- 31 Ocak 2020
- 2.502
- 9.670
- 108
- Konu Sahibi cadikiz0201
Sen çıkardın sus bilmiyon
Paralel evrenden açığa çıkardım galibA
Kinadim ve başıma geldi falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen çıkardın sus bilmiyon
Neden olmasınParalel evrenden açığa çıkardım galibA
Kinadim ve başıma geldi falan
Bozmuyorum bozmamak içinde çaba sarf ediyorum
Herkese yorumları için teşekkürler inşallah sabah konu kapanmış olurO adamdan uzak durman için buradakiler ne yapabilir sence
En fazla irtibatı kes
Eşine odaklan derler
Şeytan değildir o, şeytan olsa duramazsın.lakin şeytan bırakmıyor sürekli eski sevgilime sosyal hesaplardan mesaj atma yada onu arama istediğiyle dürtüyor
Mafya olduğunu öğrendim evlilik yapamayacagını söyledi yolları ayırdık
Allah size akıl fikir versin. Hem hala bakıp hem hala yaziyorsunuz. Evliliilginize kocanın saygı sevgi gectim adamı da rezil etmişsiniz ama kafanız hiç almıyor mu bu adam karanlık işlerle uhrasiyorsa yarın öbüR gün esime baba bir zarar verir mi ? Konusayı ilerletmek istese gelip canımız malimiz tehlikeye atar mi? Bir de annesiniz. Kusura bakmayın ama sizde şu eşini çocuğunu bırakıp başkasına kaçan insan enerjisi aldım. Kendinize gelinKuzum kendisi mafya oldugunu karanlık işlerle ugraştığını evlilik düşnmediğini söyledi yolları ayırdık
PsikiyatriEşime anlattım il zamanlar sağ olsun yardımvı oldu atlattık dedik telrar başlafı dediğin gbi takıntı olabilir işte en temiz nasıl atlatabilirim o konuda desteğe ihtiyacım var
Brokolis kız konu kapanmamış kos
Beni istemiyorlar uyu diyorlar napayımSen beni banlatacaksin illa