İncindiğinizi belirtmişsiniz, o yüzden üzülerek yazıyorum ama
K kararsiz_2013 ün yorumuna katılmamak elde değil.
Birine aşık olmak, ona bağlanmak başka; o insanla evlenmek bambaşka bi şey.
Evlilik için yaş olarak hazır değilsiniz.
Düzen olarak hazır değilsiniz.
Ruhen ve zihnen hazır değilsiniz.
Aileniz de duruma hazır değil.
Şu anda sizin için hayatın başka bi döneminin başlangıcı.
Meslek hayatına başlamanın heyecanını tadacağınız; taşınma, yeni bi yerde düzen kurma, çevre edinme tecrübelerini edineceğiniz kısmındasınız hayatın.
Başka telaşların, başka keyiflerin peşinde olmanız gereken bi dönemde hayatını sizinle birleştirmeyi düşünen adamın yapacağı şey size anlayış göstermek, sizin yanınızda olmaktır.
Nasıl evlilik konusunu ailenize açmak ve onları ikna etmek sadece sizin sorumluluğunuzsa, kendi ailesini siz hazır hissedene kadar duruma adapte etmek de tamamen onun sorumluluğunda.
Kararsız'ın da dediği gibi evlenecek kadar "adam" ama iş ailesini susturmaya geldiğinde annesinin etekleri altına saklanan "5 yaşında çocuk"! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani.
Ailesinin size karşı alttan altta bilenmesi, başka kızlar aramaya girişmesinin de sebebi sevgilinizin bu dengesiz tarafları.
Sizi tehdit eder gibi başka bi kızla görüşmesine ise ne desem bilemedim. Ne bu şimdi, kuş kafesten kaçıyo blöfü mü? Sen istedigim yola gelmezsen ben gelecek birini illaki bulurum iddiası mı? Tabi sonunda pabuç pahalı olup da sizi kaybedecegini anlayınca tıpıs tıpıs aglayıp çark etmis.
Ayrılın falan demiyorum ama bırakın şu işlerin kokusu iyice bi çıksın, bi süre şu anki durumdan bi adım daha ileri gitmeyin ilişkinizde. Evlilik talebini de şimdilik sallayın gitsin.