Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende dün iki doz ciğer geliştirici vuruldum hareketleri evet biraz azaldı hatta nst de kalp atışları da zayıfladı bunlar normalmiş. Ayrıca bende vajinada hissediyorum bazen onlar problem değil canım ama ne kadar süre hareketleri az devam eder bilmiyorum. İstersen bi doktoruna danış için rahatlasın.Merhaba
Pazartesi 1 doz salı 1 doz ciğer geliştirici celestone iğne vuruldum. Bugün oldu hala net hareket hissetmiyorum. Birde genelde vajinada hissediyorum hareketleri. Normal mi bu durum başına gelen varmı?
Doktorla görüştünüz mü acaba? Hareket başladı mı? Bende dün ve bugün ikişer doz yaptırdım ve bugün hareket hissetmiyorum uykum da tamamen kaçtı iki gündür uyumuyorum daMerhaba
Pazartesi 1 doz salı 1 doz ciğer geliştirici celestone iğne vuruldum. Bugün oldu hala net hareket hissetmiyorum. Birde genelde vajinada hissediyorum hareketleri. Normal mi bu durum başına gelen varmı?
Bende 2. Dozu perşembe gecesi oldum dün hastaneden çıkarken hareket vardı nst filan bağlıyken. Eve geldiğimden beri çok fazla hareket yok.Doktorla görüştünüz mü acaba? Hareket başladı mı? Bende dün ve bugün ikişer doz yaptırdım ve bugün hareket hissetmiyorum uykum da tamamen kaçtı iki gündür uyumuyorum da![]()
Çok şükür. İnsan çok korkuyor ama Allaha emanet bebeklerimizBenimde sabah çok şükür hareketlendi
Çok çok doğru, aklım hep ondaydı. Rabbim büyük hayırlısıyla vakti zamanında kavuşucaz inşallahÇok şükür. İnsan çok korkuyor ama Allaha emanet bebeklerimiz
Canım ikinci iğneden sonra hareket azalıyor ilacın etkisiyle.Bende 2. Dozu perşembe gecesi oldum dün hastaneden çıkarken hareket vardı nst filan bağlıyken. Eve geldiğimden beri çok fazla hareket yok.insan ister istemez korkuyo
Çok şükür düzeldiCanım ikinci iğneden sonra hareket azalıyor ilacın etkisiyle.