Amin inşallah bakalım yarın nolucakMerhaba, bende 8 haftalıkken ilk kontrolüme gitmiştim. Doktorum yapışık ikize benziyo bebek ama tek kalp atışı var bebeği kaybedebilirsin hazırlıklı ol demişti. Ama oğlumu sağsalim kucağına aldım Allah'a çok şükür. Kalbini ferah tut lütfen iyi düşün, stres yapma . İyi olcak inşallah
Güzel haberlerle gel inşallahAmin inşallah bakalım yarın nolucak
AminGüzel haberlerle gel inşallah
Bakalım yarın kontrol varBelki bir tanesi geriden geliyor olabilir diye düşünüyorum ben.
Tek keseyiz, diğeri kaybolmuş. Doktor sağlıklı buldu çok şükür. Sağlıklı olsun da önemlisi o.Kontrolünüz nasıl geçti ? Merak ettim. Umarım herşey yolundadir
Kesinlikle. Sağlıkla kucağınıza alınTek keseyiz, diğeri kaybolmuş. Doktor sağlıklı buldu çok şükür. Sağlıklı olsun da önemlisi o.
Amin.Kesinlikle. Sağlıkla kucağınıza alın
Ay ne tatlısınız yok kaybolmuş kese, gitmiş yani. Miniğim sağlıklı olsun en çok istediğim bu.Birisi geriden geliyor olabilir.yani moralini bozma allah büyük duanı et ınslalah güzel haberler al
Insllah sagliklica alirsin kucağına allah olmayanlara da nasip etsinAy ne tatlısınız yok kaybolmuş kese, gitmiş yani. Miniğim sağlıklı olsun en çok istediğim bu.
Amin inşallahInsllah sagliklica alirsin kucağına allah olmayanlara da nasip etsin