nerelerdesin kızzz yoksun nezamandır topikte e yeni yazacak bişi olmayınca insanın gelesi de gelmio
desert de yok yaa nezamandır haberin varmı canım ondan
senin durumlar ne ??
valla canım benim uzunnn 6 yıl bitti 7. yılda nişanlanabildik ünv. askerlik derken allah kısmet ederse eylüldede düğünümüz olacak inşallah
buralardayım canım okuyom hep burayıdeğişik bişey yok her zamnki olmsuzluk
desertten haberim yok
heeee şimdi anladım canım hadi hayırlısı şimdiden isteme heyecanın vardır dimi
şafak kaç bakalım
deserti merak ediyom yaaa
Kavusanlar diyelım kavusanlar :) uzun zamandan sonra kavustuk ulennn
sorma canım ya 5 ay gibi bir süre var ama sanki haftaya geliceklermiş gibi anlamadım gitti o zaman nasıl olurum bilemem
Kavusanlar diyelım kavusanlar :) uzun zamandan sonra kavustuk ulennn
sorma canım ya 5 ay gibi bir süre var ama sanki haftaya geliceklermiş gibi anlamadım gitti o zaman nasıl olurum bilemem
ay bu paylaşımları okudukca kendi istemem nişanım falan geliyo aklıma ayyyy çok heycanlızaten göörünen dağında uzaklığı olmaz canım
şafak kaç bakalım
deserti merak ediyom yaaa
geldim aşkoş
napıon canımm iimisin bende takip ediyorum bakıyorum görünmüon sonra arkama baka baka çıkıom topiktenne var ne yok
hehe karşılaştık hele şükür haberler senden yahu neoldu belli oldumu gerçi olsa yazardın ama
bende aynı durumlar buluştuk pazar günü
buluşmayı mı kastediyosun
öyleyse ayda 1 kere buluşuyoz çok sık değil
benimde üni kız arkadaşım vardı okulda erkek arkadaşı yoktu derken okul bitti staj yapmaya bir yere girdi normal çalışan olarakta orda kaldı 5-6 ayda orda bulmuş evlendi bir ay oldu evleneli bz 4 sene bekledik hala bekliyoruz arkadaşlarım takır takır evleniyoama arkadaşım onlar ya bende mutlu oluyorum
Yaa kızlarrr,bugün yemek yerken yan masada bi kız,arkadaşlarına düğününden,balayının ne kadar güzel geçtiğinden,kocasının yaptığı sürprizlerden bahsediyodu..Bi ara boş bulundum ve biraz da olsa dinlemeye başladımGözleri gülüyodu resmen,nasıl bir mutluluktur bu yaa...Çok özendim anlatamam..Bizim yaşlarımızda bi de.. :84::85: Sonra daha da fazla dayanamayadım,zaten yemeğim de bitmişti.Üstüne soğuk bir su içip cafeyi terkettim..............
Yaa kızlarrr,bugün yemek yerken yan masada bi kız,arkadaşlarına düğününden,balayının ne kadar güzel geçtiğinden,kocasının yaptığı sürprizlerden bahsediyodu..Bi ara boş bulundum ve biraz da olsa dinlemeye başladımGözleri gülüyodu resmen,nasıl bir mutluluktur bu yaa...Çok özendim anlatamam..Bizim yaşlarımızda bi de.. :84::85: Sonra daha da fazla dayanamayadım,zaten yemeğim de bitmişti.Üstüne soğuk bir su içip cafeyi terkettim..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?