- 5 Ağustos 2023
- 2
- 0
- 34
- Konu Sahibi minemineemine
Arkadaşlar merhaba bir konu da bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var benim 11 haftalık çift yumurta ikizlerim var. Vardı desek daha doğru olur sanırım. Şimdi sorum şu keselerden birinin içi yaklaşık 6 haftalığa kadar boştu(çok detaylı bakılmasına rağmen doktorlar göremedi bebeği ve boş kese olabilir dendi) sonra yaklaşık 7 8 hafta civarı kalp atışlarını duymak için gittiğimde bana boş olan kese de bebeğin 6 haftalıkken kalbinin durduğu diğerinin sağlıklı bir şekilde ilerlediğini söyledi. Ben yaklaşık 3 4 doktora daha göründüm hepsi de kalbinin durduğunu söyledi ama nedense hepsinin söylediği hafta farklıydı ilk 6 haftalık dendi sonra 7 şimdi en son gittiğimde 8 haftalıkken kalbinin durduğunu söyledi. Ve en başından beridir de ben hep ikinci bebeğin geriden geldiğini düşünüyorum (ya da öyle olmasını istediğim için belki) çünkü zaten 6 haftalığa kadar kese boştu görünmemişti hangi ara oluştu da hangi ara kalbi durdu ve niye her doktor farklı hafta söylüyor. Bu hem aklımı kurcaliyor hemde beni umitlendiriyor bu tarz bı olay yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi lütfen