• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

kızlar gecen cesaretımı topladım sevgılımle konustum ama tam olarak acmadım konuyu... askerden dondukten tam 1 hafta sonra... durumları cok ıyı olmasına ragmen yapıcagı ısle ılgılı kafasında bı suru dusunce var.. babası artık bseylerden sorumlu olmasını ıstıo.. ama o askerden yenı geldm dıyerek kafamı dagıtmam lazm dıo ve herseyden kacıo.... herkes ustume gelıo dıyo....

gecen babam anneme kızın agzını ara bakalım bıseyler konusuyolarmıymıs neyı ne zaman yaparız dıye demıss.. annem geldı bunu soyledı... su aralar bızım durumlar pek ıyı degıl.. adamcagız ona gore hazırlık yaparız demıs... bende benımkıne mesaj attm babam anneme sormus ıste bole bole dıye dedım.. eger aklında boyle bısey olusursa bana en az 1 ay onceden haber ver olurmu askm dedım.. uzun bı sure cevap atmadı... ben nerdesın falan yazınca babamla konusuodm askm falan yazms... o mesajma cevap atmadı.. sora ben yatmaya yakn yne msj attm babamla ılglı attgm msjı aldnmı askm dıe.. onada cevap atmadı.. aradm yatmadan once sesı gayet normal ama bu konuyu hc konusmadk... bu cocugun aklını okuyabılsem keske.. ne yapmak ıstedıını cozemıorm.... bu konulardan uzak mı durmak ıstıo yoksa aklnda bsemı var... offf off dusunmekten cıldırcam... bana fıkır verın kızlar....

kızlar gecen cesaretımı topladım sevgılımle konustum ama tam olarak acmadım konuyu... askerden dondukten tam 1 hafta sonra... durumları cok ıyı olmasına ragmen yapıcagı ısle ılgılı kafasında bı suru dusunce var.. babası artık bseylerden sorumlu olmasını ıstıo.. ama o askerden yenı geldm dıyerek kafamı dagıtmam lazm dıo ve herseyden kacıo.... herkes ustume gelıo dıyo....

gecen babam anneme kızın agzını ara bakalım bıseyler konusuyolarmıymıs neyı ne zaman yaparız dıye demıss.. annem geldı bunu soyledı... su aralar bızım durumlar pek ıyı degıl.. adamcagız ona gore hazırlık yaparız demıs... bende benımkıne mesaj attm babam anneme sormus ıste bole bole dıye dedım.. eger aklında boyle bısey olusursa bana en az 1 ay onceden haber ver olurmu askm dedım.. uzun bı sure cevap atmadı... ben nerdesın falan yazınca babamla konusuodm askm falan yazms... o mesajma cevap atmadı.. sora ben yatmaya yakn yne msj attm babamla ılglı attgm msjı aldnmı askm dıe.. onada cevap atmadı.. aradm yatmadan once sesı gayet normal ama bu konuyu hc konusmadk... bu cocugun aklını okuyabılsem keske.. ne yapmak ıstedıını cozemıorm.... bu konulardan uzak mı durmak ıstıo yoksa aklnda bsemı var... offf off dusunmekten cıldırcam... bana fıkır verın kızlar....

canım ya bana biraz kıvırıyo gibi geldi,,, ama mesela benimkide der daha evliliğe var falan diye ben sinir olurum böyle demesine ama hakta veririm işini yoluna koymak istiyo sonuçta belki seninkininde bi düşündüğü vardır sabret bakalım,, ama bi ara oturup bu konuyu açıkca konuşun öyle mesajla falan olmaz yani emi:34::34:

ben neyden kactıgını anlamaya calısıorm..6 yıldır bırlıkteyız... bu konulardan hıc konusmuo benle... kardesı bıle bana sen hakettın bazı seylerı dedı muhabbet ettıgımızde...

bal damlıyo ağzından bal:32: düğün hazırlıklarımızı yaparkende görüşürüz işallah:9:

inşallah:64::64::64:

:26::26::26:
daha neler duycaz demekki:26:
neden böyl:26: acaba
ben sinir olurum:95:yazdığım mesaja cevap vermezse:95:ortalığı yıkarım:95:

bunu 1 kere soyledım mesajda atlattı konuyu bı sure cevap gelmedı sonra babamla konusuyodm askm dedı nerdesın yazdıımda.. aksam ben yatmaya yakn o mesajımı aldınmı dedım yne bıs sure cevap yok aradım bunu yatıorm ben dedım... ya arada sogukluk falanda yok... allah nazardan saklasın ama hersey cok guzel gdıo... ama neden bole davrandıını anlamıorm... bu konulara grmektenmı korkuo yoksa aklında bıseyler varda buyusunu bozmakmı ıstemıo bılmıorm....

