ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

off off onu söylemek işte zor, onun demesi gerekir, o yüzden senin yapabileceğin sadece işte kendini geri çekip, işte çok fazla görüşmemek olabilir...tabi abartmadan, o zmn mrk edecektir neden görüşemiyoruz diye sana soracaktır, sende işte izin alamıyorum işte şu işim bu işim vardı gibi şeyler söylersen belki dank edebilir, ama sana tavsiyem asla evlilik konusunu açma bence...
ben böyle birşey yapmadım iki taraflıda bir anda karar verdik, artık bişeyler olsun dedil, çok sıkıntılarda çektik hala da çekiyoruz, ama şimdi bazen kdüşünüyorumda acaba bazı şeyler kesin belli olduğunda mı nişanlansaydık diye..:44:

evlilikle ilgili hic bisey demiorm canım hemde hc.. az once mesaj attm napıosn dedıınde annemle bugun konustklarımızı soyledım dedım ıste babam rahatsz oluoms artık bole bole dıe... ılle nısana gerek yok o zamana kadar soz takılır dedı dedım bende cevap olarak senın dedıklerını soyledm dedm.. yıne bekledım bekledm cevap gelmesını ''askm konusuruz ya,sorun olmaz artık bu saatten sonra gelecegımsın yazms'' sımdı bu ne demek ıkımızın rahat rahat gezmesımı sorun olmaz bu saatten sonra yoksa sozlenmekmı... offff delırcem

merak etme geleceğimsin demek çok güzel birşey bence, zaten sevmeseydi 6 senedir asla görüşmezdi seninle, o yüzden bnm aklıma direk birşeyler yapacağı geldi..
bak ne gzl durumlarıda iyiymiş, birşey başladımı devamı gelir,bizde durumlar çok parlak olmadığı için hiçbirşey ilerleyemiyor....

allah sıze sabır ve guc versın canım bıran once erkegıne kavusursun ınsallah... gercekten zor olan ılıskıyı yurutmek degıl,, beklemekmıs... acaba sadece bız kızlarmı bu kadar kafa yoruyoruz... erkekler hc dusunmuo gbı gelıo bazen... ornegn ben sevglımle ıkımız 6 yıldr brlıkteız bırbırımızın herseyını ezbere bılıorz ama ben ona ragmen acık acık bu konuları konusamıorm onla...neden blmıorm.. sanrım o baskıcı tıplerden olmak ıstemıorm... ama artık bseylerın olmasınıda beklıorm... off off

saol allah sizinde yardımcınız olur inş..ben bide 8 aylığım aslında sabırsızım ama bu çocuğu görünce resmen bağlandım gitti,kısmet böyleymiş bizimde böyle zorluklar yaşamamız gerekiomuş demekki diyorum artık..birde bnm hiçbir işim zaten hemen olmaz illa bir engele takılırım ama sonunda olur

dualar ne alemde bakalım canım
ben 2 kere 4444 tefriciye okudum aynı niyetle
olana kadar okucam valla
ama şunu diim
ilk okuduğumda evlilik için,
nişna trihim belli oldu gibi bişey aşkım aralıkta olur dedi

benim 3'üncü bitirişim tatlım ama ben hep ablam için okudum (allah kabul ederse) kendim için hiç okumadm,,, bu hafta sonu sınavlarım var onu atlatayım bi daha başlayacağım,,, dün rüyamda namaz kıldığımı gördüm hayır olsun ama çok etkilendim,, bide gelinlik giymiştim

dualar ne alemde bakalım canım
ben 2 kere 4444 tefriciye okudum aynı niyetle
olana kadar okucam valla
ama şunu diim
ilk okuduğumda evlilik için,
nişna trihim belli oldu gibi bişey aşkım aralıkta olur dedi

bu topikten yolcu olarak görünüyosun yani benim daha epey var sen git yeni topik aça koy ben oraya yetişirim inşallah

sabrına hayran kaldım canım ama bak konuşmaya başlamışsınız bazı şeyleri maddiyat yüzünden açılmamış demekki bence canını sıkma askerlik rehavetini üstünden atınca her şey daha kolay olur 6 sene olmuş sonuçta

