- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 30
Çok teşekkür ederim canım inşallah Allah razı olsunÇok teşekkür ederim allah sana da isteyen herkese de nasip eder inşallah, ben hiç olmayacak sanıyordum ama çok şükür, demekki zamanını bekliyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım inşallah Allah razı olsunÇok teşekkür ederim allah sana da isteyen herkese de nasip eder inşallah, ben hiç olmayacak sanıyordum ama çok şükür, demekki zamanını bekliyormuş.
Inşallah canım rabbim sanada banada nasip etsin 8. Ayim benimde bakalım ovulasyon testi preseed jel kullanıyorum inşallah vesile olur bu ay gelir ikimizinde bir doğar
İnşallah isteyen herkese nasip etsin, beklemek Nasıl bir duygudur çok iyi bilirim. Allah sana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip eder inşallahInşallah canım rabbim sanada banada nasip etsin 8. Ayim benimde bakalım ovulasyon testi preseed jel kullanıyorum inşallah vesile olur bu ay gelir ikimizinde bir doğar
Amin canım aminİnşallah isteyen herkese nasip etsin, beklemek Nasıl bir duygudur çok iyi bilirim. Allah sana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip eder inşallah
Yaaaa çok geçmiş olsun canım tuh rahim yapın yüzünden miymiş rabbim anne olup sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bir dahakini insallahKızlar maalesef benim bebeğimin kalbi durdu ve ben bunu hiç hissetmedim, kontrole gittiğimizde farkettik ve aldırmak zorunda kaldık. Çok üzgünüm
Hayırlısı olsun canımSebebini öğrenemedik Sebebi kesin bir şekilde belirlenemez dedi
Evet canim güncel bi konu yok çok bilgi sahibi olanda yok burdan birbirimizi bilgilendirelim inşallah aşılaman tutar sag salim kucağına almak nasip olur hangi ildesin benim ilk olarak hormon ve usg ile bakıldı bi sıkıntı yok dedi usg sonucuna göre her bakıldığında bikornis uterus çıkıyor septumdan bahsedilmedi bile ve bu ilk gittiğim doktor eşimin de muayene olmasını soyledi eger vakit kaybetmek istemiyorsan asilama dene oda burada olmuyor dedi ben bursadayim devlet olarak uludag uni. Gitmem gerekiyormus asila icin ama bana cok ters yaza dusunebilirim esimin spermiogramini o gun bagimsiz ozel bi labaratuvarda verdik sonucu icin yine devlette muayene oldu bir sikinti gormedi morfoloji %0 ileri hızlı %34 konsantrasyon 117.900.000/ml idi sence nasil doktor da esime sorun yok deyince bir ay daha oliruna biraktik ama yok 2. Ye devlette bir doktora daha gittim oda hsg istedi hsg de bikonuat uterus yada septum diyor sadece hsg ile ayırımı yapamadı hsg sonucumda mr ve laparoskopi onerilir diyor doktor ve beni direk laparoskopi ye yönlendirdi ve ben bosuna bir operasyon geçirmek istemiyorum mr ile ogrenemezmiydi bikornis uterus isem zaten bi operasyon yapılmayacak eğer septum ise histereskopi yapilmaliymis ilcede bi hastaneydi beni merkeze yonlendirdi senin muayenen burda olmuyor dedi daha gitmedim sevk ettiği hastaneye yarın özelde ilçede bir doktordan sıra aldım araştırdım para için beni bir yere yonlendirmeyecegini düşünüyorum hem uludağ mezunu beni doğru kişiye yönlendirebilir gibi geldi bakalım sonuçlarımı paylaşırım burdanMerhaba arkadaşlar.
Lionyez daha onceden yazismistik. Güncel yazı ariyorken yine buraya gelmiş oldum
Şimdi bende hsg bucornuat uterus Mr ise adı daha farkliydi suan aklımda değil.
