• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

çakmak ii fikir ama sigara içmioki hiç çakmağı yok nebilim napsın çakmağı:1: atkı da örmüştüm canım nette gördüm bi model onu yapmayı düşünüorum hakiki boncuk olmucak ama napim idare etsin..çakmağın üstündeki resmi nerden yaptırdın canım negüzel olmuştur yaa..çay işini anladım okiş

saat gözlük zippo çakmaklar olan yerde yapılıo genelde...limon bazaar gibi yerlerde oluyo...zaten tipi çakmağın zippo gibi güzel oluo :34: illede sigara içmesi gerekmez resminiz var bi anı...benimki gazını bitirdi vitrine koymuş :61:

olsun yaa artık oldu bil sen o işi:34:
aileler bir araya gelmiş ya gerisi gelir

bi bizim aileler de gelse bir araya iyi olacak:32::32::32::32::32::41::41::41::41:

inşllah canım seninde hayırlısıyla iki tarafta mükemmel anlaşarak bi araya gelirler ailesi :97:

Son düzenleme:
Sonunda böyle bir konuya rastladığım için çok mutluyum:62:
Hep söz,nişan,evlilik hikayeleri..Ben de bekliyorum,daha ne kadar beklicem kim bilir...:50:
Bütün yorumları okuyamadım,ama bekleyen herkes mutluluğa erişir umarım en kısa zamandaa.

Bu yaz 2 arkadaşım evleniyor,hem de yaşıtız.Benim hala belirsiz ne olacağı..Mutlu oluyorum onlar adına ama ben neden yaşamıyorum bu mutluluğu diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum.:59:

bu yaz 2 arkadaşım evleniyor,hem de yaşıtız.benim hala belirsiz ne olacağı..mutlu oluyorum onlar adına ama ben neden yaşamıyorum bu mutluluğu diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum.:59:

en azından bi sevenin var bi sevdiğin var ona şükret kuzum deme öyle

kızlar benimkinin doğum günü var ne alsam yaaa bana fikir verin nolur ben kendisi bayağa fanatiktir bu yönde bişey yapmak istiyorum kendi ellerimle param yok valla pek bişi alamam tesbih yapmayı düşünüyorumda olurmu ki yaaa böle fanatikleri sevindirecek bişi olmalı

atkı ör canım en ucuz yolu o ve çok anlamlı ellerinle örüyorsun:34:

Hep söz,nişan,evlilik hikayeleri..Ben de bekliyorum,daha ne kadar beklicem kim bilir...:50:
Bütün yorumları okuyamadım,ama bekleyen herkes mutluluğa erişir umarım en kısa zamandaa.

amin canım amin:16:
4 yıldır bekliyorum..Ne kadar daha beklerim bilmiyorum...:59:

ben 5 yıldır bekliyorum:25:

en azından bi sevenin var bi sevdiğin var ona şükret kuzum deme öyle

Şükrediyorum canım,isyan etmiyorum.Ama ben de istiyorum,hiç bir şey yok ortada daha.kimbilir daha ne kadar olmayacak..Düşünmek istemiyorum ama etrafımda böyle olaylar yaşayınca düşünmemem mümkün olmuyo :(

hoşgeldin canım aramıza sen neden bekliosun canım sebep ne
4 yıldır bekliyorum..Ne kadar daha beklerim bilmiyorum...:59:

canım sende hoşgeldin
senin bekleme sebebin ne peki
inşallah tez vakitte kavuşuruz bir arkadaşımızın 2 gün önce tanışması oldu o da bizler gibi üzülüodu bi adım atılsa die çok şükür duası kabul oldu inşalah bizimde yüzümüz güler

airlikfeer tatlım atkı ördüm yahu el emeğinin alasını yaptım mendil işledim:9:parasızlıktan hep el emeğimi veriom çocuğa kermes açacak valla benim yüzümden:1:hatta akıllanmadım şimdide tesbih yapmayı düşünüyorum:1:

