ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

benim sevdiğimde askerde.dün bi konu oldu bozuldum ona soğuk davrndam sabahta geç açtım telefonumu msj attm ama iletlmedi bakalm akşm açıck telefonu nlck

tşk ederim h.bulduk canım...
Aslında beklicek bi durumumuz yok ikimizde çalışıyoruz, ama benim kpss, aöf derken sürekli dershanelere gitmem biraz sorun oluyo bitmesini bekliyoruz gibi.
Hayırlısıyla inşallah hepimiz kavuşuruz..

ben de bekliyorum çook seviyorum ikimizde ciddi düşünüyoruz ama benim giyimim onu korkutuyo bana dün bana da aileme de yakışmıyosun dedi aramız zaten limoni bi küs bi barış ama çook seviyorum her nekadar kaba da olsa sinirli de olsa bugün evlenelim dese evlenirim onunla

Bugünler de bu konuyu cok düsünür oldum BEKLEMEK!!!
Bazı seylerin tükendigini hissediyorum hatta git gide evlilik fikrinden uzaklasıp , soguyorum ne gerek var böyle iyi diyorum kendi kendime..
5 yıl oldu iliskimiz baslayalı keske simdiler de cıksaydın karsıma dedigim cok oldu en cok üzüldügüm sey ise erkek akradasım' ın ailesi' ne evlenecekmisiz gibi gelmiyormusuz cünkü cok uzn bir sürecmis önümüzdeki zaman onlarda haklı kızmıyorum belki de bir an önce evlenmemizi istedikleri icin böyle diyorlar..
Maddiyat , memleket ve yas yani anlayacagınız bizim asmamız gereken engel coookk fazla. Suan ki planımız 2,3 yıl sonra ciddiyete dökmek..

Son düzenleme:

canım inş düzelr aranız benimkide öyle senirli alıngan inatçı bnde çok seviyorm neolrsa olsn ama henüz 18 yaşndaym ailmde erkn der karşı çkrlar ewliliğe ama haklılar gerçktende ergn okulda btmedi offf ama isterm sevdiğm kşinn her yannda olmayı

babam hiç ses çıkarmadı dün annemgilde hiç açmamış konuyu ben zaten odamdan çıkmadım :26: annem uygun bi zmnda konuşurum biraz yatışsında dio bakalım :44:

ozaman ayık olarak da mı karşı yaaa canımm anladın sen
neyse biraz şok dan çıksın biraz bekleyin

aslında ilişki uzadıkça bişeyler bitiyo yaa nebilim evlilik ve ilişki uzamnı bir kadın da öle dedi flört en fazla 2 yıl olmalı yada 3 dedi ondan sonrasında birsürü sorunlar oluyor kötüye gidiyor ilişki dedi benimde 4 yıl olucak off korkuyorum

Öyle düşünme canım,uzadıkça sorun oluyo falan diye.Sonuçta evlenseniz de sorun olabilir,çünkü gene beraber olcaksınız.Sorun çıkıcaksa her zaman çıkabilir.Ben hep hayırlısını dilerim,evlendikten sonra sorun çıkcağına şimdi çıksın hiç kalkışmayalım evliliğe derim:86:

Selam kızlar bende beklemedeyim,okul askerlik derken zaman akıp gidiyor.İnş hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz sevdiceklerimize...

Merhaba kizlar!
Benim ailem sevdigime karsilar neden mi?
1. Ben yurtdisinda o turkiyede ( lise yillarimdan beri turkiyeye kesin donus yapmayi planliyordum zaten, bunuda iyi biliyorlar. Ama gel gor ki, is ciddiye ciktikca, sen yapamazsin diyorlar)
2. Netten tanistik ( gormeye gittim, hatta ailesiyle tanistim)
3. Ben uni deyim o orta okul terk (kendine ait bi is yeri var)
4. Ayni memleket degil (ben anadolu o trakyali)
5. Yas farki (ben 22 o 30)

Daha neler neler say say bitmez... Bi tanisin ondan sonra bi karar verin diyorum, yok da yok ... Seni kullaniyor diyorlar: zengin olsaydim, buralarda yasamak isteseydim, bende oyle dusunurdum ama tam tersi...
Evlenmek icin hic acele etmiyoruz (daha para lazim, okulum bitmesi lazim vs vs), tek istedigimiz aileler bi tanissaydi, anlasabilseydi. Kurban oldugum ALLAH'tan baska bisi istemiyorum ya. Bi tanisip 10 yil sonra evlenin deseler valla raziyim

Korkuyorlarmis, bizim ailede ya hic evlenmemis yada bosanmis kisiler var sadece. Asktan sansizimiz yokmus, unut onu gibi sozlerle beni caydirmayi dusunuyorlar.

