Ya sokakta sor 10 insandan 8 i normal grip gibi sanıyor. Onun icin bu kadar net yazdim anlasilsin diye ve cidden temiz hastane kalmasi herseyden onemli suan .
Valla bana bdv’deki corona konularından gına geldi. yorum yaparsam da tepki alıyorum. O yüzden susayım ben.Ya sokakta sor 10 insandan 8 i normal grip gibi sanıyor. Onun icin bu kadar net yazdim anlasilsin diye ve cidden temiz hastane kalmasi herseyden onemli suan .
Ya konular konusunda bir sey diyemiyorum. Karantina da cok onemli degil ama temiz hastane kalmamasinin sonuclarini tahmin bile edemezsin o derece korkunc . Ben insanlar onemsiyor diye umuyordum ama her nobette goruyorum ki onem filan yok acile gelen hasta sayisi asla azalmıyor. Korkunc bir şekilde ölüyor insanlar buna taniklik etmek istemiyorum açıkçası. Italyada kac doktor arkadasim var psikolojileri korkunc .Valla bana bdv’deki corona konularından gına geldi. yorum yaparsam da tepki alıyorum. O yüzden susayım ben.
Çevrenizde bu kadar konuya hakim insan varken daha ilk günler çıkan el altı dedikodularla vakayı yorumlamanız beni dehşete düşürdü.Bakin bu hastalik tehlikeli fakat %50 si de medya pompalamasi.
Hic bakmiyor musunuz olenlerin yas ortalamasina - 79 yas ortalamasi.
Esim doktor, kuzenim doktor,en yakin arkadasim represant, bircok doktor arkadasim da var.
Etrafimdaki saglikcilarin ortak yorumunu suraya yazayim - sanki emekliligi gelmis insanlari yeryuzunden silmek..
Olenler kronik hastaligi olan yaslilar, cok nadir 50 yas alti var.
0-9 yasa etki etmemesi cok guzel ama bi o kadar manidar bence..
Bana yilandan yarasadan gecti masali artik gercekci gelmiyor.
Bildigin insan eliyle uretilmis bisey diye dusunuyorum.
Amerika asiyi buldum 45 insan ustunde denicem diyor, ilac medikal sektoru cosar artik.
Benim amacim gorus bildirmek degil . Bir onceki arkadasa da yazdim insanlar grip saniyor . Cidden nobette anlatiyorum ve fark ediyorum ki bilmiyorlar nasil bir sey . Bunun icin cok net yazayim dedim . Benim sorumlulugum bu , ben oyle görüyorum.Konuları takip etmekte zorlanıyorum gerçekten.
Tek bir yerde anlaşsak o konudan devam etsek bu konuda görüş bildirmek, okumak isteyenlerle?
Anladım, teşekkür ederiz aktarım için.Benim amacim gorus bildirmek degil . Bir onceki arkadasa da yazdim insanlar grip saniyor . Cidden nobette anlatiyorum ve fark ediyorum ki bilmiyorlar nasil bir sey . Bunun icin cok net yazayim dedim . Benim sorumlulugum bu , ben oyle görüyorum.
...Bakin bu hastalik tehlikeli fakat %50 si de medya pompalamasi.
Hic bakmiyor musunuz olenlerin yas ortalamasina - 79 yas ortalamasi.
Esim doktor, kuzenim doktor,en yakin arkadasim represant, bircok doktor arkadasim da var.
Etrafimdaki saglikcilarin ortak yorumunu suraya yazayim - sanki emekliligi gelmis insanlari yeryuzunden silmek..
Olenler kronik hastaligi olan yaslilar, cok nadir 50 yas alti var.
0-9 yasa etki etmemesi cok guzel ama bi o kadar manidar bence..
Bana yilandan yarasadan gecti masali artik gercekci gelmiyor.
Bildigin insan eliyle uretilmis bisey diye dusunuyorum.
Amerika asiyi buldum 45 insan ustunde denicem diyor, ilac medikal sektoru cosar artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?