- 3 Mart 2015
- 163
- 146
- 103
- Konu Sahibi kelebekk00
-
Sevmedigin birindrn gordugun bu ilgi nasil bunaltici olur bilirim. Ben sadece 1 hafta gorustum sonra yillarca pesimden kostu kurtulamadim. Net bir sekilde ayril b4ncr acik kapi birakma. Cunku bu durum asla duzelmeyecek. Onu kirarim diye dusunme sonra kurtulamazsin.merhaba hanimlar,
gecen sene bu aylarda nisanliydim. dügün hazirliklari yapiyorduk ve eylülde dügün olacakti.
Bir takim olaylar (aldatma,hakaret) nikahima 5 gün kala sevsem de evlenmekten vazgectim.
Bir süre kendimi herkese kapattim, kimseyle flirt dahi etmedim.
taa ki karsima uzun yillardir arkadas ortamindan tanidigim biri cikana kadar. cok iyi bir insan yüregi cok güzel oda aldatilmis, yillardir sana acilamiyor dediler.
Bende bir kahve icmeyi kabul ettim.
birkac görüsmeden sonra okadar cok ilgi gösterdi okadar cok sevgiyle yaklasti ki, karsi koyamadim ve bir yola girdik...
öyle iyi bir insan ki, beni mutlu edebilmek icin elinden gelen ne varsa yapiyor.
hertürlü destek olmaya calisiyor (zor zamanlar geciriyorum, ailem bosaniyor,akraba evliligi oldugu icin aileler birbirine girdi, anneannem vefaat etti vs) yaklasik iki aydir birlikteyiz ama ben yapamiyorum.
ne yaptiysam onun bana duydugu duygulara karsilik veremiyorum, ilgisinden bunaliyorum, sevgisinin altinda eziliyorum.
sürekli görüsmek istiyor, sürekli öpüp koklamak istiyor, bulustugumuz da 1-2 saat yetmiyor en az 5 saat görüsmek istiyor, sürekli seni seviyorum diyor, seni cok özledim sensiz yapamiyorum lütfen beni birakma diyor.
bense yasadigim sorunlarla ilgilenmekten basimi kaldiramiyorum ve yalniz kalmak istiyorum.
ben yalniz kalmak istedikce o üstüme geliyor trip atiyor- sonra da birsey olmamis gibi benlik bir sorun yok niye büyütüyorsun diyor.
kavga bile edemiyoruz trip atiyor sonra ben sinirlenince alttan aliyor.
2 gün önce seni kaybetmek seni kirmak istemiyorum sana cok deger veriyorum lütfen anlayis göster anneannem vefaat edeli 2 hafta olmadi annem cok kötü, bizler cok kötüyüz ev cenaze evi gelen giden cok fazla biraz yanliz kalmaya ihtiyacim var dedim- ve anlayisla karsilayacagini söyledi.
ertesi gün (dün) görüselim diye isten erken ciktim, seni isten almaya gelebilirmiyim dedi. bende annemle biraz hava almaya cikacaz beni almaya o geliyor diyince küstü trip atti- ben trip attigi icin kizinca da benlik bir sorun yok ki kizmiyorum artik dedi. bana sormadan neden isten erken cikiyorsun, görüsecegiz diye anlasmadik dedim beni zan altinda birakiyorsun dedim ama kabul etmiyor onun icin normal birseymis.. 1 dk bile olsa görebilirdim seni diyor. bu tavirlari beni daha da cileden cikariyor bu takinti degil mi?
lütfen biriniz akil versin bende mi sorun? ben mi cok abartiyorum? Ne gidebiliyorum Ne kalabiliyorum, cok iyi bir insan diyorum cok üzülecek diyorum. sanki onu üzersem eski nisanlimdan- ya da cekip giden kalpsizlerden bir farkim kalmayacakmis gibi hissediyorum vicdan yapiyorum.
ama böyle de yürütemiyorum ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?