Hoşbulduk canım,ikimiz de yeni mezun olduk.Hala bir işe girme çabasındayız:( İşe girdikten sonra da bitmeyecek,daha birikim yapmak lazım ki zaten ailelerle tanışma olmadı ciddi anlamda.İş güç olmadan ciddiye binmesi de iyi değil;ama zaman geçiyo ve erkek arkadaşım evliliğe yönelik pek konuşmuyor.Ben anlıyorum,işini eline almadan kendini de beni de heveslendirmek istemiyor.Ben de onunla konuşamıyorum,başkalarının hayatına özenip duruyorum,içime atıyorum ve de artık bunalıyorum:59::43:

hoşgeldin canım aramıza sen neden bekliosun canım sebep ne

canım sende hoşgeldin
senin bekleme sebebin ne peki
inşallah tez vakitte kavuşuruz bir arkadaşımızın 2 gün önce tanışması oldu o da bizler gibi üzülüodu bi adım atılsa die çok şükür duası kabul oldu inşalah bizimde yüzümüz güler

airlikfeer tatlım atkı ördüm yahu el emeğinin alasını yaptım mendil işledim:9:parasızlıktan hep el emeğimi veriom çocuğa kermes açacak valla benim yüzümden:1:hatta akıllanmadım şimdide tesbih yapmayı düşünüyorum:1:

:9::9:canım bilemedim ki ne kaldı :26:
bu sitede gördüm bi vazoya fenerbahçe şeyşi yapıştırmış hediye etmiş sende öyle yapabilirsin:26:
elinde kaç tl var hediye için :26:
kupa bardak alabilirsin 2 tane yanına çotap koyabilirsin yanına kolonya yanına rolon toplasan 20 tuttar anca değişik bişey olur:34:

Hoşbulduk canım,ikimiz de yeni mezun olduk.Hala bir işe girme çabasındayız:( İşe girdikten sonra da bitmeyecek,daha birikim yapmak lazım ki zaten ailelerle tanışma olmadı ciddi anlamda.İş güç olmadan ciddiye binmesi de iyi değil;ama zaman geçiyo ve erkek arkadaşım evliliğe yönelik pek konuşmuyor.Ben anlıyorum,işini eline almadan kendini de beni de heveslendirmek istemiyor.Ben de onunla konuşamıyorum,başkalarının hayatına özenip duruyorum,içime atıyorum ve de artık bunalıyorum:59::43:

bizim gibi olmuş ben yükseğe başladım o askerde farkımız bu:31:
bizim 2 lafımızdan biri evlilik :59:ama buna rağmen evlenmemiz çok zor
bazen aşkıma diyorum bizim evlenmemz çok zor bu sene diye bu sene evlenmek istiyoz çünkü
kızıyor hemen bana neden öyle düşünüyorsun diyor iistemiyormusun diyor:14::14: o kadar çok istiyorum ki evlenmeyi bazen pembe hayaller kurduğumun farkına varıyorum çok üzülüyorum:14::14::14:ona da söyleyince o daha da üzülüyor:14::14:
aslında evimiz var kaynanamlarında durumu da iyi ama iş yok inşallah hemen bulur gelince askerden :14:

airlikfeer canım o fenerbahçe vazosunu bende gördüm tesadüfen şimdi bulamam heralde sitede neyse ben tesbih yapmaya karar verdim başka çarem yok:)

bizim gibi olmuş ben yükseğe başladım o askerde farkımız bu:31:
bizim 2 lafımızdan biri evlilik :59:ama buna rağmen evlenmemiz çok zor
bazen aşkıma diyorum bizim evlenmemz çok zor bu sene diye bu sene evlenmek istiyoz çünkü
kızıyor hemen bana neden öyle düşünüyorsun diyor iistemiyormusun diyor:14::14: o kadar çok istiyorum ki evlenmeyi bazen pembe hayaller kurduğumun farkına varıyorum çok üzülüyorum:14::14::14:ona da söyleyince o daha da üzülüyor:14::14:
aslında evimiz var kaynanamlarında durumu da iyi ama iş yok inşallah hemen bulur gelince askerden :14:

