ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

arkdaslar evlenmeyi beklemekte hiç hos bir tabir değil ya gelin ata binmiş ya nasip demiş ben sevdigim kişiyle tabi evlenmek isterim herse gibi ama amac evlilik olmamalı evliligin suuruna varıldıktan sonra evlenilmeli evlenmek magrifet değil ve cok ciddi bir müessese o yüzden iy idüşünün kızlar aceleye getirmeyin bu işi elbet alnınızda o yazınız varsa oalcaktır bir gün elbet insalalh herkes sevdigi kişiyle dogru kişiyle tabi en önemlisi ömrünü gecirebilir

5 yıldır bekliyorum daha kaç yıl beklemeliyim ki acele etmemiş olayım

amacım evlilik bir ömrümü onunla geçirmek istiyorum onunla görnül eğlendirmiyorum bu benim kişiliğime sığmaz

evet bir an önce evlensem diye düşünüyorum sabah sabah sinirlerim zıpladı
evliysen sende 1 yıl içinde tanışan evli olanlardansındır bizi anlaman çok zor

aynen bizde öyle
beni aşkım yurttan alır yurda bırakırdıalışverişe ikimiz giderdik ikimiz gezerdik
her öğünü birlikte yerdik bu yaz okulumuz bitti ben yüksek lisansa başladım o askere gelince söz istiyoruz ama iş meselesi var aşkımın ailem kabul etmiyor iş ollmadan

evliliğin şuurundayız canım heves için evlenmek isteyen 17 -18 yaşında ergenler değiliz ki biz

bende artık rahat davranamıyorum yaş ilerledikçe gizli saklı buluşmak çok sinirimi bozuyo kendimi bi acayip hissediyorum ya geçende dedim ben böle gizli saklı buluşmak istemiyorum artık korkuyorum dedim nişana kadar görüşmeyelim dedim saçmalıyorum işte of nebilim yaa nişanlı çiftlere bende özeniyorum millet sevdiğine nişan yüzüğünü takıo gezdirio ben gizli saklı aha gördüler aha görecekler aman görmesinler diye diye öldüm

aşkımla görüştük nette de diyoki onların evin üstünde bir ev daha var orayı yeni yaptılar oraya oturalım diyo hemen evlenelim diyo annemler yeni mobilya almış oraya diyo tam bize göre diyo allah nasip etse de evlensek valla razıyım düğün yapmak çok zor hele bizim gibi devlete 20 milyar borcu olanların
işe başlayınca her şeyimi sıfırdan alırım aşkımla olayım mutlu olayım nerde olduğum sorun değil işe girerim diyo hemen evleniriz

hepimiz birbirimize dua edelim kızlar bu yaz hepimiz sözlenelim inşallahsonrada evlenelim

oo mobilyan da tamam hadi gözün aydın hemen evlen valla işe başlayınca yavaş yavaş alırsınız böle hemen evlenenler genelde öle yapıo benim bi ablam var 7 yıllık evli yatak odasını anca değiştrdi kaçmıştı ozaman geçici olarak yatak odası bulmuşlardı galiba biyerden şimdi de daha yeni aldılar oturma odasını falan anca düzüo çok da mutlu benimki öle zorluğa razı olsa ben dünden razıyım ama yok yaa bukadar planlı mı olur bi insan gel seviyorum deyip alıp anasının yanına götürse bile razıyım zamanla herşey yoluna girer ama yokkk korkuyo korkak şey...gerçi parayı biriktirdikten sonra yine beraber oturmak yolu gözüküyo ama ben razıyım cazip bile gelio yeterki onunla olayım offff ölcem yaaa

kızlar benim ki diyoki martta falan isteriz allahın izniyle nişan yaparız yaza da evleniriz diyee inşallhhhhhhhhhh tabiki......ama bu vadide olmazsa kıyameti koparayımmı sizce ne yapayım

