çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

Çiçekli perde harikaaa benim salonda karşı tarafta fransız 3,50 boyunda camım var ona yaptırmayı düşündüm bu resmi görünce çok sade çünkü salonum biraz canlandırsın hep krem kahve herşey her yer halada öle devam ediyorum ne alsam yaaa bunu kafaya koydum bak şimdiiii

meraba kızlar biz taşındık daha internetimiz yok bunu bi arkadaştan yazıyorum.bir sürü mesaj olmuş burda ama okuyamıyorum şu an. rky yaptırdınmı perdelerini?

valla çok beğendim canım yaa ama yok daha yaptırmadım ama zaten adamlar da taksit yapmadı hala ha bu gün ha yarın bekliyorum bakalım..ama aybell arkadaş aldı benim alayım dediğimden çok güzel duruyo seninki de çok güzel hayırlı olsun tekrar ..darısı başıma inşallahhhhhhhh

arkadaşlar bu perdede tülde ayrıca indirilip kaldırılıyormu.birde yıkanırken sistem ayrılıyormu.yokda öyle 2 kat üst üstemi yıkanır

arkadaşlar bu perdede tülde ayrıca indirilip kaldırılıyormu.birde yıkanırken sistem ayrılıyormu.yokda öyle 2 kat üst üstemi yıkanır

evet zebra gibi değil ister storu indir tülü kaldır istersen tülü indir storu kaldır bence kullanımı rahat zebraya göre..yılanırken de evet ayrı ayrı çıkarılıyo istenirse ki beni en cezbeden özelliği buydu..

kızlar bunların yenisi çıkmış hemde renk renk daha hoş :18: mobilyalarıma uygun renkte kredi kartına 12 taksitle sipariş verdim... gelsin de taktığımda sizlerle hemen paylaşayım

isterseniz buradan sizde bakabilir siniz: Tül Stor Perdeler

Son düzenleme:
canım bunları görmüştüm daha önceki sayfalarda arkadaşlara da gösterdim hatta bence de güzel hürrem tül benim mutfağa uyar aslında ama storcuyuzdan biraz pahalı gibi ama tabi desenleri güzel...sen hangisinden aldın?resim yolla valla seve seve bakarız

http://www.ozbekperde.eu/alisveris/index.php?route=product/category&path=24_236_323 burdaki hürrem modelden aldım canım.. 3-4 gün içerisinde kargoya vereceklermiş yaklaşık 5. yada 6. günde elimde olurmuş. bunun kumaşı biraz daha özel ondan galiba fiyat farkı. ama hoşuma gitti mi fiyata bakamıyorum. yaptırmışken de 4-5 yıl kullanırım ben en az. o yüzden perdelerime baktıkça beni mutlu etmeli geldinde bir kaç gün icerisinde sizlerle paylaşacaım

Son düzenleme:
kırşehirde daha bu perdeyi bilen yok inanırmısınız dün sordum bi önünden geçerken perdeciye adam sani yeni bi icat yapmışım gibi baktı yüzüme bi de demesin mi hanım efendi siz yanlış görmüşsünüzdür o zebradır bundan başka hem tül hem stor yok diye..internete bakın acık dedim adama işinizi ben mi öğretcem size biraz yeniliklerle ilgilenin dedim bön bön baktı suratıma offff kırşehir ne zaman adam olacak yaaa....allah bu internetten alışverişi bulandan razı olsun mahrumiyet bölgesi resmen bu konularda çok geriden gidiyo...

