- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
[/QUOTE]aslnda tazminat ödememek için daha 1 buçk yıl geçmesi gerekiyor,ama biraz araştırdım şirketler talep edemeyebiliyomus bu parayı hukuki açıdan,şuan için haziran ayında 3 hafta izne çıkıp izmire gidicem en azından neredeyse haziran ayının tamamını izmirde geçiricem,aslında gerçekten uzaklıktan dolayı böyle uzaklaştığımızı biliyorm eşim de söylüo zaten bunu ama ben hersey eskisi gibi olsun bana eskisi gibi davransın istiorum.mesela sana sevgim de saygım da var dior ama ilişkimzde gelecek göremiyorm heyecan duymuorm dior.aynı zamanda da geleceğimz için plan yapıor anlayamıyorm.ben de bunu ona göstermek istiorum,her an konuyu açıp hem kendimi hem onu da sıkmk istemiorm ama eşimi çok seviyorm kaybetmek de istemiyorm
bence sevgi saygı varmış zaten güvenmese uzaklara yollamaz seni sende de bunlar varsa çözemeyeceğiniz birşey yok
o zaman işten çıkınca nasıl yol izlenmeli avukatla teyit halide olun verin çıkısınızı.belki dava vs derken iş bulur tazminatı daha uzun bir zaman sonra ödersiniz zaman kazanırsınız
benm eski işyerimde de tazminat vb bir durum geçiyordu 2 yıl zorunluluk vardı sonra öğrendik ki 1 ay verdikleri o eğitimin parasını alıyorlarmış sadece ve düşük bir rakammış bir yandan da tabi bunu araştır bir avukata danış en önemlisi imzaladıgın sözleşmede bunlar detaylıca yazıyor keşke bir örneğini lsaydın imzalarken ama avukata danışırsan zaten onlar o belgenin gerçeğini alıp inceleme talebi yolluyor avukat iş yerine ve o kadar yüksek çıkmaz bence
ben de erkek arkadaşım beni kırdıgından ona aynı bu cümleyi söylerdim sevgim saygım var ama gelecek yok gibilerden aslında gelecek var ayrılmam ama gurur yapıyorum bazı şeyleri onun söylemesi ya da daha önce ki kırıldıgım ufak detayların ne kadar büyük oldugunu anlasın istedim sessiz kaldım ama sonra yüzüne vurdum aramız düzeldi sevgi saygı güven vardı hallettik bugün :) detaylı yazdım belki sizin aranızda olumsuz birşeyler yaşanmıştır eşin senden bir tepki bekliyordur böyle olmasa geleceğiniz için ugraşmaz bazı syler kopma noktası olur ilişkinizin kopma noktası da sizin iş durumunuz olmuş seni 1. 5 yıl daha göremeyeceğini düşündükçe maddiyat vb kırgınlık ve sorunlar aklına geldikçe arada bir bu duruma geliyordur her zaman bu kadar katı konuşmadıgından eminim kendimden biliyorum bu tür karamsarlıklar onu bu düşüncelere itebilir ve size sitem içinde olabilir gizliden gizliye. çünkü bende ondan koptugumda onu dış dünyayla serbest bırakmıştım o da size kolayca git demiş mesela bu işi kabul ettiğinizde .evliliğiniz en hassas döneminde boşanmalar hep 1.5 ila 3 yılları arasında erken boşanmalar ama 5. yılı devirince rahatlıyorsunuz .bence hayat szin keşke dememek için kim ne düşünür düşünmeyin