Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar konu ilgimi çekti. Bende böyle bir sorun yok fakat yengemin çift rahmi varmış. Kendisi 15 yıllık evli ama dayımla çocukları olmadı. Bizde sorunun ne olduğunu hiç bilmedik sormadıkta geçen sene bende prolaktin yüksek çıkınca yengem kendinden bahsetti çift rahmi olduğunu birinin kanalının tıkalı göründüğünü girşinin olmadığını hatta son defa gittiğinde 2. rahmininde girişini göremediğini söylemiş. Tüp bebekte olmuyomuş. Çok üstüne düşmedim birşeyde sormadım. Sürekli muaneye gidem smear aldırın biri üstelik yengem ama birşey tavsiye edemiyorum onun adına araştıramıyorum birşey dersem üzülecek diye korkuyorum soramıyorumda çok ayrıntısını ama gerçekten çok zor bir durum.. Avantajları da var ikiz gebelik çok olabiliyormuş mesela ama sorunda olabiliyor..
bende 8 haftalık falan hamileyim çok şükür bugün doktorum eşime demiş eşiniz çift rahimli diye öncelikle çok korktum ama doktor bu durum ne hamile kalmaya nede doğuma engel dedi düşük riski birazdaha yüksekmiş normale göre ama oda hamileliği dinlenerek geçirince sorun olmazmış..birde bol sıvı almamı söyledi doktor fırsat buldukçada uzan yatar vaziyette otur dedi...
merhaba arkadaşlar ben de çift rahimliyim. evlendikten sonra ilk gittiğim doktor teşhisi koydu ve ben ardından hamile kaldım hamileliğim çok rahat geçti hiç ağrım sızım olmadı oğlum şu an 5 yaşında. bu sene tekrar bebek sahibi olmak istedim ve 1. bebeğimi 6+5 haftalıkken, 2. bebeğimi de 7+5 haftalıkken kaybettim. yaz iznimde de bu konu üzerinde tetkikler olacağım eğer çift rahimli olma ihtimalim var diyorsanız yada bebek düşünüyorsanız hamileleikten önce mutlaka bir doktora gidip kontrollerinizi olun derim. bana doktorlar 1.de sıkıntı yaşamamışsın 2.de de sıkıntı yaşama ihtimalin az demelerine rağmen şubat ve haziran aylarında küretaj olmak zorunda kaldım. önemli olan iyi bir doktora gitmeniz. ben ilk doktorumdan sonra gittiğim doktorlarda çift rahimliyim diye söylememe rağmen bazı doktorlar zor gördüler çift rahimi. hamile olan arkadaşlarda kafalarına takmasınlar illa düşük olacak diye bir şart yok. ınşallah bebeklerinizi Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder.
Hamileliğimde çift rahimim olduğumu öğrendim.Doktorum sadece erken doğuma sebep olur demişti.. Bebegimin 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.şimdi düşük sonrası tetkikler yapılıcak ve neler olduğunu merak ediyorum..Doktorumu değiştirsem ne yapacağımı bilemedim