şu duaya benide alıştırdınız okumadıkça kendimi suçlu hissediyorumama çalıştığım için bitiremedm daha iş yerinde okumaya çalışıyorum ve duayı okumaya başladığımda dileğimle ilgili şeyler olmaya başladı bitince nolcak bakalım Allahkabul etsin dualarımızı

bizimde canımız çıkıyo söz takalım diye demekki sözlenmekte her şeye kadir değil:26: Allah gönlünüze göre verir işallah sonuçta bi adım atılmış devamı rahatlıkla gelir umarım

m canım benim benim gibi aynı sorunu olanların buluşma yeri açması ne güzel bir duygu bizi birbirimizden başka anlayan yok 5 senedir aynı kişiyle beraberim çektmediğimiz dert sıkıntı kalmadı küçük yaşta tanıdım onu o 20 ben 14 yaşındaydım ailem öğrendi hemen uzaktık ama ilk görüşte tutulmuştuk brbirimize. Ailemden yemediğim dayak görmediğim baskı gördüm onun için. Hepsine karşı geldim sevdim dedim sevicem bana yaşamak için bir umut verdi bir neden oldu çünkü. Hep yanımdaydı ne derdim olduysa dinledi yardım etti aylarca birbirimizi duymadığımız görmediğimiz oldu. Ama pes etmedik ardından 5 sene geçti. 5 sene içinde gitmediğim psikolog gitmediğim ruh hastalıkları doktoru kalmadı belki takıntı oldu bana ama ailemin bana karşı çıkması onu daha çok bağladı bana. son 1 senedir rahatız artık evimizi yapmayı düşünüyoruz bütün çeyizimi ben alıcam ailem yardım etmiyor. Bu sene yemek takımımı tencere takımımı çatal bıçak takımımı aldım ufak ufak alıyorum artık onunda ailesi beni istemiyor. Evimiz oldun borçlarımız bitsin istemeye gelicekler. vermezse bizimkilerde kaçıcaz nasılsa başımızı sokucak evimiz olucak :) Daha 3 senemiz var bakalım nolucak hakkımızda hayırlısı ama artık öyle çok bunalıyorum ki onun yanında uyanıp onun kokusuyla uyumak istiyorum ( tak etti canıma artık (

bende 2 yıldır aynı kısıyle bırlıkteyım, benım kendısı benım okuldan arkadasımdı , 22 yıl sonra mezunlar toplantısında karsılastık ve sımdı sevgılıyız , farklı hayatlar yasayıp yıllar sonra bırlıkte olmak guzel bır duygu , ınsallah kısmetse ıkıncı bahara merhaba demek nıyetındeyız . herkese mutluluklar darısı da basımıza

canım allah kabul etsin dualarında bizi de unutma,, en önemlisi ise inanarak okumak,,, olacağına inanmak,,
ALLAH BÜYÜK

aileler çok önemli istemiyolar beni diyip yabana atma ilerde sıkıntı yaşarsın hiç bi erkek ailesine hoşgörüde bulunmayan bi kıza sadık kalmaz sevdiğinin hatrı için güler yüzlü ol onlara aranı nolursa olsun iyi tutmaya bak

Tabikide ben her zaman saygıda kusur etmedim etmemde ama söyle konu var ailesi teyzesinin kızıyla evlenmesini istiyo. Benimkide yanaşmıyo. Annesi de diyo oğlumla aramı açtın istemiyorum o kızı diyo. Benim hiç bir kötülüğümü görmediki

kızlar selam hoşgeldiniz Allah kimseye taşıyamacağı yükü vermezmiş bundada var bi hayır
yaa bu 4444 dua ne kızlar çok merak ettim banada diyverin heleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…