- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
[/QUOTE]aslnda tazminat ödememek için daha 1 buçk yıl geçmesi gerekiyor,ama biraz araştırdım şirketler talep edemeyebiliyomus bu parayı hukuki açıdan,şuan için haziran ayında 3 hafta izne çıkıp izmire gidicem en azından neredeyse haziran ayının tamamını izmirde geçiricem,aslında gerçekten uzaklıktan dolayı böyle uzaklaştığımızı biliyorm eşim de söylüo zaten bunu ama ben hersey eskisi gibi olsun bana eskisi gibi davransın istiorum.mesela sana sevgim de saygım da var dior ama ilişkimzde gelecek göremiyorm heyecan duymuorm dior.aynı zamanda da geleceğimz için plan yapıor anlayamıyorm.ben de bunu ona göstermek istiorum,her an konuyu açıp hem kendimi hem onu da sıkmk istemiorm ama eşimi çok seviyorm kaybetmek de istemiyorm
[/QUOTE]aslnda tazminat ödememek için daha 1 buçk yıl geçmesi gerekiyor,ama biraz araştırdım şirketler talep edemeyebiliyomus bu parayı hukuki açıdan,şuan için haziran ayında 3 hafta izne çıkıp izmire gidicem en azından neredeyse haziran ayının tamamını izmirde geçiricem,aslında gerçekten uzaklıktan dolayı böyle uzaklaştığımızı biliyorm eşim de söylüo zaten bunu ama ben hersey eskisi gibi olsun bana eskisi gibi davransın istiorum.mesela sana sevgim de saygım da var dior ama ilişkimzde gelecek göremiyorm heyecan duymuorm dior.aynı zamanda da geleceğimz için plan yapıor anlayamıyorm.ben de bunu ona göstermek istiorum,her an konuyu açıp hem kendimi hem onu da sıkmk istemiorm ama eşimi çok seviyorm kaybetmek de istemiyorm
İnan ki canm artık başkaları ne düşünür umrumda değil mayıs ayı da geçsin haziranda 2 3 hafta yıllk izinle gidiceö heö orda olurum hem de konusuruz diye.bitmesini istemiyorum hiçbiseyin hala evliliğimn tehlikede olduğunu hissedersem neyim var neyim yok toplayıp işimi fln umursamıycam,iş bulunur ama evliliğimi kurtarmam gerek,herseyn eskisi gibi olması zaman alır belki zor olur ama olucak bunu yapıcam ben Allahn izniyle yani insallah[/QUOTE]bence sevgi saygı varmış zaten güvenmese uzaklara yollamaz seni sende de bunlar varsa çözemeyeceğiniz birşey yok
o zaman işten çıkınca nasıl yol izlenmeli avukatla teyit halide olun verin çıkısınızı.belki dava vs derken iş bulur tazminatı daha uzun bir zaman sonra ödersiniz zaman kazanırsınız
benm eski işyerimde de tazminat vb bir durum geçiyordu 2 yıl zorunluluk vardı sonra öğrendik ki 1 ay verdikleri o eğitimin parasını alıyorlarmış sadece ve düşük bir rakammış bir yandan da tabi bunu araştır bir avukata danış en önemlisi imzaladıgın sözleşmede bunlar detaylıca yazıyor keşke bir örneğini lsaydın imzalarken ama avukata danışırsan zaten onlar o belgenin gerçeğini alıp inceleme talebi yolluyor avukat iş yerine ve o kadar yüksek çıkmaz bence
