Sivilceli Ciltler Çıkma aşamasındaki sivilce...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Rosalie-00

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
1.052
1.010
333
Selam kızlar.. Bu sivilcelerle başım dertte. Tam kurtuldum diyorum yine çıkmaya başlıyor 2şer 3er Hani sivilce çıkmadan önce yeri kaşınır, hafif bir kabarcık olur, sonra çıkmaya başlar.. Çıkma aşamasında bunu önleyecek bir çözüm var mı? Herhangi bir karışım?

Yani göz göre göre nur topu gibi bir sivilcemiz oluyor, günlerce onunla geziyoruz. Bela geliyorum diyor resmen, yok mudur bir çözümü??:95:

CANIM YEMENE İÇMENE DİKKAT ET YAĞLI YİYECEKTEN ŞEKERDEN UZAK DUR
çıkmayı çok engelleyemiyorsun ama çıkarkende antibiyotikli solüsyonlar var eczaneden rahatça bulabilirsin vede her sabah yüzünü gül suyuyla sil çok rahat edeceksin kolay gelsinn

Dikkat ediyorum zaten ama o kadar yağlı bir cildim var ki, su içsem arkasından sivilce çıkıyor :95: Eczaneye yarın bir bakayım. Teşekkürler canım

Başka önerileri olan var mı? :26:

Hep geçirdiğini söyleyemem ama bana kurutuyor gibi geldi o yüzden şunu söyleyeyimudra ve limon.Biraz pudra dök bir çay tabağına mesela.Daha sonra üstüne limon sık jel gibi olana kadar da karıştır.Onu sür o bölgeye sonra kuruyunca yıka.Biraz yanıyor ama etkili oluyor gibi geldi bana.Geçiyor gibi.

Eczaneye gitmediysen aklında olsun canım clindoxyl isotrexin aknilox imex ve roza bu kremler bana iyi geldi dr yazmıştı bide tetradox var antibiyotik o çok iyi gelmişti

Eczaneye gitmediysen aklında olsun canım clindoxyl isotrexin aknilox imex ve roza bu kremler bana iyi geldi dr yazmıştı bide tetradox var antibiyotik o çok iyi gelmişti

5-6 ay önce kullanmıştım tetradox'u ama özel bölgemde mantar yaptığı için bırakmak zorunda kalmıştım:/ Aslında çok yararını görmüştüm.. Şimdi geçen hafta tekrar cildiyeye gittim. Bioderma'nın temzileme losyonu ve maskesini yazdı. Onları kullanıyorum..

Bende de mantar yaptı bikaç gün delirdim cidden ama bırakmadım daha hiç olmadı iki senedir

Bende de mantar yaptı bikaç gün delirdim cidden ama bırakmadım daha hiç olmadı iki senedir

Ben o sıra yurtdışındaydım doktora gidebilecek imkanım yoktu o yüzden bırakmak zorunda kalmıştım. Şuanda da lazer epilasyon olduğum için kullanamıyorum ama bu bioderma'nın ürünleri iyice toparladı cildimi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…