ÇIKMAZDAYIM , Ne olur yardim edin

Defnee90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
373
230
Merhaba arkadaslar,
Çok dusundum buraya yazmak icin o kadar caresizim ki lutfen okuyup yardimci olun .
3 aydir birisiyle birlikteyim beni laflariyla ilgisiyle kandirdi. Daha onceki konusmalarimizda bas agirisi cektigini doktora gittigini beyin damarlarinda incelme oldugunu agri kesici icin ilan kullandigini soylmisti. Son bir kac keredir tartismalarimiz oldu onun bas agrilari artti her seferinde hastaneye gidip igne ya da serum takildi. Kendimi suclu hissederken evli oldgunu ogrendim ne yapacagimi bilemedim ofkeyle , suclulukla , kandirilmis hissiyle agzima geleni saydim cok agir konustum bitirdim. Ama ertesi gun hastanede yattigini ogrendim msj atti ozur diledi olumle ilgili konustu ilk basta yalan duygu somurusu yapiyor sandim ama maalesef dogru mr cekilmis doktor beyninde kist olabilecegini soylemis . Kusma siddetli bas agrisi son gunlerde artti basinin hic gecmedigini surekli agridigini soyluyor.
Esine anlatmamis ailesi bilmiyor hastaneye tek gidip geliyor evliliklerinin cocuklar icin devam ettigini uzun uzun anlatti tabii ki biliyorum bu hic biseyi degistrmiyor. Onu oyle gormeye dayanamiyorum benim yuzumden boyle olmus gibi sucluluktan öluyorum cok agir geliyor. Elinde olmadigini bana asil oldugunu aoyluyor karsimda cocyk gibi hickira hickira agladi . Ameliyat demis doktorlar ama olmam diyor aslinda cok korktugunu biliyorum bana belli etmiyor . Allah rizasi icin bana akil verin yol gosterin . 3 gundur uyku haram oldu . Benden baska birine soylemsini esine falan istedim kendim halledicem diyor piskolojikmen cokmus durumda ama bana belli etmiyor. Omuzlarima oyle yuk yukledi tasiyaniyorum.
Biliyorum uzun oldu . Hala gorustugum icin kizacaksiniz ama o kadar caresizim ki oba cok uzuluyorum son bitirdigimde mahvoldu tekrar cesaret edemiyorum . Moral vermeye calisiyorum ama beyin sonucta kendiside biliyor cok riskli. Konusmasinda ki bozukluk 2 gundur var igneden sandim gecmedi beyinle mi ilgilidir yoksa stresten mi dir. Kizlar oyle zor durimdayim ki Allah kimseye yasatmasin. Saat kac oldu hala agliyorum kendimi dusunemiyorum onun iyi olmasi tek dilegim . Ne olur dua edin o iyi olsun bende bu yanlistan kurtulayim .
Okuyan yorum yapan herkese simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:
Biliyorum kendimi affetmiyorum ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum . Bitirince ne oldugunu gordum . Buyuk konusmamak gerekiyormus cok konustum basima geldi cok caresizim yasamayan bilemez.
Derdim iliski degil bitti zaten ama bu durumda sagligindan cok endise ediyorum . Insan olarak uzuluyorum

Mümkünse yaşamayayım zaten.
Yapmanız gereken şey belli, adamın yanında biri olacaksa karısı olmalıydı, siz bunu düşünmeyin ve bu mevzuyu bitirin.
Yanlışın farkındaysanız noktalarsınız.

Eşini aldatan o, eşini ve çocuklarını hiçe sayan o, size yalan söylemiş olan o, böyle hayati bir konuyu eşinden gizleyen o ve üzülen siz??? Yapmayın lütfen, kendisi sizi zaten kandırmış bari bir de siz kendinizi kandırarak kendinize kılıf bulmayın.... Kendisi için sadece şifa dileyebilirsiniz bırakın gerisini eşiyle halletsin...

Gerçi siz sürdürme niyetinde duruyorsunuz biz de burada boşa enerji tüketmiş olacağız...