ben de erkek arkadaşım beni kırdıgından ona aynı bu cümleyi söylerdim sevgim saygım var ama gelecek yok gibilerden aslında gelecek var ayrılmam ama gurur yapıyorum bazı şeyleri onun söylemesi ya da daha önce ki kırıldıgım ufak detayların ne kadar büyük oldugunu anlasın istedim sessiz kaldım ama sonra yüzüne vurdum aramız düzeldi sevgi saygı güven vardı hallettik bugün :) detaylı yazdım belki sizin aranızda olumsuz birşeyler yaşanmıştır eşin senden bir tepki bekliyordur böyle olmasa geleceğiniz için ugraşmaz bazı syler kopma noktası olur ilişkinizin kopma noktası da sizin iş durumunuz olmuş seni 1. 5 yıl daha göremeyeceğini düşündükçe maddiyat vb kırgınlık ve sorunlar aklına geldikçe arada bir bu duruma geliyordur her zaman bu kadar katı konuşmadıgından eminim kendimden biliyorum bu tür karamsarlıklar onu bu düşüncelere itebilir ve size sitem içinde olabilir gizliden gizliye. çünkü bende ondan koptugumda onu dış dünyayla serbest bırakmıştım o da size kolayca git demiş mesela bu işi kabul ettiğinizde .evliliğiniz en hassas döneminde boşanmalar hep 1.5 ila 3 yılları arasında erken boşanmalar ama 5. yılı devirince rahatlıyorsunuz .bence hayat szin keşke dememek için kim ne düşünür düşünmeyin
Teşekkür ederim canım gerçekten içimi rahatlattı biraz olsun, öyle düşünmeye çalışıyorm artık kendimi ne kadar yıpratırsam o kadar uzaklaşıo benden ,ben ne kadar onu düşünsem sevgimi anlatsam üstüne düşsem bitio sevgim dio,kendi haline bıraksam umursamıo beni bak istemiosn demesin die öyle davranmıodum ama umursamadıkça daha iyiye mi gidicek sanki öyle anlıyorm sanki değişk erkekler ya ben evliliğim için savaşmaya çalıştıkça bende uzaklaşıo yani yıpranmama değmio,tabiki evliliğmn üstüne düşücem seviyorm çünkü ama diorm ya umursamadkça değerli oluyorz sankiBen olsam umursamazdım... Ne kadar seversen sev, kahrolursan ol... Erkek milleti işte...
Hiç uykusuz falan kalmana da gerek yok, mis gibi işin var gelirinde ona göredir, hele ki çocuğunuz yok ise, hiiiççç üzme kendini. Bırak oluruna... Sen üstüne düştükçe havalara binecektir kesin... O yüzden kendi haline bırak bakalım ne yapacak.. Umursama bir dönem, işine sarıl...
Malesef bazı erkekler kadınların kendilerinden iyi işlerde çalışmasını veya düzgün pozisyonlarda kendilerini geliştirmelerini hazmedemezler. Olmadık bahaneler, sorunlar yaratıp bunu da gizlerler. Biraz sizden yana durum böyle olmuş bana kalırsa, içten içe bir hazmedememe problemi var bence...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
İnan ki canm artık başkaları ne düşünür umrumda değil mayıs ayı da geçsin haziranda 2 3 hafta yıllk izinle gidiceö heö orda olurum hem de konusuruz diye.bitmesini istemiyorum hiçbiseyin hala evliliğimn tehlikede olduğunu hissedersem neyim var neyim yok toplayıp işimi fln umursamıycam,iş bulunur ama evliliğimi kurtarmam gerek,herseyn eskisi gibi olması zaman alır belki zor olur ama olucak bunu yapıcam ben Allahn izniyle yani insallah
Kariyerin için emek vermişsin, eşin de seni desteklemiş, git demiş. Kusura bakma ama en baştan nasıl razi olmuş böyle bir şeye pek anlamadım. Razi oldu hadi diyelim, araya mesafe ve zaman girince hemen soğumalar, kopmalar, bu ne ya? Lisede değilsiniz ki. Siz ayrı kalmasaydiniz bile aynı durumu yaşardınız gibime geliyor. Bu kadarcık zorlukta seni yolda bırakabiliyorsa, yazıklar olsun. Bildiğim tek şey var, soğudum diyen adamın üzerine gidilmez, ısrar edilmez. Allah yardımcın olsunKızlar ne yapıcam bilemiyorun bana bi akıl verin siz olsanız ne yapardınız? Durum şu..
