bunları sadece işi bırakıp geliyorum dedikten sonra cümle olarak kurmuş olması olayı başka yerlere götürür kırmızı olarak işaretlediğim yerleri eğer eşiniz bu konuyla bağlantılı olarak kurmuşsa bir çok şeyi kafasında bitirmiş gibi..Kızlar ne yapıcam bilemiyorun bana bi akıl verin siz olsanız ne yapardınız? Durum şu..
1 buçuk yıllık evliyim izmirde yaşıyoruz,6 ay önce mağaza müdürlüğü kazandım ve istanbula geldim,eşim de git dedi geleceğimiz için dedi ama bu sürede ne o ne de ben gelemiyordum yani 6 aydır böyleyiz.ayda 2 kez görüşebiliyoruz.ama eşim bana karşı uzaklaştı bu mesafede.sanırm kendi kendime de yaşayabiliyorm diye düşündü bilemiyorm ama ben yapamıyorum artık geri dönmek istiyorm herseyi bırakıp dedim ve gerçekten iyi değilim ben,eğer dönersem 15 bin tazminat ödemem gerekicek ve işsz olucam artık Ve eşim de bu parayı ödemenin mantıklı olmadığını söylüyor ama eşim dönme diyor apartopar dönme diyor düşünelm napabilirz nası yapabilirz diyor.uzaklaşms benden artık bizden olmaz diyor.o kadar şaşırdm ki böyle demesine ve çok üzgünm ama hem öyle diyor hemde beni sevmediğni de söylemiyor heyecanm bitti diyor.ama ikimiz için gelecek plano yapıo hala ,bu uzaklık ikimizi de ilişkimizi de yıprattı.nsöylüyosun ama bu kadar zaman ayrı kalmk bize bisey kazandrmadı kaybettrdi daha da kalmak bisey kazandırmıycak,geleceği görmekle fln uğraşmayalm artık belli iste göremiyoruz geleceği fln ,izinden sonraki zamanlara katlanıcak durumda bile değilim,günüm gecem karıştı beynim yerinde değil,bana tam destek ol ozaman olucaksan yalnız hissettçe sürükleniyorum daha çok bıktm ben artık e yapmalıyım?? şuanki aklım olsa müdür fln olmak istemezdm hatta gelmezdm bile ama artık olan oldu nolur bi fikir verin geçmişle ilgili yapmazdm etmezdim değil ama siz olsanız napardınız??
teşekkür ederim biraz olsun rahatladım,ne yapabilirz diye düşünüo evet ama uzaklaştığnı da söylüo kendisi bende korkuyorm bu uzaklaşma sonucu tekrar birleşemezsek diye,bikaç ay daha sabret diyo bana apartopar çıkma diyor,planlayalm diyor.yalnış bisey yaptığını düşünmüyorm bana ama sadece zoruma giden ben yokken de mutlu olmaya kendini oyalamaya çalışıyor.ne biliym bencil de düşünmüyorm aslında o hala arkadaşlarıyla ailesine de yakın sonuçta uzaklaşan benim mutsuz olan da.. bilmiyorm neden kabul ettm bu işi o güne dönsem ya da böyle olucağnı bilsem asla kabul etmezdim.ama bikaç ay içinde dönerim izmire diye düşünüyodum.öyle olmadı.hala çıkmazdayım karar veremiyorm.bikaç hafta izin alıp gidiyim diyorm izmire hem sabrediceğm zamandan kazanırm hem de eşimle olurum,ona yanındayken ben ordayken daha mutlu olduğumuzu bişeylerin bitmediğini sadece uzaklıktan dolayı böyle hissettğmizi farkettirmeliyimm
aslnda tazminat ödememek için daha 1 buçk yıl geçmesi gerekiyor,ama biraz araştırdım şirketler talep edemeyebiliyomus bu parayı hukuki açıdan,şuan için haziran ayında 3 hafta izne çıkıp izmire gidicem en azından neredeyse haziran ayının tamamını izmirde geçiricem,aslında gerçekten uzaklıktan dolayı böyle uzaklaştığımızı biliyorm eşim de söylüo zaten bunu ama ben hersey eskisi gibi olsun bana eskisi gibi davransın istiorum.mesela sana sevgim de saygım da var dior ama ilişkimzde gelecek göremiyorm heyecan duymuorm dior.aynı zamanda da geleceğimz için plan yapıor anlayamıyorm.ben de bunu ona göstermek istiorum,her an konuyu açıp hem kendimi hem onu da sıkmk istemiorm ama eşimi çok seviyorm kaybetmek de istemiyorm[/QUOTE]canım şu an ki işinde müdürlük deneyimin oldu yani izmir e gidersen farklı bir iş bulma müdürlük işi arama imkanın eskisine göre çok daha fazla olucak inan .Yani tazminatı ödememek için eger bir kaç aya bu zorunluluk kalkıyorsa eşine güveniyorsan biraz sabret yıllk izinlerini hemen bitirme idarelice kullan özel günleriniz varsa yakınlarda onlara böl çünkü bir güne bile ihtiyacın olabilir bunalabilirsin mesela ayda ikişer gün hafta sonlarıyla birleştirip bir kaç ay sabredersin oraya gittiğin zamanları da dolu dolu bir gübü bir ay gibi yaşatırsın farklı bir yere rezervasyon yatırıp değişik mekanları seçebilirsiniz kısa tatiller gibi vs arada sevgi saygı güven varsa her şey yoluna girer ama biri eksik olsa bitiyr.eşin biraz mantık olarak bakıyor sen ise aşk olarak . bana şu an daha çok ilgi göstermen lazım burda yalnızım bir de sen üzme falan de burda kıskandır falan alt komşumuz rahatsız edici vs de erkekler sahiplenme duygusuyla kendilerine ihtiyaç duydugunu hisseden kadınlara yaklaşırlar
hakkımızda hayırlısı :)