- 23 Aralık 2013
- 250
- 196
- Konu Sahibi bosheybe23
Arkadaşlar iyi günler.Bir erkek eşini neden hiç öpmez ve sürekli mesafeli durur.erken boşalmayı bahane edip işini 5 görüp yatar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki normalde öper ama dudaktan asla azıcık öpse tahrik oldugundan uzak duruyor ama dedigin gibi normal de öpmesi lazım o kadarı da garipÖpmek bence cinselliği çağrıştırmiyor. Kuşu ucmasa da opebilir yani..dudağı kopmaz ya
Seviyom bu işleriNerde sekisli konu merve orda
Seviyom bu işleri
Seviyom bu işleri
Bayıldım yorumunuzaÖpmek bence cinselliği çağrıştırmiyor. Kuşu ucmasa da opebilir yani..dudağı kopmaz ya
Ben picama değilse de hep haşufman filan giyerimEvde de sürekli pijamayla gezmemek lazım acaba tek sorun adamda mı?
En güzeli tayt ben hep tayt giyerim cillop gibiBen picama değilse de hep haşufman filan giyerim
Sogumus gibi sanki.kaç yıllık evlisinizArkadaşlar iyi günler.Bir erkek eşini neden hiç öpmez ve sürekli mesafeli durur.erken boşalmayı bahane edip işini 5 görüp yatar...
Teşekkür ederim utandımBayıldım yorumunuza
Kanki ben 5 beden büyük şeyler giyerim tayt neyim rahat edemiyom.En güzeli tayt ben hep tayt giyerim cillop gibi
Kanki ben 5 beden büyük şeyler giyerim tayt neyim rahat edemiyom.