Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba
Pazartesi 1 doz salı 1 doz ciğer geliştirici celestone iğne vuruldum. Bugün oldu hala net hareket hissetmiyorum. Birde genelde vajinada hissediyorum hareketleri. Normal mi bu durum başına gelen varmı?
Merhaba
Pazartesi 1 doz salı 1 doz ciğer geliştirici celestone iğne vuruldum. Bugün oldu hala net hareket hissetmiyorum. Birde genelde vajinada hissediyorum hareketleri. Normal mi bu durum başına gelen varmı?
Merhaba bende dün iki doz ciğer geliştirici vuruldum hareketleri evet biraz azaldı hatta nst de kalp atışları da zayıfladı bunlar normalmiş. Ayrıca bende vajinada hissediyorum bazen onlar problem değil canım ama ne kadar süre hareketleri az devam eder bilmiyorum. İstersen bi doktoruna danış için rahatlasın.
Merhaba
Doktorla görüştünüz mü acaba? Hareket başladı mı? Bende dün ve bugün ikişer doz yaptırdım ve bugün hareket hissetmiyorum uykum da tamamen kaçtı iki gündür uyumuyorum da
Doktorla görüştünüz mü acaba? Hareket başladı mı? Bende dün ve bugün ikişer doz yaptırdım ve bugün hareket hissetmiyorum uykum da tamamen kaçtı iki gündür uyumuyorum da
Bende 2. Dozu perşembe gecesi oldum dün hastaneden çıkarken hareket vardı nst filan bağlıyken. Eve geldiğimden beri çok fazla hareket yok. insan ister istemez korkuyo
Benim doktorum izne çıktı. Şuan yurtdisinda. Ama benim yavaş yavaş hareketlenmeye başladı ondan dolayı yazmak istemedim. İlerlerse acile giderim. Ben bide 3 4 gündür gribim oda etkilemiş olabilir hareketleri. Daha öncede olmuştu çünkü.
Ciğer geliştirici iğne sonrası hareket azalacak demişti doktorum.Normal yani ama doğuma az süre kaldığı için temkinli olmakta fayda var.
Sağlıkla kavuşun
Bende 2. Dozu perşembe gecesi oldum dün hastaneden çıkarken hareket vardı nst filan bağlıyken. Eve geldiğimden beri çok fazla hareket yok. insan ister istemez korkuyo