1 buçuk yıllık evliyim izmirde yaşıyoruz,6 ay önce mağaza müdürlüğü kazandım ve istanbula geldim,eşim de git dedi geleceğimiz için dedi ama bu sürede ne o ne de ben gelemiyordum yani 6 aydır böyleyiz.ayda 2 kez görüşebiliyoruz.ama eşim bana karşı uzaklaştı bu mesafede.sanırm kendi kendime de yaşayabiliyorm diye düşündü bilemiyorm ama ben yapamıyorum artık geri dönmek istiyorm herseyi bırakıp dedim ve gerçekten iyi değilim ben,eğer dönersem 15 bin tazminat ödemem gerekicek ve işsz olucam artık Ve eşim de bu parayı ödemenin mantıklı olmadığını söylüyor ama eşim dönme diyor apartopar dönme diyor düşünelm napabilirz nası yapabilirz diyor.uzaklaşms benden artık bizden olmaz diyor.o kadar şaşırdm ki böyle demesine ve çok üzgünm ama hem öyle diyor hemde beni sevmediğni de söylemiyor heyecanm bitti diyor.ama ikimiz için gelecek plano yapıo hala ,bu uzaklık ikimizi de ilişkimizi de yıprattı.nsöylüyosun ama bu kadar zaman ayrı kalmk bize bisey kazandrmadı kaybettrdi daha da kalmak bisey kazandırmıycak,geleceği görmekle fln uğraşmayalm artık belli iste göremiyoruz geleceği fln ,izinden sonraki zamanlara katlanıcak durumda bile değilim,günüm gecem karıştı beynim yerinde değil,bana tam destek ol ozaman olucaksan yalnız hissettçe sürükleniyorum daha çok bıktm ben artık e yapmalıyım?? şuanki aklım olsa müdür fln olmak istemezdm hatta gelmezdm bile ama artık olan oldu nolur bi fikir verin geçmişle ilgili yapmazdm etmezdim değil ama siz olsanız napardınız??
Üstüne gitmiyorum şimdilik nasılsa gitsem de ben üzülüyorm burdan,evet hataydı buraya gelmem o da kabul ediyor zaten artık bunu ama geç tabiki..ben de üstüne gitmememye çalışıyorum.aslında şu var ben gerçekten sevmediğine fln da inanmıyorum.o yüzden rahat bıraktm şimdilk nasılda anlayacaktr beni sevdiğini birlkte olmamız gerektiğini.zor zamanlar olucak belki ama Allahın izniyle hersey daha iyi olucak belki daha çok bağlanıcaz kim bilirKariyerin için emek vermişsin, eşin de seni desteklemiş, git demiş. Kusura bakma ama en baştan nasıl razi olmuş böyle bir şeye pek anlamadım. Razi oldu hadi diyelim, araya mesafe ve zaman girince hemen soğumalar, kopmalar, bu ne ya? Lisede değilsiniz ki. Siz ayrı kalmasaydiniz bile aynı durumu yaşardınız gibime geliyor. Bu kadarcık zorlukta seni yolda bırakabiliyorsa, yazıklar olsun. Bildiğim tek şey var, soğudum diyen adamın üzerine gidilmez, ısrar edilmez. Allah yardımcın olsun
insallah canım tabiki içimde hiç kötülük yok sadece eskisi gibi sevsin istiorm uzaklktan aramıza giren sorunlar düzelsin,öyle bi mucize versin ki Allahım azaldığını zannettiği sevgisinin azalmadığını öyle bi göstersin ki Allahm buna dua ediyorm ,kötülk olmadığı için de inanıyorm buna olucak :)
Üstüne gitmiyorum şimdilik nasılsa gitsem de ben üzülüyorm burdan,evet hataydı buraya gelmem o da kabul ediyor zaten artık bunu ama geç tabiki..ben de üstüne gitmememye çalışıyorum.aslında şu var ben gerçekten sevmediğine fln da inanmıyorum.o yüzden rahat bıraktm şimdilk nasılda anlayacaktr beni sevdiğini birlkte olmamız gerektiğini.zor zamanlar olucak belki ama Allahın izniyle hersey daha iyi olucak belki daha çok bağlanıcaz kim bilir
