ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

aaaaa ozaman önemse canım ben sadece annesi kızkardeşi bide bikaç akraba kadın gelicek sandım gbizde böle oluyo da gündüz gelio kadınlar aynı oturma yapar gibi çay börek çörek de verilio adamlar olmuo sora istemey gelio hepsi baba çocuk falan bazı yerlerde çocuk de gelmio benim arakadaşa gelmemişti anneme de öle olmuş babalar kabul etmemiş kız babaları yani ..oo bide seninkide glicekmiş ozaman önemse canım

Son düzenleme:

bizde görücü usulü olduğunda öle kadın kadına gelirler aynı senin anlattığın gibi...ama şimdi öle bi durum yok...tanışma ile karışık istemenin ilk kısmı

Son düzenleme:
Merhaba kızlarr..:)
Ne güzel çoğu kişi ailelerin tanışmasından falan bahsetmiş.
Benim bu evreye gelebilmem için yaklaşık 4 yılım var
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahh

amin canım amin....4 yılmı :44: hayırlısı olsun hakkında :97:

4 yılmı kuzum zaten kaç yıldı berabersiniz bide üstüne 4 yıl nası beklenir ki

4 yılmı kuzum zaten kaç yıldı berabersiniz bide üstüne 4 yıl nası beklenir ki

2 yıldır birlikteyiz..
ayy sormayın valla kızlar, bazen 2 senenin nasıl gectiğini anlamadım 4 sene de gecer diyorum, bazen de o günler hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor.
bak içim daraldı yine

2 yıldır birlikteyiz..
ayy sormayın valla kızlar, bazen 2 senenin nasıl gectiğini anlamadım 4 sene de gecer diyorum, bazen de o günler hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor.
bak içim daraldı yine

aman dur bakalım sıkma canını neyin nolacağı hiç belli olmaz kaç yaşındasın ki

ee zaten evliliğe epey var sen erken yol almışsında öyle 4 yıl geçince tam evlilik yaşında olcan

süperrrrr bişey yaniii

yaş konusunda haklısın tatlım, bakalım artık herşeyin hayırlısı...
Sen evliliğe yakınsın sanırım:)

ayy çok mutlu oldum yaa, biz bile burda mutlu olduk da o havalara uçmuştur eminim mutluluklar dilerim ona
evet canım her yerde düz olanı vardı bu değişik geldi altı bana zaten tanışma da da ne giyilebilirki :44:

canım bu tarz şeyler uygun olur bence, ben biraz araştırma yapayım sana resimler gönderirim, genelde hep söz, nişan için elbiseler bakıyorum da

kızlar bugün sevdiceğimle konuştum..ben ona geçenlerde hangi arada nişan olucakta hangi arada bu sene düğün yapıcaksınız demiştim..buda annesine kendi ağzından anlatmış benim dediklerimi kendi der gibi herşeyi halledebilirmiyiz diye.. anneside zaten oğlum çok nişanlı durmucaksınız 3 5 ay nişan sonrada eylülde düğün o 3 5 ay içinde herşeyi alınır merak etme sen demiş :26: galiba heralde umarım inşallah ben bu sene evleniyorum :26: bazen sesleri çıkmayınca umutlarım tükeniyo ama biliyorum işlerini halletmeye çalıştıklarını elimde olmadan gidiyo umutlar hayırlısı herşeyin :97:

canım bu tarz şeyler uygun olur bence, ben biraz araştırma yapayım sana resimler gönderirim, genelde hep söz, nişan için elbiseler bakıyorum da

ayy çok iyi olur tatlım ya mutlaka buldukça paylaş olurmu fikir ediniosun ne güzel işte bende beğendiğim mutlaka oluyo nette ama nerden alınacak onlar bulamıyorum :44:

hadi hayırlısı canım ya ne kadar sevindim darısı bizlerin başına tatlım

darısı basımıza insallahhhh

Bazi erkekler evlenmeden ønce kendi ayaklarinin ustunde durmak isterler. Cok sevselerde bekletirler sevdiklerini...Insallah muradina erirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…