- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 28
- Konu Sahibi mellykelly
Buraya daha önce esimle ilgili iki konu açmıştım. Bilenler bilir. Eşim inanılmaz kıskanç baskı uygulayan ben bunlara karşı çıkınca sinir krizleri geçiren, aglayan bildiğiniz hüngür hüngür hemde. Bana ceza vermek için yaptığımız planları iptal eden, yatagimizi terk edip salonda uyuyan, Kendini yerden yere vuran ve kendisine histeri anında tokatlar atan bir insan. Üç aylık evliyiz. İkimizde kamuda çalışan dışarıdan bakıldığında şahane profil çizen bir çiftiz. Kıskançlık ve sinir krizleri dışında eşimden hiçbir şikayetim yok. İlgili alakalı bana bebekler gibi davranan sevgisinden zerre şüphe duymadığım bir insan. Fakat dedigim gibi bu sinir krizleri artık öyle boyutlara ulaştı ki kendimi kapana kısılmış nefes alamıyor hissetmeye başladım. En son ki tartışmada gemileri yaktım ve eğer psikolojik tedavi görmezse ailesine ve aileme bu durumu anlatıp evden gitmesini isteyecegimi net bir şekilde ifade ettim. Netligim ciddi anlamda korkuttu kendisini. Korkması da lazımdı zaten çünkü kafama koymuştum yapacaktım. Neyse sözün özü, dün ilk çift terapisi seansimizi aldık. Psikolog hanım bir sonraki seansa eşimle yalnız devam etmek istedi. İlk seans dahi etkili oldu. Sorunlarını başkasından hele ki profesyonel birinden dinlemek onu ikna etti. Düzelmeyi kafasına koydu. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Ya düzelecek ya düzelecek bu şekilde omrumu gecirmemekte kararlıyım. Beni seviyorsa kaybetmek istemiyorsa zaten düzelecek