ÇİFT İSİMLİ BEBEĞİ OLANLARR

en iyisi diş gösterip bunu yapıcan aslında ama işte herkes yapamıyor bunu bazı insanlar sessiz kalıyor :)

yanş tek oğlu var başka cocuğu yok kızı da olmamış hevesleniyor :) kuzenimde kırmak istemiyor bebeği sağlıkla gelsinde dünyaya :)
Neden kendi ismini koyduruyor o zaman onu anlamadım kızı olsaymış hangi ismi koymak istermiş onu koysun içinde kalmışsa..yoksa kızı olsaymış kızına da kendi adını mı verecekmiş? Ya da verirmiymiş?? Sormak lazım

haklısınız ama bunu büyüklerin istememesi lazım isteyince kıramıyorsun demekki :) birçok çiftin ayrılma sebebi bile olabiliyor bu durum
Valla benim kendi kayinvalidem zamaninda cok istedi benim adimi koyun diye,cok israr etti ama ben kesinlikle o ismi koymam eski ve guzel degil ismin dedim.biraz küstü mustu unuttu..Ben bu kaynanalarin benim adimi koyundiye diretmesini cok sacma ve hos bulmuyorum.
Not:Kayinvalidemin ismi Cemile

Çocuğunu niye zahmete sokup ilerde zaten değiştireceğin bir ismi veriyorsun Ayşe olsa Fatma olsa neyse

Bizim oralarda Raziyeyi kısaltıp Iraz diyorlar,kusura bakma ama cocuk ilerde ismini hic sevmeyecek..Kaynanaya ismini koyduk deseniz de nufusa yazdirmasaniz olmaz mi en azindan okuldaki cevresindekiler ikinci ismini bilir oyle hitabederler.

aslında evet haklısınız ama büyükler isteyince insan kırmak sorun çıkarmak istemiyor :)
Şahsen büyüklerin istekleri senin ömür boyu içine sinmeyecek bir ismi çocuguna koymadan daha önemli degil herkes kendi bebegine istedigi ismi koysun anlamıyorum büyükleri de hiçmi düşünmezler bu kızın hayali vardır istedigi isim vardır diye 9 ay emegi sen veriyorsun her türlü zorluğa sen katlanıyorsun istedigi bir isim koyulmayacaksa haksızlıktır bu ben olsam bir isim ailede bir tane olsun herkes adıyla tek olsun der kendi istedigimi koyardım büyükler de en fazla iki gün surat asarlar geçer o çocuk o ismi ömür boyu taşıyacak

aslında evet haklısınız ama büyükler isteyince insan kırmak sorun çıkarmak istemiyor :)
Bizim ailede kimse kimsenin çocuguna şu ismi koy diye karışmaz sadece babam abimin ilk çocuguna bir isim düşünmüş bana soran olursa koymak isterim demiş anneme söylemiş annem abime söyledi isim ne diye sorduk hiç söylemedi bize abimin de hep hayalidir oglum olursa yavuz Selim koyacağım derdi taa bekarken bile. Sonra abim kura çekelim çocugun kısmeti hangi isimse o olsun dedi kura çektik iki defa ikisinde de yavuz çıktı yavuz konuldu babamın isim de Metehan mış gayet de begendik abim keşke o isim çıksaymış dedi hatta ama kimse kimseye yok babamın ismi yok nenemin ismi diye isim koy demez benim çok begendigim isim vardı hep ablam hamileyken öneri olarak bak bu bu isimler güzel vs dedim ama kimseye kimse illaki koy demez yani o yine kendi istedigini koydu herkesin kendi çocugu o çocuk ilerde ismini hiç sevmeyecek zorlanacak isim yüzünden ben hiç begenmedim ismini kulaga hoş gelmiyor güzel bir anlamı oldugunu da düşünmüyorum açık konuşayım

Raziye Begüm

Iraz ismini de araştır canım. Raziye isminin halk arasındaki söyleniş şekliymiş Iraz.
Iraz tek başına güzel bence

Raziye ikinci ismi olsun yoksa sadece raziyeyi duyarsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…