Hayirlisi olsun diyelim... ALLAH yardimcimiz olsun kizlar

Evlenme meraklısı kesinlikle olmadım ama bazen daha kac yıl bu sekilde sürer? diye düsünmedim de degil.. Ne bileyim insan sıkılıyor neden sıkıldıgımı bilmiyorum ama sıkılıyorum hersey tadın da güzeldir nede olsa!

Hevesi kacıyor insanın ve evlilige karsı ön yargılarım olusuyor isin kötüsü , annem de katı bir insandır bir sevgilim oldugunu biliyor , ama bilmezlikten geliyor dısarıya erkek arkadasımla görüsmek icin cıktıgımı bilmiyor eee , hal böyle olunca da bu tanıdık mıdır? , acaba birine yakalanır mıyız? diye endise etmekten yıldım artık.

Son düzenleme:

O kadar haklısın ki..Benim de evliliği istememin en büyük nedeni bu aslında.Elimi tutarken,ben onun koluna girerken ya da ufacık başka bir hareketten o kadar rahatsız oluyorum ki,ya biri görürse diye.Dışarda görüşmek zorundayız,herkesin gelebileceği yerler sonuçta.Bazen normal konuşurken bile endişe duyuyorum,iyice paranoyak oldum.Birileri uzun süre bize doğru baktığında acaba beni tanıyor da ondan mı bakıyor diye düşünüyorum.Annem onunla buluşmaya gittiğimi biliyor ama babam bilmediği için bu sorunu yaşıyorum.Gerçi bilse bile gene aynı şeyleri yaşarım iş ciddiye binmeden.Böyle olmasındansa hiç olmasın diyesim geliyor bazen,o kadar yoruldum,o kadar sıkıldım ki.Bütün bunlar için evliliği bir kurtuluş yolu görmek istemiyorum,ama başka çare yok ki(!)

Evet annem bilse babam bilmiyor! Sorun kökünden cözülmüs olmuyor..
Evliligi sırf rahatca hareket edeyim diye istemiyorum bazı seyleri yitirmekten korkuyorum! Gecen zaman icin de heyecanımı kaybetmekten korkuyorum 5 yıl oldu takıntılı derslerim oldugundan sadece bu sene haftasonları görüsemiyorduk önceden , her haftasonu mutlaka görüsürdük üniversiteyi aynı yerlerde okuduk ve o zaman da her gün görüsüyorduk..
Evlilik gibiydi sadece yatmak yurtlara gidiyorduk..

Ben artık alıştım görüşememeye.Biz de hergün görüşüyorduk,hep beraberdik,dediğin gibi bi akşam ayrılıyorduk.Buna alıştım da sevdiğimi rahatça belli edememek çok yoruyo beni.Çok resmi davranmaya başladım ister istemez ailemin yanına geldiğimde.Yani artık etrafımda nişanlı,evli çift gördüğümde gıcık oluyorum,onların rahatlıkları bana batıyor.Garip bir şey oldum çıktımBen de içim rahat ederek görüşmek istiyorum,ama olmuyor..Şu an sadece yapabildiğim burda dert yanabilmek,buna da şükür,paylaşacağım birileri var en azından.

Okul dönemi sabahtan aksama kadar beraberdik üc ögün beraber yemek yerdik , gezerdik , alısverise giderdik , herseyi beraber yapardık aynı evli ciftler gibi..
Hatta bazen kendimi evli gibi hissettigim de olmustur yurda girdigim de anlıyordum bekar oldugumu..
Bazen evlilige birsey kalmadıgını düsünüyorum ve önüm de koca bir 3 yıl var.. :26:

Son düzenleme:
slm kızlar bende katıldım aranıza .. bizde 8 aydır birlikteyiz onun üniversite bu sene biitiyo benımkı insallah yeni başlıcak evi faln aldı bakalm benı beklicez yani

ayrıca bızde eskiden hep hergün birlikteydik daha mezun olup iş hayatına atılmadan koptuk resmen 4 5 gün oldu görmüyorum hem okuyo hem çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…