- Konu Sahibi bikusolsam
-
Önceden burada bir hesabım vardı fakat burada çok fazla zaman harcadığımdan Mune hanımdan üyeliğimi silmesini rica ettim.
Şimdi yeni bir üyelik açtım ve bir derdimle sizinle birlikteyim umarım yardımcı olursunuz.
2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim vardı her şey güzel gidiyordu ama son zamanlarda ufak bir şeylere bile sinirlenir olmuştu 2 yıl içinde ilk defa bana bağırdı. Aslında anlıyordum kötü bir şeyler olacağını.. 1 hafta geçtikten sonra mesaj attım. "Eğer bir sorunun varsa bana çekinmeden anlatabilirsin ben her zaman yanındayım,yardımcı olmak istiyorum canın neye sıkkın bu kadar?" dedim. Gelen cevap beni şok etti.
"Ben seninle arkadaş kalmak istiyorum. senin üzülmene dayanamıyorumm ağlama üzülmede ben seni çok seviyorum ama aşık değilim özür dilerim"
mesajı gördüğüm gibi ağlamaya başladım,canımın acıdığını hissettim. Ben üzülmeyim diye yanımdaymış bu zamana kadar. Ama biliyordum beni çok seviyordu hissetmez miydim eğer beni sevmemiş olsaydı? canımın istediği her şeyi alırdı,beraber güler beraber ağlardık birbirimize destek olurduk. Ama ne oldu da bunlar oldu böyle.. Sıkılmış,bunalmış.. Ayrılalı 1 ay oldu ama bensiz de yapamıyor barışmak için bir çaba göstermedi ama beni görmek için bulunduğum yere kadar geliyor. Annemle çok iyi anlaşırlar,annemi ziyarete geliyor sağlığını sıhhatini soruyor. Kopamıyor da.. Sevgili olmak da istemiyor.
Anlayamıyorum, öyle üzgünüm ki.. 2 yıl pek uzun bir süre olmasa da yaşanmışlıklar,anılar,hatıralar acıtıyor insanın canını. Hepsi geri de kaldı. Neden böyle yapıyor anlayamıyorum. Beni sevdiğini gerçekten biliyorum ama ne yapmam gerek bilemiyorum. Siz ne dersiniz?
Pişman olsun,bana geri dönsün istiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum ama çok çok seviyorum. Ne yapmalıyım? Ne önerirsiniz?
Gelmeyecek birini beklemekde dogru degil. Sana alışdigi icin seviyor, ama aşk duymuyor. Üzülüyorsundur, ama bir erkek sanirim., bir kizdan vazgecerse bu bir başkasina aşk duymaya başladığı icindir. Yada aranizda büyük sorunlar vardir, oda yok. Yani başka biride ola bilir.
Bence sebepsiz yere ayrilan biri icin bu kadar üzülmeye deymez canim. Ama icini dõk istediğin gibi...
Hepinize çok teşekkür ederim,ilgilenip düşüncelerinizi yazdığınız için.
Çok haklısınız.
Ama bize geliyor,aileler de tanışıyor. Geldiğinde gelme git de diyemem ki.. Kafam öyle karışık ki,canım çok acıyor. 2 yıl emek verdiğim sevdiğim güvendiğim adam bir anda her şeyi bir cümleyle yıkıp üzerinden geçiyor. Ve benim ilk aşkım,ilk sevgilim.. Onunda o şekil..
İlkler daha bir zor unutulurmuş.
Yazık oldu her şeye
Önünde seçenek yok ki çıkmazda olasın :26:
Tek çaren var o da yoluna tek başına devam etmen...
Biliyorum şu aşamada zor ama üstesinden gelinmeyecek bir durum değil.
Aşık olmadığını söylemiş işte.Artık her hareketine anlam yüklemek yersiz bir davranış olur.
Buaralar kk da sıkça görür olduk.Ayrıldık ama beni seviyor biliyorum barışmak istiyor eskiden şöyle yapardık
böyle ederdik.
Ama seven insan der mi aşık değilim bitsin diye.
Eğriye eğri doğruya doğru...
Aileni görmeye nasıl geliyor.Ailen bilmiyor muydu sizin çıktığınızı ?
Evden kovmak tabiki olmaz.Ama gelmeden önce bir bahane bulunabilir.
Yoksa onu her gördüğünde aynı bu şekilde ümitlenmeye devam edeceksn.
Ve üzülen sen olacaksın.
Ailenin haber yoksa sen gelmesine mani olmalısın bir şekilde.Başka yolu yok yani...
Tatlım neden sana böyle dedi ben sana söyleyim,çok belli ettin sevdiğini vazgeçemeyeceğini..ve onun bir dediğini iki etmedin,hiç zorlamadın,üzmedin..kısacası mükemmeldin..malesef ki canım acı çektikleri zaman kıymetini anlıyor erkekler az da olsa kendini geri de tutsaydın keşke..nasıl aşık kalırdı sana..madem değilmiş te 2 yıl nasıl seninle olmuş..hikaye bunlar..bu kadar iyi olma canım kimse için
Kesinlikle ne kadar da doğru söyledin.
Onu üzecek güvenini sarsacak hiç bir şey yapmadım bu zamana kadar.
Keşke böyle olmasaydı.
Bundan sonra aklımı başıma alacağım inşallah:26:
Biz de şu an erkek arkadaşımla o durumdayız. bi git diyor bi gel diyo resmen bi çıkıyo görüşmek istiyo bi müsait değilim diyoben de artık kararımı verdim mesela. ben uzun bi süredir bunu yaşamış insan olarak konuşuyorum kesin bi karar al ve uygula arkadaş kalmak da neymiş öyle... kıesin bi dille görüşmek istemediğini söyle. ilk diye de bu kadar üzülme kim bilir bi yerlerde seni bekleyen kimler var... kimisi için 1 hafta kimisi için 1 ay kimisi için 5 ay ama herkes unutuluyo boşa kendini üzüp hareketlerinden anlam arama :2:
Evet canım dikkat buna,bencil olmak lazım biraz,karşı taraf kaybetme korkusunu her zaman hissetmeli..10 yıl geçse yine deli gibi aşık kalır..erkek arkadaşımla uzun süredir birlikteliyiz,buna hep dikkat ederim..onu çok seviyorum ama yine de biraz bencil davranıyorum,ben bencil değilken çok acı çektimm ahh ahhh bir yıl sürdü ama öğrendimm..sen de umarım bundan sonraki birlikteliklerinde dikkat edersin..bencillikten kastettiğim şey önce kendine önem vermelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?