- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 30
Mutlaka paylascam canim Rabbim aratmasin isteyene inşallah sağlıkla mutlulukla evlat sahibi olmayı nasip etsinAmin inşallah canım hamile kalırsan mutlaka yaz.merakta bırakma. Allahım kucağıni boş birakmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlaka paylascam canim Rabbim aratmasin isteyene inşallah sağlıkla mutlulukla evlat sahibi olmayı nasip etsinAmin inşallah canım hamile kalırsan mutlaka yaz.merakta bırakma. Allahım kucağıni boş birakmasin
Amin inşallahMutlaka paylascam canim Rabbim aratmasin isteyene inşallah sağlıkla mutlulukla evlat sahibi olmayı nasip etsin
Çok iyi olur canım bekliyorumKızlar bulunduğum ilçede özel bi kadın doğumcuya bu güne kadar yaptırdığım tüm testleri gösterdim bursada birlikte çalıştığı ve benim son çare olarak artik giderim dediğim muayene ücreti yüksek bu alanda uzmanlığı iyi olan prof. Osman develiogluna hsg sonucumu danışıp tedavimi onun önerisine göre yönlendireceğini ondan yardim alacağını söyledi senin durumuna tek başıma karar veremem bu durum osman hocanın uzmanlık alanı dedi haber verdi sonuçlarımı göstermiş yarın bilgi almak için gideceğim bakalım ne gibi bir süreç önerisinde bulunacak eşim de ve bende herhangi problem yok yada var bilmiyoruz görünen tek şey ya septum ya bikornis unikollis ve ben hala hamile kalamadım yarın ki görüşmede ne önerecek sizinle yine paylaşırım birbirimizi bilgilendirelim kendinize iyi bakin
Görüştüm canım doktorla hsg sonucumu göstermiş yüksek ihtimal çift rahim septum gibi durmuyor 4 boyutlu usg ile bakip iki doktor birlikte muayene edecekmis doktorum ortak bir gün ayarlamaya çalışıyor muayene için septum ise alinacak cift rahim sen hic birsey yapmayacağız dedi şimdi doktorumdan haber bekliyorum söylediği bir gün birlikte osman hocanın yanına gideceğiz ayrımı yapılsın inşallah bu belirsizlik artık belli olur da sonraki sürecinde paylaşırım mutlakaÇok iyi olur canım bekliyorum
Allah bağışlasın yavrunu canım hamile kalmakta zorluk çektinmiMerhaba bende uterus bicornis rahimliyim. 2 gebelik geçirdim. İlki 8 haftalıkken kaybettim. Bı oğlum var şuan 10 aylık çok şükür. Zor bı hamilelik geçirmedim. Doktorum çok iyi ve temkinliydi. Bende temkinliydim. 37 haftalık doğum yaptım. Hiç kuvoze girmedi oğlum. Sormak istediklerinizi sprabilirsiniz. Hepinize nasip etsin Rabbim.
Merhaba. Ben ilk gebeligim çocuk düşünmeye başladıktan sonra ilk ayda oldu. 8 haftalıkken kalbi durdu sağlıksız gebelik baştan beri sorunluydu. İkinci gebeligim 8 ay sonra gerçekleşti. 37 haftalık doğum yaptım. Sezeryan ile dünyaya geldi oğlum. Doktorum sezeryan esnasında rahmimin tamamen bicollis olduğunu doğruladı. İlk gebeligimde öğrenmiştim hsg falan çektirmiştim.Allah bağışlasın yavrunu canım hamile kalmakta zorluk çektinmi
Bende hsg cektirdim bikornis unikollis yada belirgin parsiyel septum cikti sonucum tani icin laporoskopi onerdiler sonucumu gostermek icin iyi bi prof a gittim 4 boyutlu usg ile bakip laparoskopiye tanı icin gerek olmadigini bariz çift rahimli olduğumu iki rahmin boyutunun da büyük gebeliğe elverişli olduğunu mudahale edilmesi gereken bir durum olmadigini soyledi yumurtlamanin olup olmadığını takip edip progesteron isteyelim sorun varsa ilaçla yoksa aşılama yapılır dedi bakalım pazartesi progesteron bakilacakMerhaba. Ben ilk gebeligim çocuk düşünmeye başladıktan sonra ilk ayda oldu. 8 haftalıkken kalbi durdu sağlıksız gebelik baştan beri sorunluydu. İkinci gebeligim 8 ay sonra gerçekleşti. 37 haftalık doğum yaptım. Sezeryan ile dünyaya geldi oğlum. Doktorum sezeryan esnasında rahmimin tamamen bicollis olduğunu doğruladı. İlk gebeligimde öğrenmiştim hsg falan çektirmiştim.
