• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

nerelerdesin kızzz yoksun nezamandır topikte e yeni yazacak bişi olmayınca insanın gelesi de gelmio
desert de yok yaa nezamandır haberin varmı canım ondan

buralardayım canım okuyom hep burayı :14::14: değişik bişey yok her zamnki olmsuzluk:14:

desertten haberim yok:50:

ay bu paylaşımları okudukca kendi istemem nişanım falan geliyo aklıma ayyyy çok heycanlı:9: zaten göörünen dağında uzaklığı olmaz canım :46:

senin bellimi canım sözün nişanın nezaman
gerçektende öle oluyor galiba görünen dağın uzaklığı olmaz....

geldim aşkoş :37::9:

napıon canımm iimisin bende takip ediyorum bakıyorum görünmüon sonra arkama baka baka çıkıom topikten :9: ne var ne yok

hehe karşılaştık hele şükür haberler senden yahu neoldu belli oldumu gerçi olsa yazardın ama
bende aynı durumlar buluştuk pazar günü:69:

hehe karşılaştık hele şükür haberler senden yahu neoldu belli oldumu gerçi olsa yazardın ama
bende aynı durumlar buluştuk pazar günü:69:

aman ne güzel onları görmekte ayrı bi güzellik :16:
bugün annesi aradı napıonuz die...kahvenizi içmeden bize çaya buydun die eve davet etti..öle oldu işte başkada daha bişi yok :26:
bende bugün yatak örtümü almaya gidiorum o gösterdiğim moru :16:

buluşmayı mı kastediyosun
öyleyse ayda 1 kere buluşuyoz çok sık değil

evet canım görüşme durumlarını kast ettim biz ayda1 bile görüşemiyoruz aylar geçiyo aradan:32: 4 ay oldu ben gidemiyorum o da gelemiyor evlilik şart yani:25:

benimde üni kız arkadaşım vardı okulda erkek arkadaşı yoktu derken okul bitti staj yapmaya bir yere girdi normal çalışan olarakta orda kaldı 5-6 ayda orda bulmuş evlendi bir ay oldu evleneli bz 4 sene bekledik hala bekliyoruz arkadaşlarım takır takır evleniyo:50: ama arkadaşım onlar ya bende mutlu oluyorum:38:

evet insanın içi bir tuhaf oluyor:16: onlar mutlu olsun bizde olalım:66:

Yaa kızlarrr,bugün yemek yerken yan masada bi kız,arkadaşlarına düğününden,balayının ne kadar güzel geçtiğinden,kocasının yaptığı sürprizlerden bahsediyodu..Bi ara boş bulundum ve biraz da olsa dinlemeye başladım:17: Gözleri gülüyodu resmen,nasıl bir mutluluktur bu yaa...Çok özendim anlatamam..Bizim yaşlarımızda bi de..:43::43::43::59::84::85: Sonra daha da fazla dayanamayadım,zaten yemeğim de bitmişti.Üstüne soğuk bir su içip cafeyi terkettim..............:59:

Yaa kızlarrr,bugün yemek yerken yan masada bi kız,arkadaşlarına düğününden,balayının ne kadar güzel geçtiğinden,kocasının yaptığı sürprizlerden bahsediyodu..Bi ara boş bulundum ve biraz da olsa dinlemeye başladım:17: Gözleri gülüyodu resmen,nasıl bir mutluluktur bu yaa...Çok özendim anlatamam..Bizim yaşlarımızda bi de..:43::43::43::59::84::85: Sonra daha da fazla dayanamayadım,zaten yemeğim de bitmişti.Üstüne soğuk bir su içip cafeyi terkettim..............:59:

arkadaşım emin ol ki herkes bu yolardan geçiyor :34: ama öyle ama böyle kimileri kolay elde ediyor kimileri zor elde ediyor :1: bende çok özenirdim ama benden sana tavsiye sevgililigin kıymetini bil tadını çıkart nişanlanınca hiççççççç umdugun gibi olmuyor :8: zamana bırak yıpratma kendini

çok var malesef bunlardan bakıp kalmakla yetiniyorum bende:5: sabırlı olalım zafer bizlerin olsun:65:

Back