Arkadaslar biliyorum haklisiniz sizin icin onemli olan evli olmasi . Ben zaten ogrendigimde direk bitirdm tum iliskimi kestim ama rahatsizligi umrumda degil ne olursan ol diyemiyorum . Yoksa ben surdurme niyetinde degilim bu yorumlari hatta daha agirlarini yazacaginizi biliyorum. Ama oyle olmuyormus icim aciyor saglikli olsa ne olursa olsun arkama bakmam

Karısının bile ciddi bir hastalık durumunda ilgilenmediği bir adam, kimbilir ne falsoları var da kadın illallah etmiş. Haberi olmadığını sanmıyorum, bu kadar ciddi durumlarda zaten yakınlara haber verilir.

Evli adamla niye beraber oldun tarzı ahlak bekçiliğine girmek istemiyorum, bunu sorgulamak benim haddime değil. Sizi de anlıyorum bir zamanlar sevdiğiniz adamı öyle görmek eminim yaralıyor sizi ancak bence bu olayın artılarını eksilerini iyice bir düşünüp tartmalısınız. Yalnız bırakmak içinize sinmiyor olabilir ancak yakınları elbette duyacak gelecek öğrenecekler, bunu sindirebilecek misiniz?

Ben evli oldugunu bilmiyordum ogrendim kestim attim . Sizin burada bana diyeceklernizi agzima geleni cok agirlarini saydim. Yalan soyledi affetmem bundan sonra zaten iliski olmaz bende cok karsiyim . Ama bu durumda bile kendimi suclu hissediyorum hastaligi benim yuzumden boyle olmus gibi geliyor vicdan azabi cekiyorum

Adaöın hastalığı konusunda doğru söylediğine nerden eminsiniz. Bu kadar yalan söyleyenden her şey beklenir

Bende inanmamistim ama kullandifi ilaclara baktim. Cekildigi mr i gordum . Konusamamasini kusmasini gordum. Keske ama keske yalan olsa bende kesip atsam icim rahat sekilde

Görüşmeyin siz oldukça ailesinden uzaklaşacak. Buna nasıl içiniz elveriyor? Bırakın ailesinden destek alsın. Size anlatmam der ama kimsesi olmayınca yine ailesine anlatacak.

Haklisiniz en dogrusu o bende biliyorum . Ama korkum daha agir bisey yasamasi kalici bi hasar olmasi

Yarısını okudum. Seni bağlamaz. Karısı ve varsa çocukları düşünsün onlar yanında olsun. Sen de yaşına göre sağlıklı birini bul. Hayır adam hem evli hem de hasta. Senin aradığın seveceğin sevilecrgin bir ilişki mi yoksa birileri için kendini sorumlu mu hissetmek istiyorsun sen olmazsan yaşayamayacak ya da yanında olup destek olman mi lazım illaki. Böyle bir ilişkiye devam etmenin altında nasıl bir ihtiyaç var anlamıyorum.

Sonucta adam bu hallere ask acisindan gelmedi dimi. Ver esine bi haber yada baskasina bilemicem.
Hayir olayi neden dramatize ediyorsun ki. Sen once otur kendi haline yan

Haklisiniz en dogrusu o bende biliyorum . Ama korkum daha agir bisey yasamasi kalici bi hasar olmasi

Seni ilgilendiriyor mu daha ağır bir şey yaşamasi. Velev ki yaşadı diyelim. Seninle en ufak bir ilgisi yok, fiziksel bir hastalıktan bahsediyorsun üstüne kendi hür iradesiyle üzüleceğini bu işin sonu olmayacağını bildiği halde seni kandırarak aldatarak bir işe girişmiş.

Guzelim bahane bulma.
Alismissin sen
Farkindayim diyip duruyosun farkinda olan insan devam ettirmez.
Babanin annene bunu yaptigini dusun.
Evlendiginde esinin sana yaptigini dusun. Allah islah etsin

Bence adam tamamen duygu sömürüsü yapıyor. Beyin tümörü dediğiniz mr'a girildiyse çok kolay tespit edilebilen bir hastalık. Kist mi ben mi gibi bir soru yok. Tümörün her hücresini mr ile görebiliyorlar. Bu nedenle bu tür duygu sömürülerine kendinizi kaptırmayın.

Evli biriyle ilişki yaşamak da tamamen sizin tercihiniz. Kendinize neyi layık gördüğünüzle alakalı.

X