Umarım hayırlısıyla evlat nasip olur. Stresten uzak durmaya çalış. Ve sürekli gebeliği düşünme. Ben en rahat zamanımda hamile kaldım her ikisindedeBende hsg cektirdim bikornis unikollis yada belirgin parsiyel septum cikti sonucum tani icin laporoskopi onerdiler sonucumu gostermek icin iyi bi prof a gittim 4 boyutlu usg ile bakip laparoskopiye tanı icin gerek olmadigini bariz çift rahimli olduğumu iki rahmin boyutunun da büyük gebeliğe elverişli olduğunu mudahale edilmesi gereken bir durum olmadigini soyledi yumurtlamanin olup olmadığını takip edip progesteron isteyelim sorun varsa ilaçla yoksa aşılama yapılır dedi bakalım pazartesi progesteron bakilacak
Doğru söylüyorsun herkes aynısını diyor ama insan dusunmeden edemiyor cokta stres yapmiyorum aslında umut ediyorum istiyorum hayırlısı olsun her nasip vaktine esirmiş bekleyelim nasibimizde varsa olur inşallahUmarım hayırlısıyla evlat nasip olur. Stresten uzak durmaya çalış. Ve sürekli gebeliği düşünme. Ben en rahat zamanımda hamile kaldım her ikisindede
Merhaba benim de bebeğimin kalbi durdu, 10 haftalıkken farkettim ama 8 haftalıkken kalbi durmuş. Benim her şey yolundaydı aslında, size ne dendi kalbi çift rahimden dolayı mı durmuşUmarım hayırlısıyla evlat nasip olur. Stresten uzak durmaya çalış. Ve sürekli gebeliği düşünme. Ben en rahat zamanımda hamile kaldım her ikisindede
Bana sebebinin belirlenemeyeceğini çift rahimden dolayı olabileceğini söyledi doktorMerhaba benim de bebeğimin kalbi durdu, 10 haftalıkken farkettim ama 8 haftalıkken kalbi durmuş. Benim her şey yolundaydı aslında, size ne dendi kalbi çift rahimden dolayı mı durmuş
Bunu bilebilmeleri mümkün değil elbet ama en başından beri kese normalden çok büyüktü sağlıksız gebelik olabilir demişti doktorum. Çift rahimden dolayı olduğunu sanmıyorum ki kalp durması tamamen gebeliğin seyriyle ilgili bı durum rahimli pek alakası yokMerhaba benim de bebeğimin kalbi durdu, 10 haftalıkken farkettim ama 8 haftalıkken kalbi durmuş. Benim her şey yolundaydı aslında, size ne dendi kalbi çift rahimden dolayı mı durmuş
Umarım rahim şekliyle ilgili değildir. Ben böyle olduğuna inanmak istemiyorum çünkü eğer öyleyse sanki hep öyle olacakmış gibi düşünüyorumBunu bilebilmeleri mümkün değil elbet ama en başından beri kese normalden çok büyüktü sağlıksız gebelik olabilir demişti doktorum. Çift rahimden dolayı olduğunu sanmıyorum ki kalp durması tamamen gebeliğin seyriyle ilgili bı durum rahimli pek alakası yok
Allah ol der ve olur. Sezeryanla doğum yaptım. Ve doktorunun dediği çok inatçı bı oğlun var. Çünkü baş ve gövde kısma rahimin diğerinde ayakları bir diğerinde tüm hamileligimi öyle geçirdim.ve oğlum hiç şekil değiştirmeden öyle kaldı. Çünkü dönebilmesi mümkün değil. Eğer ayaklarını diğer rahmime yerlestirmeseydi çok erken doğum yapabilirdim. Bunu sağlayan Allah. Nasip hersey. Asla umutsuz olma. Negatif şeyler düşünme. Ben hep sağlıkla doğacak diye umut ettim.Umarım rahim şekliyle ilgili değildir. Ben böyle olduğuna inanmak istemiyorum çünkü eğer öyleyse sanki hep öyle olacakmış gibi düşünüyorum
Merhaba arkadaşa sormuşsun ama bende seni biraz olsun ümitlendirmek için yazıyorum.Ben de doguştan yarim rahimliyim hiç ümidim yoktu hamile kalabilicegime bile inanamiyodum ama şukür korktuğum gibi olmadı tabi kolay da oldu diyemiycem hamileliğimin 2.ayindan beri çoğunlukla yatıyorum ama sonlara geldik şükür sen bol bol dinlen doktorunun dediklerine uy stres yapma gerisi geliyoHasumran merhaba, bende de uterus bikornis varmis, hamile kalınca ogrendim. Sanırım siz de şu an gebesiniz, nasıl geçiyor merak ettim. Ben sürekli yatıyorum, kanamam var da o yüzden biraz umuda ihtiyacım var