Merhaba tüm ayrıntıları anlatmaya çalışacağım
Ben 27 yaşımda öğrendim çift rahimli olduğumu (uterus didelfis ) rahim ağzı da 2 tane. Evlendikten hemen sonra imperfore hymen ve vajinal septumdan dolayı operasyon geçirdim . İki rahmimde normal boyutlardan küçük. MR ile ayrıntıları öğrenebilirsiniz sizde. Kendim hemşireyim ve 7-8 tane doktora gittim ayrıntılı öğrenmek için. Hepsi risklerin olduğunu normal yollarla hamilelik denememi söylediler. çok üzüldüğüm zamanlar yaşadım. Hiç anne olamayacağım hissine de kapıldım . Eş desteği çok önemli eşimin desteği sayesinde azaldı üzüntüm nasip dedik.
Hamilelik düşündüğümüz 5.ayda gebe kaldım hiç bir tedavi görmeden. İlk 3 ay düşük olacak diye korktum. Haftalar ilerledikçe erken doğarsa diye korktum ama çok şükür 40+3 te normal doğum yaptım 38 gün önce. Bebekte bende sağlıklıyız. Hamilelik boyunca diğer rahimden de adet görmedim bu arada.
Çift rahimli olduğunu yeni öğrenenleri çok iyi anlıyorum. Bende defalarca buraları okumuştum o yüzden buraya yazmak istedim herşeyin mümkün olabileceğini . Hiç korkmayalım nasibi olan bebek en doğru zamanda geliyor.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah