- 2 Eylül 2024
- 7
- 4
- 25
-
- Konu Sahibi yorgunanne12
bence bu gorusunuzu kendinize saklayin zira calismak zorunda olan anneler gorup uzulebilirBen bu durumda ücretsiz izin almayı tercih ettim. Bebeklerimiz daha çok küçük, anneye ihtiyaçları var. Bu yaşları da bir daha gelmeyecek. Bebekler anne ve anne kokusuna hasret büyümesin bence.
Çalışan bir annenin en zor durumu . Bende ücretli izinlerimi kullanıp 6 ay daha ücretsiz izin kullanıp biraz daha büyüyünce devam ederim demiştim ama kaynanam son dk vazgeçtiği için işten ayrılmıştım . Sizde memurmuşsunuz gayet güzel işiniz var bırakmak zor olucak. Alternatif olarak inşallah gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz biri çıkar . Ama baba olarak düşünemedim açıkçası yapabilir mi diye el kadar bebeğe . Çok küçük bide . Keşke çocuklar 1 yaşına gelmeden böyle anneyi ikilemde bırakmasalar. Gül gibi işiniz de var ama herşey yavrularımız için . İsteyipde alamayınca o daha çok kötü ediyor insanı . Allah kolaylık versin işin içinden çıkarsınız inşallahMerhaba sevgili anneler.2 aylık kızım var ekim de doğum izni bitiyor işe başlayacağım.Çocuğumu nereye bırakacağımı bilmiyorum.Ailem yurtdışında.Ben memurum kocam özel sektörde çalışıyor.Sizce birikmiş yıllık izinlerimi de kullandıktan sonra en azından 6 ay ücretsiz izine ayrılıp kendim mi bakmalıyım yoksa benim maaşım eşimden yüksek olduğu için o mu işten çıkıp bebek baksın? Çıkmaza girdim…Hayatım mücadele ile geçmiştir.Her zorluğun üstesinden gelmişimdir ama bu en çaresiz olduğum konu oldu.Her gün ağlayıp Keşke doğmadan önce bunları düşünseydim diye kendimi suçluyorum.Herkes Bir erkeğin evde kalması kadının da tek başına aileyi geçindirmesi dengeyi bozar diyor.Bende ikilemdeyim bir yanım hem maaşım daha fazla hemde bir an önce tayin verebilmek için çalış diyor diğer yanımda bebeğinin sana ihtiyacı var kocan bile olsa ne kadar anne gibi bakabilir ki diyor.Sizce?
not:kiracıyız
Herkes fikrini kendine saklasın siteyi kapatalım o zamanbence bu gorusunuzu kendinize saklayin zira calismak zorunda olan anneler gorup uzulebilir
Bende memurum , analık izni 13 Ekim'de bitecek benim, onun üzerine yıllık izinlerimi kullanacağım. Sonrasında ihtiyacım olsaydı benim 3.çocuk olduğu için 6 ay yarım gün çalışma hakkım ya da ilk 6 ay 3 saat erken çıkma sonraki 6 ay 1.5 saat erken çıkma hakımız vardı onları kullanırdım. Covid zamanında eşim uzaktan eğitim verdi, ben normal çalıştım, o arada eşim bebeğime bakmıştı, babası sonuçta bakar bence, çalışmak zorundaysanız erken çalışma haklarını kullanırsnz, üzmeyin kendinizi.Merhaba sevgili anneler.2 aylık kızım var ekim de doğum izni bitiyor işe başlayacağım.Çocuğumu nereye bırakacağımı bilmiyorum.Ailem yurtdışında.Ben memurum kocam özel sektörde çalışıyor.Sizce birikmiş yıllık izinlerimi de kullandıktan sonra en azından 6 ay ücretsiz izine ayrılıp kendim mi bakmalıyım yoksa benim maaşım eşimden yüksek olduğu için o mu işten çıkıp bebek baksın? Çıkmaza girdim…Hayatım mücadele ile geçmiştir.Her zorluğun üstesinden gelmişimdir ama bu en çaresiz olduğum konu oldu.Her gün ağlayıp Keşke doğmadan önce bunları düşünseydim diye kendimi suçluyorum.Herkes Bir erkeğin evde kalması kadının da tek başına aileyi geçindirmesi dengeyi bozar diyor.Bende ikilemdeyim bir yanım hem maaşım daha fazla hemde bir an önce tayin verebilmek için çalış diyor diğer yanımda bebeğinin sana ihtiyacı var kocan bile olsa ne kadar anne gibi bakabilir ki diyor.Sizce?
