• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazda kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyide siz nefsinizi yönetemeyecek kadar aciz mısınız? Bence olmamalısınız. Eşinizin yerine koyun kendinizi aynısını size yapsa napardınız? Yada yazıp durduğunuz adam ( cevap verdiğine bakmayın) kimbilir neler düşünüyor belkide orda burda anlatıyordur. Yazık gerçekten .eşinize çok üzüldüm

Birde adam mafya falanmış sanırım . Şöyle düşünüp kendinizi durdurun yarın birgün bu mesajlarınızı o adam birilerine anlatsa yada şans ya bu görse başkası yayılsa olaylar biseyler olur adam gelip eşinize çocuğunuza zarar verebilir sizin o çok sevdiğiniz önemsediğiniz yuvanız zarar görebilir. Böyle düşünüp durdurmaya çalışın kendinizi . Takıntı makinti hikaye bunlar ya çok saçma geliyor bana evlisiniz bir insana sadakat sozu verdiniz ve bir evladiniz var onun yüzüne bakamayacağınız hiçbirşey yapmayın lütfen

Eski sevgiline sürekli yazma istediğin olduğunu, arada yazdığını. Ve bu durumu eşinle paylaştığını onun da sana bu durumu yenmen için yardımcı olduğunu mu okudum ben az önce?
Ne adamlar var yahu, şu adama bari yapma.
Bizim eski sevgilimiz yok empatiyi çok sağlam yapamıyorum ama eşim bana söyle bişeyle gelse önce o ex sevgiliye yazmak isteyen/yazan yerlerini kopartır sonrada boşardım git şimdi istediğin kadar yaz diye. ://

Mafya olduğunu öğrendim evlilik yapamayacagını söyledi yolları ayırdık

Ve siz hala bu adami mi unutamıyorsunuz?
Adam bastan asagi illegal. Madem evlenemeyecek, 6 yil ne diye bir insani umutlandirmis?
Bundan ne hayır gelir bacim?

Rüyanizda kötü görüyorsaniz da görün. Mafya adamin 2 gunu iyiyse 1 günü kötüdür zaten. Hayirli bir yasam sürmesini bekleyemeyiz.

Kuzum kendisi mafya oldugunu karanlık işlerle ugraştığını evlilik düşnmediğini söyledi yolları ayırdık
Allah size akıl fikir versin. Hem hala bakıp hem hala yaziyorsunuz. Evliliilginize kocanın saygı sevgi gectim adamı da rezil etmişsiniz ama kafanız hiç almıyor mu bu adam karanlık işlerle uhrasiyorsa yarın öbüR gün esime baba bir zarar verir mi ? Konusayı ilerletmek istese gelip canımız malimiz tehlikeye atar mi? Bir de annesiniz. Kusura bakmayın ama sizde şu eşini çocuğunu bırakıp başkasına kaçan insan enerjisi aldım. Kendinize gelin

Eşime anlattım il zamanlar sağ olsun yardımvı oldu atlattık dedik telrar başlafı dediğin gbi takıntı olabilir işte en temiz nasıl atlatabilirim o konuda desteğe ihtiyacım var
Psikiyatri 🤷‍♀️
Takıntıları genelde o bölüm bakıyor 🤦‍♀️

Basina gelmeyecekmis gibi sert konusuyorlar demissin de... Genelde buraya konu acanlar eski sevgilisini unutamadigi icin karisini birakip eski sevgilisine gidenlerin esleri yani aldatilanlar... Kendini esinin yerine koydun mu hic? Kendime engel olamiyorum demissin de, yapilacak sey belli. Ya adamla gorusmeyeceksin ya da esinden bosanip eski sevgiline gideceksin. Sense ikisini birden idare etmeye calisiyorsun. Bu kadar iradesiz isen biz buradan sana yardimci olamayiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back