Azimliyim Evlenicem
Kız bayağı hırs ve inat yaptım ondan başkası asla olmazz kendisinede diyorum :)) katilin olurum beni katil edersin diye korkuyo birazcık ama napim elimde değil. Geçen ay sokakta bi kızla kavga ettim. El ele yürüyoruz kızın teki bakıyo benimki oralı bile değil konuşuyoruz bi fark ettim dedim pardon kime bakıyosun bilmemne v.s. yok parçalayasım geliyo yaa paylaşamıyorum
alemsin sirenayy kız
bizim topik kızları çoğalıyor ay ne hoş dicem sanki evleniyok
Azimliyim Evlenicem
Kız bayağı hırs ve inat yaptım ondan başkası asla olmazz kendisinede diyorum :)) katilin olurum beni katil edersin diye korkuyo birazcık ama napim elimde değil. Geçen ay sokakta bi kızla kavga ettim. El ele yürüyoruz kızın teki bakıyo benimki oralı bile değil konuşuyoruz bi fark ettim dedim pardon kime bakıyosun bilmemne v.s. yok parçalayasım geliyo yaa paylaşamıyorum
teker teker evlendiğimiz günleri de görürüz inş.(dua eden smile)
Bende bekleyenlerdenim 4 senedir birlikteyiz şu anda sözlüyüz hayırlısıyla üniv. bitip askerliği atlatınca artık düğüne gelicek sıra umarım herşey gönlünüzce hayırlısıyla olur kızlar :)
Bende bekleyenlerdenim 4 senedir birlikteyiz şu anda sözlüyüz hayırlısıyla üniv. bitip askerliği atlatınca artık düğüne gelicek sıra umarım herşey gönlünüzce hayırlısıyla olur kızlar :)
kızlar yarın yeni bi iş görüşmesine gidiyorum lütfen benim için dua edinnnnnnnnnnnnnnnnn
olsun şimdiki heyecan farklı
nasip buguneymiş aman napalım
Sıkıntıdan patlıyorum bugün nedenseeee!!!
Erkek arkadaşım playstation oynıcak diye görüşmedik bugün!Sinir oluyorum yaaa,millet evlenmek için uğraşıyo,bir şeyler yapıyo,bi an önce kavuşayım sevdiğime diyo.Bu hala oyun oynasınnnn
niye böle bu erkekler acaba ya bende evlenmemizin zor olduğundan bahsedince yaparız bakalım üzülme acele etme her şey güzel olcak diyip kapatıyo ben hep deliren taraf oluyorumbazen bahsetmiyorum bu seferde neden böle davranıyosun niye umutsuz gibisin diye o deliriyo
hatunlar selammmm
kimse yokmu yaa
ne alemdesiniz bakim
23 yasındayım 7 aydır ciddi bi ilişkim var tabi öncesine dayanan tanısma zaman asamasını saymazsak.adam evlilik kelimesini ağzına almıo konusu açılınca kapatıo ama eminim deli gbi sewdiğinden e bende öleyim ama artık en azından bi söz bile olmasa yapılması gerektiğini dusunuyorum tabi düşünen sadece benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?