Gebeliğe Hazırlık Çift çizgi bu gerçekmi yardımm🥺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1fafeyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
1.222
1.414
53
25
Kızlar iyi akşamlar bugün adetime 6 gün varken test yaptım erken gebelik testiydi ve beklerken uyuya kalmışım . 1 saat sonra uyandığımda ikinci çizgiyi gördüm ve ben şok ama tam emin değilim ya beş dakika içinde çıkmadıysa ? Kuruduğunda ikinci çizginin belirme olasılığı varmı çok merak ediyorum yardım edermisiniz bilgisi olanlar ??

Eklentiler

• 056EED2C-841D-4F01-B485-2DFE58936450.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 215
  • 5D1472B2-0BFE-47B8-9E5D-89C633641A04.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 212
Hiç kuruma çizgisi gibi değil, bence hamilesiniz

İnşallah değildir ya adet geçmeden kan testi verebiliyormuyuz
Tabiki verilir zaten önce kanda sonra idrarda belli olur sizin idrarda çıktığına göre kanda zaten çıkacaktır tabi bu erken testler çok yanıltıcı olabiliyor kan testi vermeden emin olmayın ben de bu testten yapmıştım 3 kere 3 ündede böyle çift çizgi çıktı sonra adet oldum, belki testler doğruydu ben kimyasal gebelik geçirdim bu da bi ihtimal tabi ama bi sonraki ay yine bu testten yaptım seninkinden çok daha silik ikinci çizgim vardı emin olmak için kan verdim öyle öğrendim hamile olduğumu inşallah sen de hamilesindir

İnşallah canım çok sağol. Bir an önce gidip veriyim sizin belirtileriniz neler olmuştu benim çok bi belirtim yoktu sadece kasıklarımda batma ve biraz bel ağrısı birde beyaz akıntım vardı ama çok uyuyordum normalin çok üstünde bunlara dayanarak bi test yapiyim dedim hiç umudum yoktu görünce de şok oldum.

Normal her ay olduğu gibi adet belirtileriydi ekstra bi belirtim olmadı adet gecikmesiyle anladım ben canım

Naptın canım kan verdin mi

Evet verdim kan kimyasal gebelik geçirdim negatife döndü testler
Hayırlısı olsun canım en azından gebe kalabiliyosun bu da iyi bir şey hem kimyasallların arkasından sağlıklı gebelik geliyormuş ben de kimyasal geçirdim hemn sonraki ay adet olmadım hamile kalmışım inş rabbim gönlüne göre versin

Aminnn çok sagol canımm . İnşallah bu ay rabbim yüzüme güler . Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana da . Bi önerin varmı gebelik için S superisii25

Aminnn çok sagol canımm . İnşallah bu ay rabbim yüzüme güler . Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana da . Bi önerin varmı gebelik için S superisii25
Canım yeni gördüm kusura bakma:) amin inşallaj Allahım sana da nasip etsin inşallah herhangi bir önerim yok ben şunu şunu yaptım diyemem çünkü rabbim uğraştırmadı korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım kimyasal oldu sonraki ay da hamile kaldım çok şükür devam ediyor sadece stres yaşamadım stresin olumsuz etkilediği kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…