inşallah evleniriz bi an önce canım evlenemesek bile sözleniriz hepimiz inşallah
sözlenelim vesevgilimizi kolumuza takıp fink atalım
bak o zman ailemiz evlendiriyo mu evlendirmiyo mu
Amin canım,hayırlısıyla.Çıkmam ki kolundan o zaman,elini hiiiiiiiç bırakmam ki
aynen bizde öyle
beni aşkım yurttan alır yurda bırakırdıalışverişe ikimiz giderdik ikimiz gezerdik
her öğünü birlikte yerdikbu yaz okulumuz bitti ben yüksek lisansa başladım o askere gelince söz istiyoruz ama iş meselesi var aşkımın ailem kabul etmiyor iş ollmadan
Benimkinin de askerligi var ve birikim yapması gerekiyor suan benim ailem de kabul etmez sartları saglayana kadar da bir 3 yıl gecicek zaten.:85:
benim ailem de istemiyo çeyizim çok yok benim çalış kendin yap çeyizini diyo
bende nasıl olsa kendim yapcam ha şimdi ha sonrao yüzden ne kadar erken evlenirsem benim için o kadar iyi sevdiğim olmadan çok mutsuzum onu çok özlüyorum en iyisi evlilik
off off3senede benim oldu sevgilim aöf de okuyo onu bitirip askere gitcek gelip iş bulacak para biriktirecek kaç seneler geçecek bilmiyorum bende sırf öğrenim kredimi ödemek biraz çeyiz hazırlamak için nefret ederek geldiğim bi işte çalışıyorum:2: doğru düzgün görüşemiyoruzda onu çok özlüyorum:2:
ayyy ne çok sevipte bekleyen varmış arkadaşlar ben nişanlıyım dershanede tanıştım nişanlımla üniverste , askerlik vsvs derken tam 6 yıl bekledim 1 yıldırda nişanlıyım eylülde de evlencem inşallah
Rabbim tüm sevenleri birbirine kavuştursun inşallah herkes o mutluluğa erişsin inşallah (amin )
canım ya allah sabır veriri inşallah bizde aynen o durumdaydı ünv okudu uzun dönem askerlik rabbim bir an evvell önce sizide kavuşturur inşallah
işallah canım:26: bi bakıyorum hiç ummadığım insanlar evleniyo her şeyleri dört dörtlük yapıyorlar bizim maddi sorunlar devreye girecek gizli gizli görüşmekte o kadar canımı sıkıyor ki kaç yaşına geldik liseli aşıklar gibi sağda solda buluşmaya çalışıyoruz her şey mesele her şey
işallah canım:26: bi bakıyorum hiç ummadığım insanlar evleniyo her şeyleri dört dörtlük yapıyorlar bizim maddi sorunlar devreye girecek gizli gizli görüşmekte o kadar canımı sıkıyor ki kaç yaşına geldik liseli aşıklar gibi sağda solda buluşmaya çalışıyoruz her şey mesele her şey
Sen de beklemişsin uzun bir süre,sonunda muradına eriyosun ne güzel.Hayırlısı olsun canım.Darısı tüm isteyip de,hala aile tanışma aşamasına bile gelemeyenlere..85:)
inan sizleri o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam bizde o yollardan geçtik ama sabreden derviş muradına ermiş inşallah
Ya da sabretmekten gebermiş
yok yok bende bir derviş olarak bak gebermedimkaç yıldır berabersiniz
Ben sabırsız bi insanım,kendi adıma konuştumBiz 3buçuk yıldır beraberiz canımm.Yeni mezunuz,daha işimiz yok,askerlik var,bir de işe girdikten sonra birikim var.Yani daha önümüzde yıllar yıllarrr var..
canım benim ya seni öyle iyi anlıyorum ki bizde senin gibiydik derken istendi derken nişanlandık tam 15 20 ay vardı şimdi ise5 ay alla herkese nasip etsin
Amin canım inşallah.Size mutluluklar dilerim,ömür boyu hep ilk günkü gibi aşık olun birbirinize inşallahhh
bence bu zamanların kıymetini iyi bilin iyice gezin tozun tatile gidin ne bileyim işte yapın birşeyler cnım ama nişanlanınca herşey çok değişiyorrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?