en iyisi diş gösterip bunu yapıcan aslındaBizim bi komsu oglu oluyor ve isim konusunda anlasamiyorlar kocasiyla ve onun ailesiyle, kadinda bi gun habersiz kendi annesine bebegi birakip nufustan kendi istedigi ismi verip geliyor..kocasi ogrenince 1 ay kavga gürültü . Sonuc sonra herkes alisiyor
Doğan ali galiba, kizin babasının adi hemde : )Helalmerak ettim isimler neydi
Neden kendi ismini koyduruyor o zaman onu anlamadım kızı olsaymış hangi ismi koymak istermiş onu koysun içinde kalmışsa..yoksa kızı olsaymış kızına da kendi adını mı verecekmiş? Ya da verirmiymiş?? Sormak lazımyanş tek oğlu var başka cocuğu yok kızı da olmamış hevesleniyor :) kuzenimde kırmak istemiyor bebeği sağlıkla gelsinde dünyaya :)
Vayy be baya dişli çıkmış ama bravo vallaDoğan ali galiba, kizin babasının adi hemde : )
Ozelden yazar misin kuzum aklinda bir sey varsa yapayimNasıl yapıyorsun canım
Valla benim kendi kayinvalidem zamaninda cok istedi benim adimi koyun diye,cok israr etti ama ben kesinlikle o ismi koymam eski ve guzel degil ismin dedim.biraz küstü mustu unuttu..Ben bu kaynanalarin benim adimi koyundiye diretmesini cok sacma ve hos bulmuyorum.haklısınız ama bunu büyüklerin istememesi lazım isteyince kıramıyorsun demekki :) birçok çiftin ayrılma sebebi bile olabiliyor bu durum
Ah kuzum bebişim yok ki keşke olsun sana yaptırcam analiziOzelden yazar misin kuzum aklinda bir sey varsa yapayim
Alnından öperimValla benim kendi kayinvalidem zamaninda cok istedi benim adimi koyun diye,cok israr etti ama ben kesinlikle ismi koymam eski ve guzel degil ismin dedim..Ben bu kaynanalarin benim adimi koyundiye diretmesini cok sacma ve hos bulmuyorum.
Not:Kayinvalidemin ismi Cemile
Insallah olacak. Kaybetme o zaman beni bul olduğu zamanAh kuzum bebişim yok ki keşke olsun sana yaptırcam analizi ❤
Seni kaybetmem ben kuzumInsallah olacak. Kaybetme o zaman beni bul olduğu zaman
Bu doğru mu bana yapsanaÖzeldem soyadini da yazarsaniz isim analizi yapıyorum uygun isimlere bakabiliriz
Mesaj atar misin kuzum ozelden tam ad tam soyad ve dogum tarihi ile. Eski soyadini kullanıyorsan onu da yaz.Bu doğru mu bana yapsana
Şahsen büyüklerin istekleri senin ömür boyu içine sinmeyecek bir ismi çocuguna koymadan daha önemli degil herkes kendi bebegine istedigi ismi koysun anlamıyorum büyükleri de hiçmi düşünmezler bu kızın hayali vardır istedigi isim vardır diye 9 ay emegi sen veriyorsun her türlü zorluğa sen katlanıyorsun istedigi bir isim koyulmayacaksa haksızlıktır bu ben olsam bir isim ailede bir tane olsun herkes adıyla tek olsun der kendi istedigimi koyardım büyükler de en fazla iki gün surat asarlar geçer o çocuk o ismi ömür boyu taşıyacakaslında evet haklısınız ama büyükler isteyince insan kırmak sorun çıkarmak istemiyor :)
Bizim ailede kimse kimsenin çocuguna şu ismi koy diye karışmaz sadece babam abimin ilk çocuguna bir isim düşünmüş bana soran olursa koymak isterim demiş anneme söylemiş annem abime söyledi isim ne diye sorduk hiç söylemedi bize abimin de hep hayalidir oglum olursa yavuz Selim koyacağım derdi taa bekarken bile. Sonra abim kura çekelim çocugun kısmeti hangi isimse o olsun dedi kura çektik iki defa ikisinde de yavuz çıktı yavuz konuldu babamın isim de Metehan mış gayet de begendik abim keşke o isim çıksaymış dedi hatta ama kimse kimseye yok babamın ismi yok nenemin ismi diye isim koy demez benim çok begendigim isim vardı hep ablam hamileyken öneri olarak bak bu bu isimler güzel vs dedim ama kimseye kimse illaki koy demez yani o yine kendi istedigini koydu herkesin kendi çocugu o çocuk ilerde ismini hiç sevmeyecek zorlanacak isim yüzünden ben hiç begenmedim ismini kulaga hoş gelmiyor güzel bir anlamı oldugunu da düşünmüyorum açık konuşayımaslında evet haklısınız ama büyükler isteyince insan kırmak sorun çıkarmak istemiyor :)
raziye meva geldi aklıma yanına isim bulmak çok zor gerçekten vazgeçsin bence ablanızEvet arkadaşlar sizden yardım bekliyorum raziye isminin yanına yakışacak isimler