapmadım

benim çevrem ilişkimiz hakkında olumsuz yorum yapıyorlar şununla olsaydın o şu an seninle evlenirdi tarzı konusuyorlar ordan biliyorum , herhangi bir sadakatsilzik yapmadım
derdiniz evlenmekse hiç uğraşmayın bence

Yahu adam ağzıyla söylüyor.
Bazen gercekten sizi anlamak mümkün değil.
Hani adam numara yapsa derim ki kız kandı.
Ancak adam ; "ben buyum" dediği halde sizin adama resmen yapismaniz çok anlamsız.
Bu adamdan fazla bir beklentiniz olmasın.
Kendinizi kucultmeyin karşısında.

derdiniz evlenmekse hiç uğraşmayın bence
aslında benim de derdim evlenmek değildi , ama 7 ay boyunca bir kere bile bir cocugun hayalini kurmaması beni tedirgin etti , ister istemez buna takılmaua basladım ona bunu söylediğimde sen benimle bir cocuhun hayalini bile hiç kurmadın dediğim de ben seninle bi cocugun hayalini kurmak zorundamıyım neden herkes 34 yasında oldugum ıcın benden evlnememi bekliyor diye serzenişte bulundu

altında her zaman sevdiğinizde karşı tarafın yaptığını hafifletecek bir sebep arıyorsunuz ve sürekli sen çok acelecisin ve abartıyrsun diye size yanlış hissettiğinizi düşünen birisi olsa ne yapardınız ?

Bakire olmanızın konuyla alakası nedir

artık kızlar o kadar saftrik ki adamlar tek çareyi dürüstlükte buluyor onu da anlamıyorlar

Aklı kalmış geride belliki sabrın varsa bekle ama hiç tavsiye etmem çünkü bir ayrılıp bir barışıyosan tartışmayı sen çıkarıp ayrılıp geride sen dönüyosan saygısı kalmamıştır artık sana çok uğraşma derim ben

Ben sebep aramam.
Sevdiğiniz zaman aklinizi kiraya vermiyorsunuz.
Ve karşınızdaki kişi size açıkça niyetini belli ediyor.
Zaten adam sizi hatalı olduğunuz konusunda ikna etmek için bu şekilde konuşuyor.
Muhtemelen biraz evlilik meraklısı olduğunuzu biraz da çabuk etkilendiginizi gösterdiğinizden ötürü.
Çok yanlış sulardasiniz,o gemiyle istediğiniz yere gidemezsiniz.

normalde böyle bir insan değilim , ama sanırım öyle gösterdim bu imajı değiştirebilirmiyim ? ayrılmakdan başka bi çözümü yok sanırım ama ayırılınca acı çekmekten cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…