• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciğer gibi et parcasi

Limon11

Kaldırım mühendisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
2.204
2.676
133
Merhaba arkadaşlar yazım hatası olursa affola şimdiden
3 4 yıldır adetimde tavuk ciğeri gibi kan parçacıkları geliyor kucuk yumurta gibi sanki bir tarafini kesmişler. Yuvarlak .
Niye oluyor anlamıyorum bu adetimde 3 gün önce oldu ve baya fazla gelmeye başladı parçacıklar ağrılı veya aşırı kanamam yok yaşayan varmi bu durumu :KK43:
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum .

Gayet normal herkeste olan bişey içerde bekleyen kan pıhtılaşıyor ozaman pıhtı şeklinde et parçası gibi oluyor bana normal demişti doktorum korkacak bişey yok

Gittim ama ayrıca sormadim bugun aşırı gelince merak ettim burda yaşayan varsa bilgi almak istedim

Pko isen kist olabilir onları atiyosundur diye tahmin ediyorum benimde oldu
Inşallah öyledir ya bi yerde bir hastalikla alakalı olduğu yazıyor kısırlığa yol açıyormuş hatta adı endometrioz yanlış yazmadıysam

Inşallah öyledir ya bi yerde bir hastalikla alakalı olduğu yazıyor kısırlığa yol açıyormuş hatta adı endometrioz yanlış yazmadıysam
Doktora git benim oko var mini kistler var dedi doktor 2 _3 ay kur taptım öncesinde böyle bişey yoktu sonra minik boncuk gibi pıhtı attım şimdide arada sırada gelir sonra doktor kontrolünde oko yok dedi hormon testlerinde çok az var dedi problem olmaz dedi önceden damar sekl8nde pıhtı gelirdi kurden sonra böyle oldu

Sizin dediginize çikolata kisti diyorlar kistlerin birçok adı var miyom polip yumurtalık kisti bazen kısırlıga engel oluyor bazen bi etkisi olmuyor boyutuna yapısına baglı kist varsa belki vucudunuz atıyordur onu bi doktora gidin

Doktora git benim oko var mini kistler var dedi doktor 2 _3 ay kur taptım öncesinde böyle bişey yoktu sonra minik boncuk gibi pıhtı attım şimdide arada sırada gelir sonra doktor kontrolünde oko yok dedi hormon testlerinde çok az var dedi problem olmaz dedi önceden damar sekl8nde pıhtı gelirdi kurden sonra böyle oldu
Nasıl bir kur kullandınız doktor tavsiyesiylemi bitkisel mi

Back