Ben şimdi yaptırıyor olsam bu perdeden kalın storun etek kısmını düz bıraktırırdım sence sudesibel sen ne diyorsun ?
Çünkü perdeyi çekiyosun mermere kadar ve kıvrımlı olduğundan ( giriş kat olduğu için benim ) altta boşluk kalıyor iyice çekince katlanıyor. Dümdüz olsa hiç eteği filan olmasa daha rahat olur benim için.. Bi öneri size :)
Hıı bu arada taş istediğim perdemin kalın perdesinede taş yapılmış ben bunu konuşmuştum zaten yetkili ile gerek yoktu diye ama yapmışlar olsun.. da hiç gerek yok ona.
Seninkinde niye yok yaa sudesibel :) bana kıyakkmı geçmişler Hayır madem yaptınız diğer 2 cumbaya yapaydınız tülüne

canım ben odalarımda stor kullanıyorum ucunda model var ama iyice indirsem de kıvrılmıyo anlamadım ben:44:benim storlar duvarda monteli açınca tam mermerin üzerine gelmiyoki mermer geride kalıyo...

benim mermerin hemen dibinde radyatör başlıyo ya bide k.piyer den dolayı kornişte yakın cama yani direk mermere geliyor sevimsiz duruyo yani öle düz olsa daha iyiydi benim yaa ee tabi eşim indiriyor o kadar yoksa bende kıvrılmasına müsaade etmemde kıl adam biri eğilcekte sanki ordan bizi dikizlicek
Ama herşeye rağmen güzel tabi :)
sende yaptır artık yahu

benim yatak odasındaki böyle duruyo ama tabi senin mermer genişse ve radyatör yakınsa falan etkiler eminim ama sibelinki de sorun çıkarmaz zannetmiyorum..offfff sus sus yaramı deşme alcam sanırım baka baka şiştim herkes aldı ben kaldııııııııım

Ayyy aynen yaa onunkinede baktım seninki gibi sorun olmaz tabi yaaa
Benimkine bi baksana direk mermer bitimi radyatör var. Yoksa hoş duruyo aslında ama ben düşünemedim yoksa düz yaptırırdım.

Hadi ordannnn gene başlık açmışsın kararsızsın yani alıp almamak konusunda
hııı bu arada senin mutfakta buzdolabı ve dolap arasında kalıyo değilmi mutfak camın tezgah üstü olan yani stor zinciri filan da yanda olcak ya perdende açıklık kalırmı diye düşündüm yada o zincir arkadamı kalcakki dur bi incelim gene yaa

yok yaa annem geliyo zebra yaptır diyo onu bi düşünüyorum yok başkası aaa buraya en iyisi şu diyor kafam karışıyo soruyorum herkese nasılsa daha alaamadım diye ama benim aklım fikrim sarmaşıktaaaa..........
evet ya buzdolabının arkasında kalacak az bişey ama sıkıntı olmaz olmadı kapıyo doğru az daha çekerim buzdolabını..

Hımm hani bu ikili olduğundan biraz daha yükü ağır ya o manada dedim zorlanırsan çekmeye zincir kopabilir mi acaba diye. Pay varsa öle yap tabi..
Sarmaşık hakaten süper yaaa çok fazla açıklığı var aydınlık olur eminim rahat ol. Benimkinde fazla koyu alan var desenden çok mesela.
Bende çektim benim perde kapalıyken nasıl duruyo bakın diye ama atamadım şantiyeye gidiyorum dönüşte atarım

slm kızlar iş yeri çok yoğun olduğundan bakamadım ne zamandır hafta sonu evdeydik evin içi gayet iyiydi benim eski tülümden daha aydınlıktı bizdeki sıkıntı kornişe taktıkya tülde sıkıntı yok storu çekerken gıcır gıcır ses çıkıyo montaj aparatı bulduk tülcülerden 3 olanı 6 yaptık güçlü olsun diye ses azaldı ama devam ediyo sizdede varmı böyle bir sıkıntı

o ses benim evdeki bütün storlarda var nedendir bilmem..anneminkinde de yıkandıktan sonra olmuştu hatta..

Benimkinde hiç öle bişey yok kızlar sadece 2 metreye yakın olan ölçüde ağırlık olduğundan çekerken kopucakmış gibi tırsma durumu oluyo ama ses yok yani normal bi ses var dişlilere geçiyo ya olması gerek nbi ses var
Sadece bitanesi gevşek gibi yaylanarak çıkıp iniyor onuda üşengeçliğimizden sabtlemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…