- Konu Sahibi GULSEMEDIHA
-
allahtan ketılla ilgili bir konu değil..
sirkeli suyla silmeyi dene?mutfak spreylerini de deneyebilirsin,mutfak kirleri için olanları
:)) Denedim o dediklerini, maalesef. İşin kötüsü eşim tost çok sever istemiyor, kokudan kaçıyor adam :))
:)) Limonu da denedim ama süt denemedim. Sütü deneyeyim yarın.
yok yok deneme yanlis bilgi aklimda oyle kalmis nerden kaldiysa
:))) Valla ben deneyecektim ne yalan söyleyeyim, soğuk sütle tabii :))
ama konu zaabı ketıl yazmış,heidinin kankasi sende taktin kettla duzgun yaz ketil degil
:))) Valla ben deneyecektim ne yalan söyleyeyim, soğuk sütle tabii :))
ama konu zaabı ketıl yazmış,şimdi bana ,düzeltme beni süpermen derse organize işlerdeki gibi. .bakalemun hesaaabı..
ayıp etmiş olmazmıydım, o yüzden ketıl yaanii..
aman haaa ,ketıl konusu gibi hezimete uğrarsın..
limon sirke deneyebilirsin..
Oğlum Balığı hiç bir şekilde yemediğinden ben de Tost Makinesinde deneyeyim dedim. demirdöküm olan ve bulaşık makinesine girmeyen (parçalara ayrılmıyor) tost makinesini ne zaman çalıştırsam ev balık kokuyor. Oğlum ızgara balığı yedi o gün tek tesellim bu :) Nasıl çıkaracağım ben bu kokuyu?
Oğlum Balığı hiç bir şekilde yemediğinden ben de Tost Makinesinde deneyeyim dedim. demirdöküm olan ve bulaşık makinesine girmeyen (parçalara ayrılmıyor) tost makinesini ne zaman çalıştırsam ev balık kokuyor. Oğlum ızgara balığı yedi o gün tek tesellim bu :) Nasıl çıkaracağım ben bu kokuyu?
ama konu zaabı ketıl yazmış,şimdi bana ,düzeltme beni süpermen derse organize işlerdeki gibi. .bakalemun hesaaabı..
ayıp etmiş olmazmıydım, o yüzden ketıl yaanii..
aman haaa ,ketıl konusu gibi hezimete uğrarsın..
limon sirke deneyebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?