aman sizinkilerde abartıo ya :82:
Selam kızlar nasılsınız?
desertt geliyolar demek bugün
topiğinde okudum babası falan mı aradaı babanı gelecez die nasıl oldu kızzz
selam canım
aynı valla bekelemelerdeyiz
ay dün kaza yaptık heryerim ağrıyo yaa tarfikte zincirleme kaza oldu önden arkadan vurdular kafamı çarptım ama bunada şükür daha kötü olabilirdi
evet acanım geliolar hayırlısıyla bu akşam..yok annesi aradı o dedi nasılsınız akşama müsaitseniz gelicez die 7,30 8 gibi gelicekler...ama ablam neler yapıo yabugün izinli sabah 9,30 da evden çıktı sevgilisiyle bulşuşmaya akşam ben seninkilerin karşısına çıkmam dio. rumeli vardı onun güzel die onu istedim dün çeşit çeşit meyve alana kdr rumel alsaydın die Allahın bi meyvesi zoruna gitmiş kuru kuru ağırlıcam millleti sanki...kapıyı çarptı gitti
biz de bir evlenemedik yahuu :18::18:
hangimiz evlenebildikki
ağlancak halime güler oldum
allah hepimizin dileğini versin inşallah
merhabalar,
bnmde ciddi bir ilişkim var.. seviyorum ve seviliyorum.. ama ailem erkek arkadaşıma tamamen karşı çıkıyorlar.
ben üniversite mezunuyum.. sevgilimse liseden terk..
ailemin istememesinin tek nedeni bu..
erkek arkadaşım bu durumu bilmiyor.. idare etmeye çalışıyorum.. ama o da evlenmekten söz etmeye başladı.. hyr da diyemiyorum.. ailemi de karşıma alamıyorumm..
evet acanım geliolar hayırlısıyla bu akşam..yok annesi aradı o dedi nasılsınız akşama müsaitseniz gelicez die 7,30 8 gibi gelicekler...ama ablam neler yapıo yabugün izinli sabah 9,30 da evden çıktı sevgilisiyle bulşuşmaya akşam ben seninkilerin karşısına çıkmam dio. rumeli vardı onun güzel die onu istedim dün çeşit çeşit meyve alana kdr rumel alsaydın die Allahın bi meyvesi zoruna gitmiş kuru kuru ağırlıcam millleti sanki...kapıyı çarptı gitti
başım ağrıo canım ailece böleyiz saoltatlımmaaaaçok geçmiş olsun kuzummm iisin demiii kuzuum
able geçmiş olsun canımallah korusun iyisin inşallah demi:26:
desert gelin ediyoz
ablan sözlü değil mi kızzzçok kıskanmış seni valla
ablalar hep öle olur boşvertakma kafana
sen mutluluğunun tadını çıkar
merhabalar,
bnmde ciddi bir ilişkim var.. seviyorum ve seviliyorum.. ama ailem erkek arkadaşıma tamamen karşı çıkıyorlar.
erkek arkadaşım bu durumu bilmiyor.. idare etmeye çalışıyorum.. ama o da evlenmekten söz etmeye başladı.. hyr da diyemiyorum.. ailemi de karşıma alamıyorumm..
bu ailelerden çektiğimiz ne yaaişi olduğu sürece evine baktığı sürece bence sorun yok
babam geçen diyo işi olsu öyle gelsin istemeye bende öyle diyorum zaten dedim bu sefer ne dese beyenirsin ama iyi bi işi olsunsanki kendisinin çok iyi bir işi vardı bişe demedim sustum aşkım da benim gibi üni mezunu ama hemen iyi bir iş bulmak çok zor o yüzden nasıl bir işi olursa olsun ama olsun diye düşünüyorum evlenelim biz bir arada iken her şeyin üstesinden geliri onunla
eğer seviyorsan ve seviliyorsan bunu düşünme bile canım
ben aşkım olmadan asla oda bensiz aslaailemin eli mahkum bu durumda ya verecekler ya verecekler başka yolu yok
ya onun olurum ya kara toprağın
selam canım
aynı valla bekelemelerdeyiz
ay dün kaza yaptık heryerim ağrıyo yaa tarfikte zincirleme kaza oldu önden arkadan vurdular kafamı çarptım ama bunada şükür daha kötü olabilirdi
merhabalar,
çok sevindim canımm yaa ama sen ablan yüüznden bide acaba hemen isteme belli olmazmı endişen yüzünden mutlu değilsin alıyorum boşver canım yaa şükret lütfen şükret...annesi anneni aradı dimi ...ablan ayıp edio gerçekten
başım ağrıo canım ailece böleyiz saoltatlımm
saol tatlım iyi sayılırım sadece baş ağrısı ve şok var..
valla deserti gelin edioz duygulandım heee
kız airlikfer sende en fazla 80 90 güne gelin olursun ah ah bi ben kaldım:)
[/COLOR]
eyvah bu kız kaçar demedi demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?