kesinlikle....erkek tarafı istedikten sonra kız tarafı ölede bölede kabul edio

evet canım herşey erkekte bitiyo işte işlerine gelince valla herşeyi öle ii yapıyorlarki evde ayılıp bayılan ben o kızı alıcam diye zırlayanmı illede istediği için zorla kaçıran evine kadın yapanmı oo neler varrr

kızlar benim ki diyoki martta falan isteriz allahın izniyle nişan yaparız yaza da evleniriz diyee inşallhhhhhhhhhh tabiki......ama bu vadide olmazsa kıyameti koparayımmı sizce ne yapayım

kıyameti koparsan nolurki bacım karşındaki çaba harcamadıktan sonra

8,5 yıldır birlikteyiz ve 6 aylık nişanlıyız.
nişanlım askerden yeni geldi 2 ay olucak. uzun dönem yaptı. 15 ay.
iş arıyoruz şuanda.iş olmadığı için de düğün tarihi koyamıyoruz.
biz de çok sıkıldık yıllarca beklemekten.
bir çok engel aştık. şimdi de iş engeli var önümüzde.
diorum bazen bitmicek mi bu engeller.
bitsin de evlenelim artık.

kaçmam ama bu şekilde evlenirim canım eşyamı ben beğenmesem de sorun değilistediğim gibi düzerim valla evimi sonra en azında evimiz var iş bulsa hemen evlensek

sen bu yaz sözlenir evlenirsin canım herşey karşı tarafta bitio istekli olunca oluyo öle itikleyince olmuyo işte....

inşallah canım

kesinlikle....erkek tarafı istedikten sonra kız tarafı ölede bölede kabul edio

inşallah bu yaz evlenirim

bana da bu sene evlenemice gibi geliyo o kadar seviniyom ama boşa sanırım biz seneye de bekarız canım:86:

Ben de bir tek ben mi saçmalıyorum diye düşünürdüm bazen:)Yalnız değilmişim,bi ara ben de iş bulana kadar görüşmeyelim demiştim(İş bulunca hemen söz,nişan olcak ya sanki... O da benim hayalim işte)

sen bu yaz sözlenir evlenirsin canım herşey karşı tarafta bitio istekli olunca oluyo öle itikleyince olmuyo işte....

Öyle maalesef,erkek istekli olunca kızın aklında olmasa bile ilerliyo bu iş bir şekilde.Evliliğe yatkın olan kızlar genelde.
Keşke etrafımı görmesem,kim ne der diye düşünmesem,rahatça içim rahat ede ede görüşebilsem,o zaman hemen istemem evlenmeyi.Ben sevdiğim adamla paylaşmak istiyorum her şeyi,yoksa tamamen evlilik kurumuna olan ilgimden dolayı değil ki bu isteğim.Ahh kızlar ahh bi siz anlıyosunuz beni gerçekten.
airlikfeer yakın zamanda olcak senin iş desene:) hayırlısı canım,hepimiz içinn.

butterfly canım kesin değil ama inşallah olur
evlenmeyi çok istiyorum artık aşkımın yanında olmak istiyorum
bi sürü insan evleniyo kocasını karısını aldatıyo haketmezken evleniyolar aama biz sadık olmamıza rağmen evlenemiyoruz buna çok kızıyorum
haketmeyen evleniyo hakeden avcunu yalıyo

Hayırlısı canım,hemen bu sene olmasa bile en azından istediğini belli etmesi çok güzel bir adım bence.Ben daha o adımları yaşayamayan biri olaraktan söylüyorum bunu canım.
Şu hayatta ne olacağı bilinmez,kimse aldatmak için evlenmiyodur tabi ki,ama genelde öyle insanlar kıymet bilmediği için haketmiyorlar; kadın-erkek farketmez.
Biz niye haketmiyoruz peki

inşallah evleniriz bi an önce canım evlenemesek bile sözleniriz hepimiz inşallah

sözlenelim ve sevgilimizi kolumuza takıp fink atalım
bak o zman ailemiz evlendiriyo mu evlendirmiyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…