- 30 Eylül 2011
- 567
- 2
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çeyizlerin çok cici :))
havlularında çok güzel .. her renkten 2 tane toplamda 12 tane .. günlük gayette ii yeter canım
misafir için 3-5 tane işlemeli felan alır koyarsın tamamdır el yüz havlusu meselen kapanır :))
benimde şuan 15 tane felan var annem bi 10 tane daha yapmaya kararlı düğün bohçasında sağa sola gidecekler için
sizdede yapılacaksa onları ayrı alırsın... bu güzelleri kendine ayır renkleri felan çok güzel :)
güzel mutlu huzurlu günlerde kullan sevdiğinle canımm :)
evet canım BEĞENDİĞİNE ÇOK SEVİNDİMmisafir içinde ayrı işlemeli alıcam
bunları kendime aldım, banyonun rengini bilmiyorum o yüzden her renk aldım canım
düğün bohçası için olanı anlamadım canım yaa senmi biyere giderken vereceksin insanlara BEN BUNU BİLMİYORUM![]()
biz nişan bohçası yapmamıştık düğün de yaparız diye canım o sırada anneye babaya görümceye halaya babaanneye bohça yapacağız o dediğim havlular onun için :) ama siz yaptıysanız gerek olmaz canımm :))
canım çok güzel hayırlı olsun güle güle kullan beyaz eşyalarını :)
hayrlı olsun beyaz eşyaların canım iyi günlerde kullan :) darısı benim ve tüm alma hazırlığındakilerin başına olsun![]()
adaşım hepsi çok güzel güle güle kullan yalnız hepsini ilk sayfaya toplasan daha iyi olur bence:)