dogru soyluyorsunuz agzi olan konusuyor hayatin gercegi bu sitede neden farkli olsun ki devam edin moral bozmayaHerkes fikrini kendine saklasın siteyi kapatalım o zaman
site kapanirsa isinize gelmez 3.5 k mesajiniz var caniniz sikilir her acilan konuya yorum atmissiniz ucretsiz izninizi burada takilmak icin mi harcadiniz bebenizle ilgilenmelisiniz bence bu da benim yorumum fikrim bu sekildeHerkes fikrini kendine saklasın siteyi kapatalım o zaman
Valla bi ilginçsin bacım, sataşacak yer arıyorsun da o kişi ben değilim. Başka bir konu bulsite kapanirsa isinize gelmez 3.5 k mesajiniz var caniniz sikilir her acilan konuya yorum atmissiniz ucretsiz izninizi burada takilmak icin mi harcadiniz bebenizle ilgilenmelisiniz bence bu da benim yorumum fikrim bu sekilde
estagfirullah sadece el kadar bebegi olup calismak zorunda olan bir anneyim “bebekler anne kokusuna hasret buyesin” diye keskin bi sekilde yaptiginiz yorumu gorup uzuldum baska anneler de uzulmesin dedim empati onemliValla bi ilginçsin bacım, sataşacak yer arıyorsun da o kişi ben değilim. Başka bir konu bul
Ben konu sahibine yorum yaptım. Konu sahibi çalışmak zorundayım dememiş. Sizin konunuz olsa başka yorum yapardım. İyi günlerestagfirullah sadece el kadar bebegi olup calismak zorunda olan bir anneyim “bebekler anne kokusuna hasret buyesin” diye keskin bi sekilde yaptiginiz yorumu gorup uzuldum baska anneler de uzulmesin dedim empati onemli
yarin obur gun denk gelirseniz eger actigim herhangi bir konuya direkt gecerseniz sevinirim sizden yorum almak istemezdim cunku muhtemelen. iyi gunler size deBen konu sahibine yorum yaptım. Konu sahibi çalışmak zorundayım dememiş. Sizin konunuz olsa başka yorum yapardım. İyi günler
Memnuniyetleyarin obur gun denk gelirseniz eger actigim herhangi bir konuya direkt gecerseniz sevinirim sizden yorum almak istemezdim cunku muhtemelen. iyi gunler size de
Benim eski eşim isten çıkıp bakmisti ben memurum o da özelde idi. Ama evde kadin gibi iş yapıyorum demeye başladı. İş öyle noktaya geldi ki boşanmanın tohumları atıldı çünkü erkek rolüne ben geçtim o kadın rolüne geçti. En iyisi bakıcı tutmanız. Yok ben bakicam derseniz artık 3e 5e bakmayıp ücretsiz izne çıkın. Deneyimle sabittirMerhaba sevgili anneler.2 aylık kızım var ekim de doğum izni bitiyor işe başlayacağım.Çocuğumu nereye bırakacağımı bilmiyorum.Ailem yurtdışında.Ben memurum kocam özel sektörde çalışıyor.Sizce birikmiş yıllık izinlerimi de kullandıktan sonra en azından 6 ay ücretsiz izine ayrılıp kendim mi bakmalıyım yoksa benim maaşım eşimden yüksek olduğu için o mu işten çıkıp bebek baksın? Çıkmaza girdim…Hayatım mücadele ile geçmiştir.Her zorluğun üstesinden gelmişimdir ama bu en çaresiz olduğum konu oldu.Her gün ağlayıp Keşke doğmadan önce bunları düşünseydim diye kendimi suçluyorum.Herkes Bir erkeğin evde kalması kadının da tek başına aileyi geçindirmesi dengeyi bozar diyor.Bende ikilemdeyim bir yanım hem maaşım daha fazla hemde bir an önce tayin verebilmek için çalış diyor diğer yanımda bebeğinin sana ihtiyacı var kocan bile olsa ne kadar anne gibi bakabilir ki diyor.Sizce?