How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çift terapisi

Evleneli 3 ay oldu. Dahası üstüne beklenmedik şekilde hamileyim. Evliliğim tam oturmadı izmirde çift terapisine ihtiyacımız var. Gidip memnun kalan var mı? Bu arada uygun olursa da sevinirim.

3 ay gibi kısa bir zamanda çift terapisine gitmeyi düşündürecek ne yaşadınız ?

Buna dair küçükte olsa bir bilgi verirseniz , daha önce benzer sebeple terapiste giden ve memnun kalan bir üyenin yanıt verme ihtimali daha yüksek olabilir.

Son düzenleme:
Evleneli 3 ay oldu. Dahası üstüne beklenmedik şekilde hamileyim. Evliliğim tam oturmadı izmirde çift terapisine ihtiyacımız var. Gidip memnun kalan var mı? Bu arada uygun olursa da sevinirim.
Beklenmedik şekilde hamileyim derken? Sanırım bi bize vurmadı bu şans 🤦🏻‍♀️

Evlendikten sonra mı tanıştınız ?

yani nasıl hemen çıkmaza düştünüz?

İnşallah anlaşırsınız

Cift terapisi talep edecek kadar anlasmazliklar varken o duzensizlik icine neden cocuk dahil etmek istediniz? Ya 9 aya iliskiniz, terapiyle de duzelmezse?

Kac yildir tanisiyordunuz seklinde sormak geldi icimden..
3 ay icerisinde ne yasanmis olabilir ki terapist icin adres bakinmaya basladiniz..Adam zaten gununun yarisini iste geciriyordur, Kalan kismini ise uykuya ve size ayiriyordur..Yeni evliler bu aylarda birbirlerine ancak doyarlar zaten.
Bana ilginc geldi..
Evvelinde de dolu dolu bir 4-5 senemiz var diyorsaniz o ayri pek tabi..

Kac yildir tanisiyordunuz seklinde sormak geldi icimden..
3 ay icerisinde ne yasanmis olabilir ki terapist icin adres bakinmaya basladiniz..Adam zaten gununun yarisini iste geciriyordur, Kalan kismini ise uykuya ve size ayiriyordur..Yeni evliler bu aylarda birbirlerine ancak doyarlar zaten.
Bana ilginc geldi..
Evvelinde de dolu dolu bir 4-5 senemiz var diyorsaniz o ayri pek tabi..
Balayında kavga eden çift biliyorum ayrılma eşiğine geldiler , bir süre daha devam ettiler ama ayrıldılar oluyor böyle şeyler ,cicim ayı yaşamadan direkt sorunlar başlıyor bazen 😏

3 ay için beklenmedik gebelik baya erken gibi gözüküyor evet ama ben çift terapisi için sizi çok doğru buluyorum...

Kimileri parmağına bir iğne batsa bunu kaldıramaz, kimileri ise omzuna dünyayı yüklesen daha yok mu der. Yani “ ne yaşadın da hemen 3 ayda çift terapisi almak istiyorsun 🤭” sözleri bana saçma geldi.

Bende çift terapisi almış ve olumlu yönlerini bizzat deneyimlemiş bi birey olarak, evlilikten önce bile her çiftin mutlaka belli seanslardan geçip öyle evlenmelerine izin verilmeli diye düşünüyorum.

Konu sahibi henüz yeni evlenmiş olmasına rağmen, bir de üstüne beklenmedik gebeliği kaldıramayacağını anladı belki de. Dır dır, vır vır etmek yerine daha emin adımlarla çift terapisi almak istemesini ayakta alkışlıyorum.
Aksi halde burda tonlarca “evlendim, hemen hamile kaldım, sorunları kaldıramadım, şu psikolojik sıkıntılarım var ve boşanıyorum....” konularını okuyor, günlük hayatta ise şahit oluyoruz..
Vah demeden, bardak dolup taşmadan, şimdi gerekeni yapmak en doğrusu 👏🏻

Çift terapisine eş de katılır. Eşlerin sebep olduğu sorunlar konuşulup çözülür. Gebelikle ilgili bir sorun varsa psikoterapi alır.
ama net bi sekilde yazmamıski ben mi goremedim esiyle ilgili bi problem belki benimde ablamla enistem gitti cinsel hayatları, birbirlerine karsı olan ilgi alakaları sogudu uzaklastılar dıye

Back