• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazda kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde oldu öyle pişmanlıklarım ama evlendiğimden beri asla yapmadım öyle hatalar nişanlıyken çok hatam oldu aldattım başka kişilerle konuştum hepsi için AP ayrı pişmanım hiç aklımdan çıkmıyor vicdanen hiç bir zaman rahat olmadım olacağımı da zannetmiyorum sadece tövbe edip af diliyorum Allahu tealadan elimden gelen başka bir şey yok 😥
Bence kendinizle ilgili özel konuları helede tövbe ettiğiniz konuları yeniden gündeme getirmeyin ki diğer insanları şahit tutmamis olursunuz
Yani demem o ki Rabbimiz açığa cikarmiyorken siz de tövbe ettiklerinizi açığa cikarmayin

Boşvetin çözmeyin deminki arkadaşa dediğin gbi rabbim bile kulların hatasını açığa çıkarmadan kapatıyorsa bizler sizlerde sağ duyuyla anlatın geçin
Bak kuzum konunun ilk başlarında yardım etmeye çalışanlar oldu
Ama sen hem evimdeki bulgur dursun hemde Midyat pirince gideyim tarzında yazınca sinirler bozuldu normal olarak
Ablan olarak yazıyorum eşini boşa kimseye boşan yazmam çünkü küçük kıyamet gibi birşey ama eşine yazik sanada tensel olarak birşey olmasada eşini aldatıyorsun
Bazen bazı şeyleri yaşayıp görmesi gerekiyor insanın belki seninde eski sevgilinle yaşayıp görmen gerekiyor gerçekleri

Adam tehlikeli işlerle uğraşıyor, gün gelir siz de evladınız da yanarsınız Allah korusun. Hiç mi korkmuyorsunuz?
Yarın bir gün eşiniz tekrar öğrenir de boşanırsanız, çocuğunuz sebebini soracaktır. Şanslısınız ki mutlu bir yuvanız iyi bir eşiniz var. Bunu bozan siz olmayın. Çok ararsınız.

Bak kuzum konunun ilk başlarında yardım etmeye çalışanlar oldu
Ama sen hep evimdeki bulgur dursun hemde Midyat pirince gideyim tarzında yazınca sinirler bozuldu normal olarak
Ablan olarak yazıyorum eşini boşa kimseye boşan yazmam çünkü küçük kıyamet gibi birşey ama eşine yazik sanada tensel olarak birşey olmasada eşini aldatıyorsun
Kuzum ben o insandan uzak durmak için yardım istedim eşimden boşanmak için değil ama herkes farklı algıladı

Adam tehlikeli işlerle uğraşıyor, gün gelir siz de evladınız da yanarsınız Allah korusun. Hiç mi korkmuyorsunuz?
Yarın bir gün eşiniz tekrar öğrenir de boşanırsanız, çocuğunuz sebebini soracaktır. Şanslısınız ki mutlu bir yuvanız iyi bir eşiniz var. Bunu bozan siz olmayın. Çok ararsınız.
Bozmuyorum bozmamak içinde çaba sarf ediyorum

Kuzum ben o insandan uzak durmak için yardım istedim eşimden boşanmak için değil ama herkes farklı algıladı
O adamdan uzak durman için buradakiler ne yapabilir sence
En fazla irtibatı kes
Eşine odaklan derle
Ki dediler de zaten ama sen öyle cevaplar yazdın ki tutarsızlik ve çelişki dolu insanlar da gırgır ve şamata ya vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back