ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Azimliyim Evlenicem
Kız bayağı hırs ve inat yaptım ondan başkası asla olmazz kendisinede diyorum :)) katilin olurum beni katil edersin diye korkuyo birazcık ama napim elimde değil. Geçen ay sokakta bi kızla kavga ettim. El ele yürüyoruz kızın teki bakıyo benimki oralı bile değil konuşuyoruz bi fark ettim dedim pardon kime bakıyosun bilmemne v.s. yok parçalayasım geliyo yaa paylaşamıyorum

Alemsin ya:) Ben de kıskancımdır da ben bişi diyemiyorum,elini de tutmuyorum ki zaten bakan bakar..Sonuçta sevgili gibi gözükmüyorz yaniii

bende çok sinir olurum benimkine biri baksa yada onu birine bakarken görsem(bakmasa bile)parçalarım hatta bi kere vurdum ooohhhhhh canıma değsinnn sende iyi yapmıssın aferimm

teker teker evlendiğimiz günleri de görürüz inş.(dua eden smile )

aminnnnnnnnnnnnnnn canım (dua eden melek )

Bende bekleyenlerdenim 4 senedir birlikteyiz şu anda sözlüyüz hayırlısıyla üniv. bitip askerliği atlatınca artık düğüne gelicek sıra umarım herşey gönlünüzce hayırlısıyla olur kızlar :)

ayy o zaman siz de bizim gibisiniz tek fark bizim sözlenmemize daha 3 yıl var

niye böle bu erkekler acaba ya bende evlenmemizin zor olduğundan bahsedince yaparız bakalım üzülme acele etme her şey güzel olcak diyip kapatıyo ben hep deliren taraf oluyorumbazen bahsetmiyorum bu seferde neden böle davranıyosun niye umutsuz gibisin diye o deliriyo

Aynen yaa,ben açtığımda konuyu her şey çok güzel olcak inanıyorum buna diyo.Sözleri ağzıma diziyo resmen,tamam güzel olcağına inanması hoş bir şey ama konuşamıyoruz yani.Benimki hiç açmaz konuyu ben açmasam heralde.Ama ben de tutcam kendimi artık,arkadaşlarımın düğünlerinden,nişanlarından bahsetmemeye çalışcam.Evlenmek istediğimi belli etmicem artık,o delirsin hakkaten.

Selam kızlarrr ben geldim sonunda büyük buluşmayı gerçekleştirdikkkkallahıma şükürler olsunnn hala kokusu üzerimde öyle çok özlemişiz ki birbirimizi ooyy yaaa en kötü günümmm böyle olsunnnnnn

23 yasındayım 7 aydır ciddi bi ilişkim var tabi öncesine dayanan tanısma zaman asamasını saymazsak.adam evlilik kelimesini ağzına almıo konusu açılınca kapatıo ama eminim deli gbi sewdiğinden e bende öleyim ama artık en azından bi söz bile olmasa yapılması gerektiğini dusunuyorum tabi düşünen sadece benim

sansıma tükirim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…