aynı aynı bi umutla doluyorum bi dönüyorum dünyada benden çaresizi yok:41: iyiki burası ver gerçekten en azından yanlız olmadığımı biliyorum dahada bi sabırlı olasım geliyo:21:

valla hee :1:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Kadere inanıyorum olacak olacakkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dimi kızlar

aynen canım bende inanırım ve olacakk :52: bu şarkıyada bayılıyorum

kız sen ne sabırlısın :26: ben şimdiye kadar kaçıncı çingeneliğimi çıkartmıştım ortaya masallahın var valla :26:

ya kuzum bırak artık şu asık suratı boşver herşey iyiye gidiyo işte gül biraz gül eminim gülmek sona çok yakışıyordur.:34::34::34::34::34:

AY TATLIM inanki geçende kahfe falı baktı bi teyze az yüzün gülsün kızım yaa asmışın suratını gül biraz nolur dedi gerçektende hiç yüzüm gülmüo geçende annemde dedi aynı şeyi yüzün gülsün noluyo sana dedi sen anlamassın dedim neyse gülmeye çalışıom işte

günaydın herkese iyi haberler var:66::66::66:
inşallah tez zamanda hepimiz mezun oluruz bu topikten:52:
seneye de bekli nişanlıyız ya sonrası diye topik açarız:52:,
yada düğün telaşı gibilerinden:52:

neymiş kız iyi haberler
ay inşalah inşallah yine aynı toipkte buluşuruz inşalah
düğün telaşı süper bişeydir yaa
ayy kızlar bugün çarşıda bi gecelikler vardı ucuz ucuz şaştım kaldım:69:
al dedi satıcı çeyizne koy dedi
daha nişanlı bile değilim saçma olur şimdiden dedim

Son düzenleme:
Dualarım kabul olsun ,,,,ablam benden önce mutlu olsun önce onun yüzü gülsünn,,, önce o yuvasını kursun ,, bunu herşeyden çok istiyorum

dualar ne alemde bakalım canım
ben 2 kere 4444 tefriciye okudum aynı niyetle
olana kadar okucam valla
ama şunu diim
ilk okuduğumda evlilik için,
nişna trihim belli oldu gibi bişey aşkım aralıkta olur dedi:52:

inşallah ablecim senin dini bilgin sayesinde 4444 duayı ben de öğrendim ve bugün başlayacağım. annem için , uzmanlık için sınava girecek. sonra aşkıma okucam , okulunu takılmadan bitirsin de hayırlısıyla mezun olsun diye. en son da kendim için okurum. :34:

neden :44: noldu kızzzz

bilmiyorum canım yaa çok sıkılıyorum bunaldım artıkk bazen dayanma gücüm azalıyo yeter diyorum bekledim dahada beklemek çok zor ağır geliyo kelimelere dökemiyorumki aslında derdim evlilik falan değilde beklemek beklemek çok yordu beni yoruyo :14:

Bu konuyu mesajda değil de,yüzyüze konuşsaydın o zaman cevap alırdın bence.Sözlerine dökmese de yüzünden anlardın tepkisini..6yıl geçmiş,durumları da iyiymiş,askerliğini de yapmış.Yani pek engel yok gibi gözüküyor.Bence yüzyüze bunu konuşmaktan çekinme,mesaj atmaktansa bu daha iyi olabilir.

Bu konuyu mesajda değil de,yüzyüze konuşsaydın o zaman cevap alırdın bence.Sözlerine dökmese de yüzünden anlardın tepkisini..6yıl geçmiş,durumları da iyiymiş,askerliğini de yapmış.Yani pek engel yok gibi gözüküyor.Bence yüzyüze bunu konuşmaktan çekinme,mesaj atmaktansa bu daha iyi olabilir.

