karakoç olacak bebeğin soyismiÖzeldem soyadini da yazarsaniz isim analizi yapıyorum uygun isimlere bakabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karakoç olacak bebeğin soyismiÖzeldem soyadini da yazarsaniz isim analizi yapıyorum uygun isimlere bakabiliriz
Çok saçma degil mi ablan kendi çocugun koysun senden böyle bişey istemesi anlamsız üstelik kaldı mı artık böyle isim koymak yani neden aileden birinin ismi isteniyor anlamıyorum ben olsam koymazdım ablamda bişey diyemez sonuçta herkesin kendi çocugu ömür boyu seslenilecek bir isim içine sinmiyor belliki koyma derimablamın kayınvalidesinin adı (( evet ama istiyor artık en mantıklı şey konulacak yanına
yok canım bu benim kuzenim yani ablam onun için açtım bunu yardımcı olmak için . onun kayınvalidesiÇok saçma degil mi ablan kendi çocugun koysun senden böyle bişey istemesi anlamsız üstelik kaldı mı artık böyle isim koymak yani neden aileden birinin ismi isteniyor anlamıyorum ben olsam koymazdım ablamda bişey diyemez sonuçta herkesin kendi çocugu ömür boyu seslenilecek bir isim içine sinmiyor belliki koyma derim
O zaman koysun ama ailede olan birinin ismini koymak bana mantıksız geliyor benim eşimde istiyor babasının adını başta ses etmedim cinsiyet belli olsun izin vermeyeceğim babası hayatta sonuçta ne gerek var ha ben kendi iatedigim isim belli onu kesin koyucam ikinci isim o ne isterse olacak ama kp ismi yada aileden birinin ismi olmayacak benceyok canım bu benim kuzenim yani ablam onun için açtım bunu yardımcı olmak için . onun kayınvalidesi
yanş tek oğlu var başka cocuğu yok kızı da olmamış hevesleniyor :) kuzenimde kırmak istemiyor bebeği sağlıkla gelsinde dünyaya :)Aslında sonu e ile biten tüm kısa isimler uyumlu olur . Yalnız kayınvalide niye bu kadar ısrarcı oldu onu anlamadım zaten onlar(kv-kP) kendi çocuklarına istediği ismleri verdiler..Torunun sadece sevme ilgilenme kısmıyla alakadar olsalardı keşke ..
aslında evet haklısınız ama büyükler isteyince insan kırmak sorun çıkarmak istemiyor :)O zaman koysun ama ailede olan birinin ismini koymak bana mantıksız geliyor benim eşimde istiyor babasının adını başta ses etmedim cinsiyet belli olsun izin vermeyeceğim babası hayatta sonuçta ne gerek var ha ben kendi iatedigim isim belli onu kesin koyucam ikinci isim o ne isterse olacak ama kp ismi yada aileden birinin ismi olmayacak bence
Dmv ve hz harf gruplarindan herbirinden en az bir tane harf seçerek bir isim bulursanız cok guzel bir isim olur. Mehtap, Deniz, Zerda gibi.karakoç olacak bebeğin soyismi
Belki ablanin da başka kızı olmayacak ve onun da hevesi kursağında kalacak.Ay nolur bu saçma, nesilden nesile isim aktarımına bi son verilsin artık yaa.yanş tek oğlu var başka cocuğu yok kızı da olmamış hevesleniyor :) kuzenimde kırmak istemiyor bebeği sağlıkla gelsinde dünyaya :)
Nasıl yapıyorsun canımDmv ve hz harf gruplarindan herbirinden en az bir tane harf seçerek bir isim bulursanız cok guzel bir isim olur. Mehtap, Deniz, Zerda gibi.
maalesef ne koysan yakışmaz... ama en iyisini bulmak amaçDürüst olalım (adı Raziye olan varsada özür dilerim şimdiden) Çok kötü bir isim. Yanına ne koyarsanız koyun yakışmaz ve zorlama durur. Madem illaki koyulacak Raziye kaçış yok
2.isim kısa olsun.
+1 nesilden nesile isim aktarımı saçmalık..Belki ablanin da başka kızı olmayacak ve onun da hevesi kursağında kalacak.Ay nolur bu saçma, nesilden nesile isim aktarımına bi son verilsin artık yaa.
Böyle konularda söz hakkı annenindir.Bütün çileyi o çekiyor.Gerekirse büyükler kırılmalı.
Kesinlikle raziyeyi koymazdimbende en çok sareyi beğendim :) zaten yakışacak çok az isim var ya:)
haklısınız ama bunu büyüklerin istememesi lazım isteyince kıramıyorsun demekki :) birçok çiftin ayrılma sebebi bile olabiliyor bu durumBelki ablanin da başka kızı olmayacak ve onun da hevesi kursağında kalacak.Ay nolur bu saçma, nesilden nesile isim aktarımına bi son verilsin artık yaa.
Böyle konularda söz hakkı annenindir.Bütün çileyi o çekiyor.Gerekirse büyükler kırılmalı.
haklısınız kötü bir isim ama kuzenim kıramadı sorun cıksın istemediKesinlikle raziyeyi koymazdim
O sorun cikmasin dediginiz sey yillarca o bebek icin sorun olacak..birakin sorun simdi ciksin ne yapabilir koymazsa..haklısınız kötü bir isim ama kuzenim kıramadı sorun cıksın istemedi
Helal merak ettim isimler neydiBizim bi komsu oglu oluyor ve isim konusunda anlasamiyorlar kocasiyla ve onun ailesiyle, kadinda bi gun habersiz kendi annesine bebegi birakip nufustan kendi istedigi ismi verip geliyor..kocasi ogrenince 1 ay kavga gürültü . Sonuc sonra herkes alisiyor