• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkamıyorum işin içinden

merhaba bayanlar.Bu 2. üyeliğim.Öyle bir çıkmazdayım ki 3.göze ihtiyacım var.Evliyim 2012 de evlendim 3 senem dolmak üzere.2,5 yaşında bi kızım var.mutlu huzurlu geniş bi aileydik.kaynanamla kayınpederimle oturuyorum.kaynanam klasik kaynana elini bişeye sürmez kraliçe muamelesi bekler.derdi iş aş olsun yaparım evin işini aşını.herkes şaşırır bu devirde mümkün mü bu şekilde birlikte oturmak diye.kayınpederim dünya tatlısı bi adamdır annem diye çağırır çoğu zaman kızı muamelesi yapar.Hulusi kentmen dirilmiş kayınpeder olmuş bana öyle düşünün.
meselem şu 2 gün önce kp işten geldi baba karnın aç mı dedim ''işin varsa yap kızım bugün acıkmadım daha'' dedi.odamda çamaşır katlıyordum işime döndüm kızım koştu dede diye onu aldı gel annem dedi bende yanlarına çıktım.kp elini belimi koydu öyle dikildik kızımı izliyoruz.sen niye böyle zayıfsın bişeyler ye iç dedi.ben belimdeki elden kurtulmak için çekildim baba şu kadar yemek yiyorum gene de kilo alamıyorum diye laf kalabalığı yaptım.gene belimden tuttu oturma odasında koltuğa oturduk kızının senden iri olcak dedi elimi aldı çöp gibi dedi gene kurtardım elimi belimi kızıma gittim.öyle olur inşallah dedim.bi çay yap da içelim dedi mutfağa gittim çayı koydum arkamdan geldi elini bu sefer tam göğüs altımdan tuttu.şaşırdım her zaman elini omzuma felan atardı ama benim paranoyam diye düşündüm kaç kilosun dedi 50 dedim ben seni kaldırırım rahat dedi tuttu kaldırdı.hani turk filmlerinde olr kız bayılır esas oğlan onu taşır o şekilde kaldırdı.ben o şaşkınlıkla dur baba belin acır felan dedim ama bıraktı sonra.tekrar elini attı bu sefer göbeğime dokundu.ben gene kurtuldum.dur çaya bakayım diyerek.çay oldu götürdüm.içerken bişeyler ye iç dedi bu esnada elini de bacağıma koydu.kızlar doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor.napacağımı şaşırdım akşam kocama nolur evimi ayır dedim iyice düşün bunu ben artık yapamıyorum.ne yaşadığımı da bilmiyorum yada adını koyamıyorum.anneme anlatsam diyorum destek çıkar 2 günde ayrı eve çıkarım kadınını psikolojisi kaldırmaz zaten hapla duruyor panikatak var.nolur bişey deyin .ha bu arada fake falan değilim
eşinize anlatın mutlaka anlatın ama öyle suçlar bi ifade değil de daha çok siz bundan çok rahatsız olduğunuzu belirtin .böyle bi durum varsa her gün biraz daha arttırır iş çığırından çıkar belki de iş iftiraya gider yuvan bile yıkılır.
eşin baştan bilir ve ona göre davranırsa evi ayırır zaten. ama dikkatli olun babası sonuçta .

aslında aynı evde yaşamanın kötü tarafı sonuçta adam yaşça büyük ama genç ve güzel bi kadın var evde ve kızı değil ne kadar gelin de olsa .
azgın teke !!!
ne olursa olsun dikkatli olun hemde çok

ve yapabilirseniz ses kaydı vs alın telefon müsaitse . sesi bile sizi korur baba bana dokunmandan rahatsız oluyorum deyin böyle bir durumda.

Bu temaslar fazla kaçmış canım , adam daha öncede bukadar azıtmadıysa anlat kocişine yavrum o_O

nasıl ellettiriyorsun kendine ya ayyyy:KK42:

Ne diyecegimi bilemedim. Cok uzuldum. Kesinlikle normal degil bu davranislar. Hadi birincide zayifsin diye o bile yanlis da digerleri taciz resmen. Zayif oldugunu belirtmesi icin dokunmasina da gerek yoktu. Asla taviz vermeyin. Bir daha yaparsa rahatsizliginizi bildirin. Haddini asmis resmen. Kesinlikle ayri eve cikmalisiniz.

Ben olsam işk temastan sonra odama çekilir bir daha yalnızken muhattap olmazdım onun dışında ayrı eve çıkmak mecburiyetindesin.

Benim anlamadığım hulisi kentmen e benzemişsin.. nesi benziyor kaytan biyigimi? Kart horoz..

Hulusi kertmen Nuri Alcoya dönusmus. :KK51:
Anlattiklarinizdan iyi bi adama benziyor hemen yanlis anlamayalim biraz daha gozlemleyip dogru kaniya varin bence.
Bi anda nasil boyle seyler yapma cesareti gostermis anlamadim

Benim anlamadığım hulisi kentmen e benzemişsin.. nesi benziyor kaytan biyigimi? Kart horoz..
ya 2 gün öncesine kadar öyle bi adamdı ki çocuğum ağlıyor diye kv kılını kıpırdatmaz o yemek yapardı bi derde tasaya koşardı ilk önce tv de bile komik bişey çıksa çağırırdı gel kızım işini boşver şuna bak diye

ayy nasıl üzüldüm bilemezsın,benım en takık olduğum konudur,şeker sakın bak benı dınle,kocana deme,,annene deme,sadece bızde aklsın,varya,onu aklarlar,kocan yıkılır,babasını svaunur,ama içten yıkılır,adamın hayatını karartma,ilişkinize yansır,hele o kayanan senı paralar,ayyy yapma,acıl çık o evden kımse yokken yaprsa sıç.. ağzına,bak nasıl kendı toplar,ALLAH KAHRETSIN,akşam akşam sınırlendım,keısnlıkle sert bi şekılşde uyar onu

Hulusi kertmen Nuri Alcoya dönusmus. :KK51:
Anlattiklarinizdan iyi bi adama benziyor hemen yanlis anlamayalim biraz daha gozlemleyip dogru kaniya varin bence.
Bi anda nasil boyle seyler yapma cesareti gostermis anlamadim
annem der ki o evde oönce kocan sonra kp o adam olmasa güvenip vermezdim der yanlış anlamayın aklamak istemiyorum ama gerçekten çok iyi bi adamdı

ya 2 gün öncesine kadar öyle bi adamdı ki çocuğum ağlıyor diye kv kılını kıpırdatmaz o yemek yapardı bi derde tasaya koşardı ilk önce tv de bile komik bişey çıksa çağırırdı gel kızım işini boşver şuna bak diye
sapıklarda doğuştan sapık değil,sonradan oluyor,yanı ıkı gün önce şöle böle deme,

ben bu temas işine çok gıcığım,alakasız sizin kocanız değil,babanız değil,kardeşiniz değil,şu adamlarda var öle el hareketleri insan neye uğradığını şaşıyor valla

ayy nasıl üzüldüm bilemezsın,benım en takık olduğum konudur,şeker sakın bak benı dınle,kocana deme,,annene deme,sadece bızde aklsın,varya,onu aklarlar,kocan yıkılır,babasını svaunur,ama içten yıkılır,adamın hayatını karartma,ilişkinize yansır,hele o kayanan senı paralar,ayyy yapma,acıl çık o evden kımse yokken yaprsa sıç.. ağzına,bak nasıl kendı toplar,ALLAH KAHRETSIN,akşam akşam sınırlendım,keısnlıkle sert bi şekılşde uyar onu
benim de en çok korktuğum şeydi taciz.kocama bişey diyemem o cesaretim yok annem zaten hasta kadının sebebi olurum

babam ellemez beni öle neymiş o adam niyeti bozmus sana ondan iyi davranıyo ayrıca kp daha gençmiş aklıma hiç iyi seyler gelmedi

Eşinize söyleseniz psikolojisi bozulur, sizde devam edemessiniz böyle..
Bence bi süre daha baskı yapın eşinize, ikna olur belki ayrı eve. Çok üzüldüm sizin için.

Benimde kaynim öyleydi bir bakarım sarmas dolaş olmusuz :KK57:
ya bana bir komıser patronumu sorup içeri girip elini uzatım öel yanaklarımdan öpmiştü,şok oldum,şikayet ettim,sapıkça ıdı analrsınız aten sız,bir kadın anlar,inkar etmişti,yaşımda 18 anca idi
ayy bu konu beniçok sinir etti,töbe esteğ...adama bak kadını kucağına kaldırmış,ayy delirridim ben,bekarım ben ama kp olsa yapsa ayy yakardım ortalığı,

Eşinize söyleseniz psikolojisi bozulur, sizde devam edemessiniz böyle..
Bence bi süre daha baskı yapın eşinize, ikna olur belki ayrı eve. Çok üzüldüm sizin için.
baskı yapıyorum ama o da haklı iki günde ne değişti diyor elle tutulur bi sebep lazım kocama da

Back
X