Senin durum gene benden iyiymiş:) Daha askere gitmedi ve henüz gitmeye de niyeti yok.Yani aslında tek taraflı olarak bu kadar isteyip,üzülüyorum.Onun kafasını kurcalamıyo evlilik,düşünmüyo benim gibi.Napcam bilemiyorum,benim henüz hayal kurmaya bile hakkım yok sanırım:(

canım bende şimdi o para biriktirme dönemlerindeyim aşkım bikaç şey var onları alma çabasında onları alsın ozaman allah izin verirse nişan takarız evleniriz diyor ama bitmesi seneye şubatı bulur...birikim işi çok sinir bozucu yaa ben o askerdeyken gelince hemen nişan takıp evlencez die ümid ediyodum ama ne evlenmesi nişanım bile olmadı bir askerlik süresi daha çıktı o da para birikimi için....çok sinir bozucu yeni yeni kendime geldim alıştım biraz bu duruma ama para biriktiktikçe insan bi mutlu oluyor ümitleniyor tek ii yanı bu:5:

Senin durum gene benden iyiymiş:) Daha askere gitmedi ve henüz gitmeye de niyeti yok.Yani aslında tek taraflı olarak bu kadar isteyip,üzülüyorum.Onun kafasını kurcalamıyo evlilik,düşünmüyo benim gibi.Napcam bilemiyorum,benim henüz hayal kurmaya bile hakkım yok sanırım:(

canım evlilik düşünmemesi iyi bir durum değil bence bunu açık açık konuşmalısın

canım bende şimdi o para biriktirme dönemlerindeyim aşkım bikaç şey var onları alma çabasında onları alsın ozaman allah izin verirse nişan takarız evleniriz diyor ama bitmesi seneye şubatı bulur...birikim işi çok sinir bozucu yaa ben o askerdeyken gelince hemen nişan takıp evlencez die ümid ediyodum ama ne evlenmesi nişanım bile olmadı bir askerlik süresi daha çıktı o da para birikimi için....çok sinir bozucu yeni yeni kendime geldim alıştım biraz bu duruma ama para biriktiktikçe insan bi mutlu oluyor ümitleniyor tek ii yanı bu:5:

Umarım en kısa zamanda biter bu evre canım.
Ben işin çok başındayım..O yüzden hayal kurduğumda kendime kızıyorum artık.Çünkü hayal kurmak beni çok üzüyo.Hayatta tek amacım evlilik değil tabi ki;güzel bir işim olsun diye çalışıyorum bunca zamandır.Kendi ayaklarımın üstünde durabilmek için okudum ve hala da onun için çabalıyorum.Bütün bunların yanında,nasıl etrafımdaki herkes nişanlanıp,evlenip mutlu oluyosa ben de öyle olmak istiyorum.Onlardan bir farkım yok ki,aynı okulu aynı zamanlarda bitirdik,onların da henüz işi yok.Ama işte hayatlar farklı,nişanlılarının işi var..Hata yapıyorum kendimi başkalarıyla karşılaştırarak,biliyorum.Ama ben de sevgilimle güzel hayaller kurmak istiyorum artık.

canım evlilik düşünmemesi iyi bir durum değil bence bunu açık açık konuşmalısın

Evlilik düşünmüyo değil canım,yanlış anladın.Benim gibi aklını kurcalamıyo henüz.Onun için şuanda önemli olan sadece iş bulabilmesi.Doğru olan da bu belki..Yoksa evliliğe gitmesini ikimiz de istiyoruz ama o konuşmaz pek böyle şeyleri.

Evlilik düşünmüyo değil canım,yanlış anladın.Benim gibi aklını kurcalamıyo henüz.Onun için şuanda önemli olan sadece iş bulabilmesi.Doğru olan da bu belki..Yoksa evliliğe gitmesini ikimiz de istiyoruz ama o konuşmaz pek böyle şeyleri.

peki canım ikinizde kaç yaşlarındasınız

çok moralim bozuk kızlar dün tartıştık ve dünden beri telefonu kapalı

napıcam bilmiyorum:19::19:

Back