- 11 Ağustos 2021
- 333
- 479
- Konu Sahibi biedanur98
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı düşüncelerde değilsiniz. Net!Merhaba hanımlar kimseye bunu anlatamayınca yine buraya geldim. Şimdi ilk kötü geçen evliliğimi bilen biliyor. Boşanalı bir seneyi geçmek üzere. Bundan 6 ay önce biri girdi hayatıma ve konuşup tanımaya çalışıyorum. Şöyle ki benim hassasiyetleri var bunları kendisine belirtmeme rağmen anlamıyor. Yani çok yakın olmak istiyor mesafe kabul etmiyor. Ben mesafeli yürüsün ilişki böyle kabul edeceksen varım diyorum ama bu sefer darılıyor. Neyse böyle böyle derken birgün kavga ettik bitti derken sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim. Aşırı sinirlendim hesap sordum nasıl böyle birşey yaparsın diye. Ki kendiside bunları benden istiyor yani bildiğin açık fotolar istiyor. Ben sinirlenince de yok güvenmiyor musun biz sevgiliniz yok görsem nolur görsen nolur. Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum. Bir daha yapmam diyor ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
Birkez yüz yüze buluştuk. Konuşması felan çok güvenilirdi.Yani efendi ciddi biri gibi geliyordu. Buluştuğumuzda da eli kolu durmuyordu. Dokunmak istiyor felan yine ben mesafeli oldum ama. İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dediNiyeti evlilik değil başka birşey bence . Derhal uzak durun bence . Ne münasebet ya bide fotosunu atmış . Tövbe yarabbim
bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
Ciddi insanın eli kolu taciz eder gibi oynamaz. Saf mısınız biraz?Birkez yüz yüze buluştuk. Konuşması felan çok güvenilirdi.Yani efendi ciddi biri gibi geliyordu. Buluştuğumuzda da eli kolu durmuyordu. Dokunmak istiyor felan yine ben mesafeli oldum ama. İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
Bu konuşmadan sonra evlilik niyetini cidden sorguluyor musunuz?Birkez yüz yüze buluştuk. Konuşması felan çok güvenilirdi.Yani efendi ciddi biri gibi geliyordu. Buluştuğumuzda da eli kolu durmuyordu. Dokunmak istiyor felan yine ben mesafeli oldum ama. İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
Hayatınızda biri olmak zorunda değil. Hele böyle biri hiç olmamalıMerhaba hanımlar kimseye bunu anlatamayınca yine buraya geldim. Şimdi ilk kötü geçen evliliğimi bilen biliyor. Boşanalı bir seneyi geçmek üzere. Bundan 6 ay önce biri girdi hayatıma ve konuşup tanımaya çalışıyorum. Şöyle ki benim hassasiyetleri var bunları kendisine belirtmeme rağmen anlamıyor. Yani çok yakın olmak istiyor mesafe kabul etmiyor. Ben mesafeli yürüsün ilişki böyle kabul edeceksen varım diyorum ama bu sefer darılıyor. Neyse böyle böyle derken birgün kavga ettik bitti derken sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim. Aşırı sinirlendim hesap sordum nasıl böyle birşey yaparsın diye. Ki kendiside bunları benden istiyor yani bildiğin açık fotolar istiyor. Ben sinirlenince de yok güvenmiyor musun biz sevgiliniz yok görsem nolur görsen nolur. Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum. Bir daha yapmam diyor ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?
Ne kadar paylaşımcı bir beyBirkez yüz yüze buluştuk. Konuşması felan çok güvenilirdi.Yani efendi ciddi biri gibi geliyordu. Buluştuğumuzda da eli kolu durmuyordu. Dokunmak istiyor felan yine ben mesafeli oldum ama. İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
Ne kadar paylaşımcı bir bey
Hanımefendi sizce çok ciddi efendi bir adam bir kadına cinsel organının resmini atar mı? Allah aşkına bu kadar saf olmayın ya. Kendimden bir parçayı seninle paylaştımmış! Peh sanki her isteyene göstermiyormuş gibi! Sapık arkadaşım bu adam aleni bir sapık. Kesinlikle uzak dur böyle insanlardan asla hayır gelmez.Birkez yüz yüze buluştuk. Konuşması felan çok güvenilirdi.Yani efendi ciddi biri gibi geliyordu. Buluştuğumuzda da eli kolu durmuyordu. Dokunmak istiyor felan yine ben mesafeli oldum ama. İki gün önce sabah uyandım mesajlar atmış birde organını. Hesap sordum ve dedi ki bak kendimden bir parçayı seninle paylaştım sana güvendiğimi gösterdim dedi
Asla kendi fotoğrafinizi atmayin sonra o fotografa hapis kalirsiniz her dedigini yaptirir dikkat edin uzak durun zaten cok olmamis ayrilmaniz diger eşinizden bence biraz daha birini hayatiniza almak icin bekleyebilirsiniz digru insan kendigiliginden gelicektir ciddi olan evliligi basta konusur bu sapik gibi musait bi yerini atmazMerhaba hanımlar kimseye bunu anlatamayınca yine buraya geldim. Şimdi ilk kötü geçen evliliğimi bilen biliyor. Boşanalı bir seneyi geçmek üzere. Bundan 6 ay önce biri girdi hayatıma ve konuşup tanımaya çalışıyorum. Şöyle ki benim hassasiyetleri var bunları kendisine belirtmeme rağmen anlamıyor. Yani çok yakın olmak istiyor mesafe kabul etmiyor. Ben mesafeli yürüsün ilişki böyle kabul edeceksen varım diyorum ama bu sefer darılıyor. Neyse böyle böyle derken birgün kavga ettik bitti derken sabah bana mesajlar attı istğne birde cinsel organının fotosunu atmış. Sabah uyanır uyanmaz mesajlarını okudum üstüne fotoyu görür görmez sinirlendim. Direkt attığı fotoyu sildim. Aşırı sinirlendim hesap sordum nasıl böyle birşey yaparsın diye. Ki kendiside bunları benden istiyor yani bildiğin açık fotolar istiyor. Ben sinirlenince de yok güvenmiyor musun biz sevgiliniz yok görsem nolur görsen nolur. Evli değiliz evlenirsek tamam şimdi yanlış böyle yapmandan rahatsız oluyorum diyorum. Bir daha yapmam diyor ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ayrılmalı mıyım niyeti evlilik olan erkek orasının fotosunu atar mı ?