cidosh un çeyiz hazırlığı :)

cidosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
331
5
118
merhabalar :3:

bu kadar güzel çeyiz hazırlıklarını gördükçe benimde burada kendime ait bir topiğim olsun istedim. umarım aldıklarımı beğenir ve güzel yorumlar paylaşırsınız.

evet teker teker resimleri netten buldukça buraya koyacağım.

evet az önce aşık olarak aldığım çaydanlığımın resmini koyuyorum ve bunu aldıktan sonraki heyecanımı size anlatamam. Bu hazırlıklar ve alışverişler insanı çok heyecanlandırıyor. Düşünsenize size ait olan yuvanıza aldığınız ve sizin beğenerek aldığınız eşyalar neden sizi heyecanlandırmasın ÖYLE DEĞİLMİ :16:

$çaydanlığım.webp

$meşrubat bardağım.webp
günlük için kullanacağım meşrubat bardağım

$pilav şekillendirici.webp
pilav şekillendiricim

Eki Görüntüle 325088
misafirlik bardak takımım

$çay bardağı.webp
çay bardağım

$katı meyve sıkacağı.webp
çok sevimli katı meyve sıkacağım

Son düzenleme:
şimdiden hayırlı olsun yavaş yavaş keyfini çıkara çıkara tamamla tüm eksiklerini :))))
iyi günlerde mutlulukla huzurla kullan inş :nazar:

Bu arada çaydanlığın çok tatlı alasım geldi ama çok gereksiz olcak bnm için çaycımla beraber 3 tane çaydanlığım var :S almakda acele etmişim sanırım

$saç düzleştiricim.webp
braun saç düzleştiricim

$babyliss saç maşası.webp
babyliss saç maşam

$günlük peçete takımım.webp
günlük peçete takımım

Canım çeyizlerin bayağı bir eksik. Tamamladıkça heyecanın bir kat daha artıyor. Güzel günlerde kullanırsın inş.

evet canım eksiğim okadar çokki yavaş yavaş aldıklarımı netten buldukça eklicem. heyecanımın tarifi yok :18:
teşekkür ederim güzel dileğin için :129:

çok şekerler canım :)) aldıkça koy bizim de gözümüz şenlensin :))[/QUOTE]

:42:

şimdiden hayırlı olsun yavaş yavaş keyfini çıkara çıkara tamamla tüm eksiklerini :))))
iyi günlerde mutlulukla huzurla kullan inş :nazar:

Bu arada çaydanlığın çok tatlı alasım geldi ama çok gereksiz olcak bnm için çaycımla beraber 3 tane çaydanlığım var :S almakda acele etmişim sanırım

canım o çaydanlığı tesadüf gördüm netten ve resmen aşık oldum e uygun bulunca fiyatınıda kaçırmiyim dedim :32:

$Tencere-takimlari-4.webp
günlük tencere takımım

$22 prç çelik çeyiz seti-500x500.webp
bu tencere setini karacadan kampanyalı aldım yani çatal bıçak seti ve yemek takımı vardı ama onları netten bulamadığım için sadece tencere takımını eklemek zorunda kaldım

seçimlerin çok güzel :) bulaşık fırçasını bende bayılarak aldım hem kendime hemde anneme çok kullanışlı :) bu arada katı meyve sıkacağın çok hoş markası ve fiyatını öğrenebilirmiyim
hepsi çok güzel iyi günlerde kullan çeyizlerini :)

seçimlerin çok güzel :) bulaşık fırçasını bende bayılarak aldım hem kendime hemde anneme çok kullanışlı :) bu arada katı meyve sıkacağın çok hoş markası ve fiyatını öğrenebilirmiyim
hepsi çok güzel iyi günlerde kullan çeyizlerini :)

bende görür görmez aldım canım çok tatlı görünüyo (tıpkı ördek gibi:1:)

markası ARNİCA NEKTARİN 205 sanırım yanlış hatırlamıyorsam tatlım ve 50 tl civarıydı indirimdeydi hemen almıştım.

elektronik eşyaları mayıs ayında alıcaz çünkü garantisi bitsin istemiyorum zaten en erken haziran gibi olacak inşallah düğünümüz o yüzden hiç elektronik eşya yok onların hepsini toptan alıcaz kısmet olursa :32:

Back
X