Doktoruma döndüğümde aşılama yapılacak deMisti. Ancak ben buna bir türlü ikna olamiyordum. Doktorum Prof. ,Ancak öğrencisi ilgileniyordu. Ben doktoruma mail atmistim. Dedim düşük riski yaşamak falan istemiyorum diye o da en sonunda seni rahatlatabilmek için ofis histereskopisi yapalım dedi.bu işlemde zaten yine tanı amaçlı. Neyse hastaneye randevu aldigim zaman gittiğimde hemşire kameranın başlığınin kırıldığı söyledi. Bu yüzden ofis histereskopisi başka zaman yapalım dedi.o esnada bende doktorumun asistanı ile görüşme halindeydim. Beni çok ikna etti.rahmin de perde yok sadece kalp şeklinde dedi.bu da gebeliğine hiç bir şekilde engel değil dedi.neyse biz o aşamada asılama için tüm evrakları teslim etmistik. 2 ay sonra aşılamaya gittim .ocagin 2 sinde aşılama oldum .pek ümitli değilim. Ama hayırlısı olsun.bu arada Eşinizin spermlerine tam teşekküllü bir araştırma Hastanesi olabilir ya da tüp bebek merkezi olabilir.orda tahlil yaptirmanizi öneririm. Çünkü gittiğim hastanede bir sürü kişi ile tanıştım. Ve bunlar baya bir test yaptırmışlar özelde falan.ve hiç biri suan gittiğimiz hastanedeki sonuçlarla hemen hemen yakınlık yok.çocuk olmayınca ilk önce problemi kendimde çok aradım. Rahmimde perde falan diye.doktorlar niye yalan konuşsun ki .ihtiyaç yoksa histereskopi yapmaz.gerekli görse zaten yapardi diye düşünüyorum. Birde ozele gitsen zaten para tuzağı. Ordaki doktorlar direk ameliyat diyor.çünkü özelden birçok doktora da hsg yi gostermistim. Tepkileri histereskopisi olman demişti. Neyse suan problemi eşimde görüyorum. Kürleri falan uyguladım. Proxeed plus iciyoruz. Sperm hareketlilik %29 bu verilerde aşılama yaptırdim. Morfoloji %0 .inşallah asilamam tutar
.yukaridaki arkadaş ta bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm. Çünkü bende 11 haftalikken kaybetmistim. Allah kimseye yasatmasin
Canim ben istanbulda araştırma hastanesine gidiyorum. Duaların için teşekkür ederim .inşallah senin kucağında boş kalmaz.hemen hemen aynı durumdayiz seninle.çünkü benim esiminde morfolojik yüzde 0.eşinin aşılama için spermi yeterli 5 milyondan fazla olması şartı var.ben bu septum olayını çok arastirdim. Bizdeki en az septum.eğer bu perde çok fazla ise histereskopi yapıyorlar zaten.bence sende kendinde problemi arama.çünkü ben bir gebelik geçirdim. Korunmuyoruz.sadece benden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü şimdiye kadar olurdu yine.birde morfolojik 0 olunca yatakta kendiliğinden gebe kalma şansı yüzde 4 diye duydum bu da şansa kalmış. O yüzden ben aşılama başladım .onu da hapla başlattı doktor. Devlet 3 aşılama bir tüp bebek yaptırma hakkı tanıyor. Bu 4 aşılama aslında iğneli tedavi ile oluyor.bendekini doktor hapla7 başlattı ama yine aşılama yapıldı. O yüzden asilamada 4 hakkım var .hayırlısı olsun..bakalım nereye kadar yolumuz olacakEvet canim güncel bi konu yok çok bilgi sahibi olanda yok burdan birbirimizi bilgilendirelim inşallah aşılaman tutar sag salim kucağına almak nasip olur hangi ildesin benim ilk olarak hormon ve usg ile bakıldı bi sıkıntı yok dedi usg sonucuna göre her bakıldığında bikornis uterus çıkıyor septumdan bahsedilmedi bile ve bu ilk gittiğim doktor eşimin de muayene olmasını soyledi eger vakit kaybetmek istemiyorsan asilama dene oda burada olmuyor dedi ben bursadayim devlet olarak uludag uni. Gitmem gerekiyormus asila icin ama bana cok ters yaza dusunebilirim esimin spermiogramini o gun bagimsiz ozel bi labaratuvarda verdik sonucu icin yine devlette muayene oldu bir sikinti gormedi morfoloji %0 ileri hızlı %34 konsantrasyon 117.900.000/ml idi sence nasil doktor da esime sorun yok deyince bir ay daha oliruna biraktik ama yok 2. Ye devlette bir doktora daha gittim oda hsg istedi hsg de bikonuat uterus yada septum diyor sadece hsg ile ayırımı yapamadı hsg sonucumda mr ve laparoskopi onerilir diyor doktor ve beni direk laparoskopi ye yönlendirdi ve ben bosuna bir operasyon geçirmek istemiyorum mr ile ogrenemezmiydi bikornis uterus isem zaten bi operasyon yapılmayacak eğer septum ise histereskopi yapilmaliymis ilcede bi hastaneydi beni merkeze yonlendirdi senin muayenen burda olmuyor dedi daha gitmedim sevk ettiği hastaneye yarın özelde ilçede bir doktordan sıra aldım araştırdım para için beni bir yere yonlendirmeyecegini düşünüyorum hem uludağ mezunu beni doğru kişiye yönlendirebilir gibi geldi bakalım sonuçlarımı paylaşırım burdan
Amin canim inşallah guzel dualarin icin tesekkur ederim Takdir Allahın ama hormon problemim yok tupler acik yumurtlama normal esime olumsuz birşey demediler nasıl olmaz diyorum e septumda olsa bikorniste hamile kalabilirsin diyorlar ama yok olmadı bi türlü birde benim hsg sonucumda belirgin parsiyal septat uterus diyor tam nedemek anlayamadim senin durumunda bir yönden kötü de olsa iyi kendiliğinden en azından hamile kalabilmişsin olabiliyor demekki bende oda yok aşılamanın tutma ihtimali yüksek ihtimalle var ama insan sonraki süreç içinde endişeleniyor doktorlar sorun yok diyor ama insan kendinde sürekli kusur arıyor insallah mücadelenin sonucu güzel olur çünkü süreç gerçekten çok yorucuymusCanim ben istanbulda araştırma hastanesine gidiyorum. Duaların için teşekkür ederim .inşallah senin kucağında boş kalmaz.hemen hemen aynı durumdayiz seninle.çünkü benim esiminde morfolojik yüzde 0.eşinin aşılama için spermi yeterli 5 milyondan fazla olması şartı var.ben bu septum olayını çok arastirdim. Bizdeki en az septum.eğer bu perde çok fazla ise histereskopi yapıyorlar zaten.bence sende kendinde problemi arama.çünkü ben bir gebelik geçirdim. Korunmuyoruz.sadece benden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü şimdiye kadar olurdu yine.birde morfolojik 0 olunca yatakta kendiliğinden gebe kalma şansı yüzde 4 diye duydum bu da şansa kalmış. O yüzden ben aşılama başladım .onu da hapla başlattı doktor. Devlet 3 aşılama bir tüp bebek yaptırma hakkı tanıyor. Bu 4 aşılama aslında iğneli tedavi ile oluyor.bendekini doktor hapla7 başlattı ama yine aşılama yapıldı. O yüzden asilamada 4 hakkım var .hayırlısı olsun..bakalım nereye kadar yolumuz olacak
Canim bak seninle ayniyiz. Bende de hormon da birsey yok bir ara prolaktin yüksekti o da çok fazla deil 28 falan onuda dusurdum. Ki 100 üstü olanlarda prolaktin gebe kalmaya engel.neyse hersey normal ise nden olmuyor. Çünkü eşinden kaynaklı. Bak morfoloji yüzde 0 ise o çok zor.hatta ankara da kaan Aydos diye bir doktor varmış. Sadece morfolojiyi o duzeltiyormus. Ben bu morfoloji ye çok takıldım ve araştırdım sen de buna yogunlas. Ve en kısa zamanda eşini bir üroloji doktoruna götür. Belki Varikosel falan da olabilir. Çünkü sen kendinde hala bu perde olayını dert edersen çok zaman kaybedersin. Çünkü ben kaybettim o zamanı .sen kaybetme...kurler ile bu morfoloji biraz da olsa düzeliyor ondan dene.ibrahim saracoglunun videolarını izle.en azından kurlere baslarsin. Birde esin urolojiye giderse Sayet kesin proxeed plus verecektir.çünkü ben araştırıyordum. Hatta esime alalım demiştim. Sonra doktor bir baktık bu ilaçtan yazmis. 15 tane var içinde 150 tl en az 3 ay kullanılması gereken bir ilaç. Morfoloji ve hareketliliği artıyorMuş. Ayrıca esin kullansın bak normal halden çok farklı hissedecektir.tabi ben doktor değilim .onun için ürolojiye giderse daha iyi olurAmin canim inşallah guzel dualarin icin tesekkur ederim Takdir Allahın ama hormon problemim yok tupler acik yumurtlama normal esime olumsuz birşey demediler nasıl olmaz diyorum e septumda olsa bikorniste hamile kalabilirsin diyorlar ama yok olmadı bi türlü birde benim hsg sonucumda belirgin parsiyal septat uterus diyor tam nedemek anlayamadim senin durumunda bir yönden kötü de olsa iyi kendiliğinden en azından hamile kalabilmişsin olabiliyor demekki bende oda yok aşılamanın tutma ihtimali yüksek ihtimalle var ama insan sonraki süreç içinde endişeleniyor doktorlar sorun yok diyor ama insan kendinde sürekli kusur arıyor insallah mücadelenin sonucu güzel olur çünkü süreç gerçekten çok yorucuymus
Canim ben yanlış yazmisim morfolojiyi kusura bakma bu şekilde sonucu biz urolojiye gittik varikosel düşünmüyorum dedi normal olduğunu söyledi sadece volüm u düşük buldu 1cc az dedi strese yapmıştı eşim doktorda ona bağladı şu keçi boynuzu kurunu deniyoruz bu ay umarım faydası olur 3 güne bir engeç ilişki olsun dedi kadında problem yoksa bu değerle normal yolla olur dedi bizeCanim bak seninle ayniyiz. Bende de hormon da birsey yok bir ara prolaktin yüksekti o da çok fazla deil 28 falan onuda dusurdum. Ki 100 üstü olanlarda prolaktin gebe kalmaya engel.neyse hersey normal ise nden olmuyor. Çünkü eşinden kaynaklı. Bak morfoloji yüzde 0 ise o çok zor.hatta ankara da kaan Aydos diye bir doktor varmış. Sadece morfolojiyi o duzeltiyormus. Ben bu morfoloji ye çok takıldım ve araştırdım sen de buna yogunlas. Ve en kısa zamanda eşini bir üroloji doktoruna götür. Belki Varikosel falan da olabilir. Çünkü sen kendinde hala bu perde olayını dert edersen çok zaman kaybedersin. Çünkü ben kaybettim o zamanı .sen kaybetme...kurler ile bu morfoloji biraz da olsa düzeliyor ondan dene.ibrahim saracoglunun videolarını izle.en azından kurlere baslarsin. Birde esin urolojiye giderse Sayet kesin proxeed plus verecektir.çünkü ben araştırıyordum. Hatta esime alalım demiştim. Sonra doktor bir baktık bu ilaçtan yazmis. 15 tane var içinde 150 tl en az 3 ay kullanılması gereken bir ilaç. Morfoloji ve hareketliliği artıyorMuş. Ayrıca esin kullansın bak normal halden çok farklı hissedecektir.tabi ben doktor değilim .onun için ürolojiye giderse daha iyi olur
Anladım canım o zaman kürlere devam et proxeed de alıp Icin. biz keçiboynuzu da denedik. 1 ay deneyince çok ta faydasını gördük diyemeyiz. Allah hayirlisini versinCanim ben yanlış yazmisim morfolojiyi kusura bakma bu şekilde sonucu biz urolojiye gittik varikosel düşünmüyorum dedi normal olduğunu söyledi sadece volüm u düşük buldu 1cc az dedi strese yapmıştı eşim doktorda ona bağladı şu keçi boynuzu kurunu deniyoruz bu ay umarım faydası olur 3 güne bir engeç ilişki olsun dedi kadında problem yoksa bu değerle normal yolla olur dedi bize
Erkek için uzun süre gerekiyor muş faydasını görmek için canım 1 ay kisa bir süre tabiki bakalım biz faydasını görürüz inşallah rabbim en kısa zaman da bize de nasip etsin evlat sahibi olmayi bakalim hayirlisi olsunAnladım canım o zaman kürlere devam et proxeed de alıp Icin. biz keçiboynuzu da denedik. 1 ay deneyince çok ta faydasını gördük diyemeyiz. Allah hayirlisini versin
Erkek için uzun süre gerekiyor muş faydasını görmek için canım 1 ay kisa bir süre tabiki bakalım biz faydasını görürüz inşallah rabbim en kısa zaman da bize de nasip etsin evlat sahibi olmayi bakalim hayirlisi olsunAnladım canım o zaman kürlere devam et proxeed de alıp Icin. biz keçiboynuzu da denedik. 1 ay deneyince çok ta faydasını gördük diyemeyiz. Allah hayirlisini versin
Amin inşallah canım hamile kalırsan mutlaka yaz.merakta bırakma. Allahım kucağıni boş birakmasinErkek için uzun süre gerekiyor muş faydasını görmek için canım 1 ay kisa bir süre tabiki bakalım biz faydasını görürüz inşallah rabbim en kısa zaman da bize de nasip etsin evlat sahibi olmayi bakalim hayirlisi olsun