kızlar bugun sevgılımle bulustugumda konuyu kendı actı hemde oyyle geyık yaparken bı anda cıddılestı. ee baban ne dedı anlatsana bastan dıe bende basladım anlatmaya... onceden haber ver adamcagız kendını hazırlasın falan sonra o konsmaya basladı... bende cok ıstıorm bazı seylerın olmasını dedı.. ama bızımde bu aralar zor durumlar dedı.. babamlada konustum arabamı satıp bana ev yapıcaz dedı... ısım ve evım hazır olmadan ıstemek ıstemıorm senı dedı... yaz sonu yada sonbahar gıbı yaparız dedı... ama ben buyuk nısan ıstemıorm dedı bende aynen dedım yakın dostlar gelır sadece dedım... o ana kadar cok mutluydm.... sonra geldm bunu evde anneme anlattm ... dırek nısan yapılmasına gerek yok dedı gelırler ısterler soz takılır rahat rahat gezersınız dedı.. cunku kucuk bı yerde yasıorm herkes burda bırbırını tanıo... bızde el ele heryerı gezıorz.. herkes bzı blıo.. babam sevglımı tanımasına ve sevmesne ragmen etraftan rahatsz oluo.. szce kım haklı kızlar soz mu takılmalı yoksa sevgılımın evının ve ısının hazır olmasınımı beklemelıym?

kızlar bugun sevgılımle bulustugumda konuyu kendı actı hemde oyyle geyık yaparken bı anda cıddılestı. ee baban ne dedı anlatsana bastan dıe bende basladım anlatmaya... onceden haber ver adamcagız kendını hazırlasın falan sonra o konsmaya basladı... bende cok ıstıorm bazı seylerın olmasını dedı.. ama bızımde bu aralar zor durumlar dedı.. babamlada konustum arabamı satıp bana ev yapıcaz dedı... ısım ve evım hazır olmadan ıstemek ıstemıorm senı dedı... yaz sonu yada sonbahar gıbı yaparız dedı... ama ben buyuk nısan ıstemıorm dedı bende aynen dedım yakın dostlar gelır sadece dedım... o ana kadar cok mutluydm.... sonra geldm bunu evde anneme anlattm ... dırek nısan yapılmasına gerek yok dedı gelırler ısterler soz takılır rahat rahat gezersınız dedı.. cunku kucuk bı yerde yasıorm herkes burda bırbırını tanıo... bızde el ele heryerı gezıorz.. herkes bzı blıo.. babam sevglımı tanımasına ve sevmesne ragmen etraftan rahatsz oluo.. szce kım haklı kızlar soz mu takılmalı yoksa sevgılımın evının ve ısının hazır olmasınımı beklemelıym?
eğer küçük bir yerde yaşıyorsanız, bir söz takıldığında artık rahat rahat gezebilirsiniz..bunu neden söylüyorum bizde 4 sene oldu görüşmeye başlayalı 4 ay bitti nişanlanalı, sevgiliyken ailem çoğu şeye izin veriyor olmasına rağmen,nişanlandıktan sonra yine de oldukça farketti,bizde rahatladık açıkçası,eve rahat rahat girip çıkmaya başladı en azından..

Ancak bizde ortak bir şehirde buluşmak ve birazda maddi olarak rahatlamak için birkaç şey bekliyoruz,herşey muallakta ve önünü görememek çok zor, çevredeki insanların devamlı ne zaman evleneceksiniz diye sormalarını geçtim, artık insan bir düzeni olsun istiyor, ona göre hatayını kurmak istiyor...oyüzden daha bende evlilik için ne kadar bekleyeceğimi bilmiyorumm...:59:

eğer küçük bir yerde yaşıyorsanız, bir söz takıldığında artık rahat rahat gezebilirsiniz..bunu neden söylüyorum bizde 4 sene oldu görüşmeye başlayalı 4 ay bitti nişanlanalı, sevgiliyken ailem çoğu şeye izin veriyor olmasına rağmen,nişanlandıktan sonra yine de oldukça farketti,bizde rahatladık açıkçası,eve rahat rahat girip çıkmaya başladı en azından..

Ancak bizde ortak bir şehirde buluşmak ve birazda maddi olarak rahatlamak için birkaç şey bekliyoruz,herşey muallakta ve önünü görememek çok zor, çevredeki insanların devamlı ne zaman evleneceksiniz diye sormalarını geçtim, artık insan bir düzeni olsun istiyor, ona göre hatayını kurmak istiyor...oyüzden daha bende evlilik için ne kadar bekleyeceğimi bilmiyorumm...:59:

sanırım ıkımız aynı dertten magduruz tatlm.. bende ınsanları gectm.. bende ıstıorm artık bı duzenımın olmasını.. pekı sevglım boyle demısken ben ona nasıl dcem soz yapalım o zaman dıe? ben ısımı evımı yapmadan senı ısteyemem dedı...

Back