1fafeyla Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2022 1.222 1.414 53 25 8 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi 1fafeyla #21 cokt .!.: Benim testim de böyle doğru mu acaba bu testler Genişletmek için tıkla... Benimki malesef kimyasal gebelikte ama sizin çizgi çok koyu büyük büyük ihtimalle hamilesiniz hayırlı olsun
cokt .!.: Benim testim de böyle doğru mu acaba bu testler Genişletmek için tıkla... Benimki malesef kimyasal gebelikte ama sizin çizgi çok koyu büyük büyük ihtimalle hamilesiniz hayırlı olsun
C cokt Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2022 22 4 16 33 9 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi 1fafeyla #22 cokt .!.: Benim testim de böyle doğru mu acaba bu testler Genişletmek için tıkla... Canım ben o gün kan verdim 531 çıktı Bugün de 1110 çıktı doktor gebelik var dedi ama şuan çok küçükmüş keseyi göremedi cuma tekrar gidicem
cokt .!.: Benim testim de böyle doğru mu acaba bu testler Genişletmek için tıkla... Canım ben o gün kan verdim 531 çıktı Bugün de 1110 çıktı doktor gebelik var dedi ama şuan çok küçükmüş keseyi göremedi cuma tekrar gidicem
C cokt Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2022 22 4 16 33 9 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi 1fafeyla #23 1fafeyla .!.: Benimki malesef kimyasal gebelikte ama sizin çizgi çok koyu büyük büyük ihtimalle hamilesiniz hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... İnşallah tez zaman da olur tekrar tüm kalbimle isteyen herkese dua edicem
1fafeyla .!.: Benimki malesef kimyasal gebelikte ama sizin çizgi çok koyu büyük büyük ihtimalle hamilesiniz hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... İnşallah tez zaman da olur tekrar tüm kalbimle isteyen herkese dua edicem