- Konu Sahibi cadikiz0201
Tamam sağol cnmcadikiz0201 mune ablayı konu başlığına değil konuya yorum olarak etiketleyeceksin tıpkı bu yorum da benim seni etiketledigim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sağol cnmcadikiz0201 mune ablayı konu başlığına değil konuya yorum olarak etiketleyeceksin tıpkı bu yorum da benim seni etiketledigim gibi
Beddua etmek iyi birşey değil döner dolasir sahibini bulur derlerEtmiyorum inşallah gelirde ozaman anlarsın böyle fütursuzca konuşup yargılamayı
Anlayış beklemedim senin gbilerdenNeyine fütursuzca konuştum
Kocan kadar anlayışlı olmak zorunda mı herkes
Bir fazla nolcak sanki göze batmam ben bu kadar karisikliktakız girme sevgilisini+kocişini gördüğü rüyalara, senin ne işin var öyle ortamlarda ayıp
Bence kendinizle ilgili özel konuları helede tövbe ettiğiniz konuları yeniden gündeme getirmeyin ki diğer insanları şahit tutmamis olursunuzBenimde oldu öyle pişmanlıklarım ama evlendiğimden beri asla yapmadım öyle hatalar nişanlıyken çok hatam oldu aldattım başka kişilerle konuştum hepsi için AP ayrı pişmanım hiç aklımdan çıkmıyor vicdanen hiç bir zaman rahat olmadım olacağımı da zannetmiyorum sadece tövbe edip af diliyorum Allahu tealadan elimden gelen başka bir şey yok
HaklısınBence kendinizle ilgili özel konuları helede tövbe ettiğiniz konuları yeniden gündeme getirmeyin ki diğer insanları şahit tutmamis olursunuz
Yani demem o ki Rabbimiz açığa cikarmiyorken siz de tövbe ettiklerinizi açığa cikarmayin
bu konu tartışmadan çözülmez malesef çünkü baya karışıkTartışmayın lütfen
Boşvetin çözmeyin deminki arkadaşa dediğin gbi rabbim bile kulların hatasını açığa çıkarmadan kapatıyorsa bizler sizlerde sağ duyuyla anlatın geçinbu konu tartışmadan çözülmez malesef çünkü baya karışık
Boşvetin çözmeyin deminki arkadaşa dediğin gbi rabbim bile kulların hatasını açığa çıkarmadan kapatıyorsa bizler sizlerde sağ duyuyla anlatın geçin
Yardım istedik hata ettikBiz açığa çıkarmadık sen anlattın
Bak kuzum konunun ilk başlarında yardım etmeye çalışanlar olduBoşvetin çözmeyin deminki arkadaşa dediğin gbi rabbim bile kulların hatasını açığa çıkarmadan kapatıyorsa bizler sizlerde sağ duyuyla anlatın geçin
Sen çıkardın sus bilmiyonBiz açığa çıkarmadık sen anlattın
Kuzum ben o insandan uzak durmak için yardım istedim eşimden boşanmak için değil ama herkes farklı algıladıBak kuzum konunun ilk başlarında yardım etmeye çalışanlar oldu
Ama sen hep evimdeki bulgur dursun hemde Midyat pirince gideyim tarzında yazınca sinirler bozuldu normal olarak
Ablan olarak yazıyorum eşini boşa kimseye boşan yazmam çünkü küçük kıyamet gibi birşey ama eşine yazik sanada tensel olarak birşey olmasada eşini aldatıyorsun
Bozmuyorum bozmamak içinde çaba sarf ediyorumAdam tehlikeli işlerle uğraşıyor, gün gelir siz de evladınız da yanarsınız Allah korusun. Hiç mi korkmuyorsunuz?
Yarın bir gün eşiniz tekrar öğrenir de boşanırsanız, çocuğunuz sebebini soracaktır. Şanslısınız ki mutlu bir yuvanız iyi bir eşiniz var. Bunu bozan siz olmayın. Çok ararsınız.
O adamdan uzak durman için buradakiler ne yapabilir senceKuzum ben o insandan uzak durmak için yardım istedim eşimden boşanmak için değil ama herkes farklı algıladı