bi arkadaşım başka bi arkadaşıma aynen bunu önerdi başta çok anlamsız geliyo ama aslında mantıklı ve kolay :)))
şimdi çiğ et yeyince bağırsakta kurt yapıyomuş buda fazla fazla yesek bile zayıflatıyomuş istenilen kiloya gelincede eczaneden 2 liraya kurt ilacı alıp kurtlardan kurtuluyomuşuz
böyle birşey olması imkansız.Ayrıca dinende sakıncalı...Çiğ etin kedilere köpeklere bile zararı varken insanın yemesi akıl mantık işi değil.Mide için zarar,ruh sağlığı için zarar.beden sağlığı için zarar.En basit örnek birçoğumuz da biliyordur: Çiğ et beyinde kurtlanmaya sebep oluyor..Aman diyim zayıflamak için böyle risklere girmeye değmez kendi elinizle sağlığınızdan olmayın..
gözlerime inanamıyorum olay bu kadar basit değil öncelikle et protein yapıda olduğundan bir çok bakteri ve virus için iyi birer kocakçıdır.
et iyi pişirilmelidir ki üzerindeki mikro organizmalar ölsün ayrıca bağırsak kurdu öyle kolay geçen bir hastalık değildir ve birçok vaka ameliyatla sonuçlanır bir tek tenyanın bile onbinlerce yumurta bıraktığını düşünmeni isterim bence daha zayıf olmak adına sağlıktan olmak korkunç birşey ( ki ben zayıf olmanında sağlıklı olabilmek adına istenilmesi gereken bir sıfat olduğunu düşünüyorum )vücuduna seni yiyip bitiren ve nelere yol açabileceğini bilmediğin organizmalar sokmak yerine haftda 3 gün spor yapmak seni aynı hedefe ulaştırır
ayrıca tenya bağırsak kurdu vb seni halsizleştirir cildini sarartır saçlarını döker ve göz altını morlaştırır uykunda ağızından sular akmasına sebeb olabilir hatta agızından ve burnundan çıkabilir