Canım ama sen gideceğim diye ısrar etmemişsin ki, birlikte karar vermişsiniz bu duruma. Bunun adı yarı yolda bırakmakÜstüne gitmiyorum şimdilik nasılsa gitsem de ben üzülüyorm burdan,evet hataydı buraya gelmem o da kabul ediyor zaten artık bunu ama geç tabiki..ben de üstüne gitmememye çalışıyorum.aslında şu var ben gerçekten sevmediğine fln da inanmıyorum.o yüzden rahat bıraktm şimdilk nasılda anlayacaktr beni sevdiğini birlkte olmamız gerektiğini.zor zamanlar olucak belki ama Allahın izniyle hersey daha iyi olucak belki daha çok bağlanıcaz kim bilir
Evet gerçekten çok fazla çalışıorum,iş hakkında da düşüncelerim var aslında bazen bana göre olmadığını düşünüyorm bu mesleğin ne için geldm ki diyorum bunun için mi? ama bazen de tamamen ilgi alaka istediğim için hayattan zevk alamadığımı düşünüyorum.sevmek sevilmek.. kadınız sonuçta.. insallah canım insallah en kısa zamanda farkeder içindeki sevgiyiCanım ama sen gideceğim diye ısrar etmemişsin ki, birlikte karar vermişsiniz bu duruma. Bunun adı yarı yolda bırakmakİnşallah hatasını telafi eder, sana yaşattığı sıkıntıların bedelini öder. Kim bilir ne kadar çok çalışıyorsun, mağaza müdürlüğü kolay iş değil
Evet çok doğru söylüyorsun, biz kadınlar için hayatın merkezinde sevmek ve sevilmek var. O konuda sıkıntı olunca sanki hayat duruyor, her şeyin tadı kaçıyor....Evet gerçekten çok fazla çalışıorum,iş hakkında da düşüncelerim var aslında bazen bana göre olmadığını düşünüyorm bu mesleğin ne için geldm ki diyorum bunun için mi? ama bazen de tamamen ilgi alaka istediğim için hayattan zevk alamadığımı düşünüyorum.sevmek sevilmek.. kadınız sonuçta.. insallah canım insallah en kısa zamanda farkeder içindeki sevgiyi
Ne yapmalıyın sence nası davranmalıyım??Evet çok doğru söylüyorsun, biz kadınlar için hayatın merkezinde sevmek ve sevilmek var. O konuda sıkıntı olunca sanki hayat duruyor, her şeyin tadı kaçıyor....
Eşinin huyunu en iyi sen bilirsin canım ya, erkeklerin huylari farklı oluyor. Bir şey diyemem ki. Kimi blöf yapar, peşinden kosturmaya çalışır, kimi yalnız kalmak ister.Ne yapmalıyın sence nası davranmalıyım??
Akışına bıraktım şuanda çünkü üzülen ben oluyorum,hayat kısa hersey olucağna varır zaten diye düşünüyorum,tabi şuan böyle düşünüyorum yarn hatta bikaç saat sonra ne olur bilemiyorum:) ruh halim çok değişken bu aralar ama sanki ben umursamadkça bana ilgili davranıor gibi eşim ya da ben umursamamaya çalıştığım için öyle geliodur.yalnızca herseyin çok güzel olmasını diliyorum sağlıksız kararlar vermekten korkuyorumEşinin huyunu en iyi sen bilirsin canım ya, erkeklerin huylari farklı oluyor. Bir şey diyemem ki. Kimi blöf yapar, peşinden kosturmaya çalışır, kimi yalnız kalmak ister.
Nasılsın bu arada? Var mı bir gelişme?