merhaba kızlarrrr nasılsınız pc bozuktu yaa gelemedim
hani size demiştim ya bir arkadaşım nişanlıydı maddi imkansızlıklar nedeniyle düğünü erteleniodu diye babası bu senede olmassa sen bu işi unut demişti yaa ay dün o arkadaşım aradaı düğün tarihi belli olmuş salonu bile tutmuşlar ...çok mutlu oldum yaaa
insanın başkalarının mutluluğuyla mutlu olması ne kadar güzel bişeyy:81:
kızlar fikrinizi almak istiyorum bu elbise nasıl??? üstümde burda göründüğünden çok daha güzel duruyo :26: annem üstümde görmedi ama bu halini beğenmedi :44:
bizimkiler tanışmaya geldiğinde giyilebilecek bi türmü yoksa değilmi :44::26:
Eki Görüntüle 167406 [
evet canım yaa o bambaşka benim için çünkü ama düğün tarihini sölemedi yaa görüşürsek seni görürsem anca ozaman sölerim dediiş yerine gidicem bugün bakalım çok şey anlatcam dedi
ay o anlattıça hayale dalıyorum çok mutlu oluyorum canım
tatlım çok şık elbise istemek içinde gayet uygun
ama ben giyemem kısa olur boyum da kısa sanırım beni istemeye geldiklerinde dizlerde kalem etek giyeceğim:97:
sen evli misin peki???
tatlım bence çok güzel, bende de bu elbisenin altının düz kahve rengi olanından var, bu hem şık olmuş hem de o çiçekli desenler hoş bir hava katmış elbiseye, tam uygun yani
kızlar fikrinizi almak istiyorum bu elbise nasıl??? üstümde burda göründüğünden çok daha güzel duruyo :26: annem üstümde görmedi ama bu halini beğenmedi :44:
bizimkiler tanışmaya geldiğinde giyilebilecek bi türmü yoksa değilmi :44::26:
Eki Görüntüle 167406 [
yok güzelim bende bekleyenlerdenim
sende bizdensin galiba
merhaba kızlarrrr nasılsınız pc bozuktu yaa gelemedim
hani size demiştim ya bir arkadaşım nişanlıydı maddi imkansızlıklar nedeniyle düğünü erteleniodu diye babası bu senede olmassa sen bu işi unut demişti yaa ay dün o arkadaşım aradı düğün tarihi belli olmuş salonu bile tutmuşlar ...çok mutlu oldum yaaa
bence daha ciddi daha güzel bişey giyebilirisn mesela tek renk bi elbise daha hoş olabilir
tek renk hmm :44: yahu bakıyorum elbiselerin hepsi kısa :26: bi tane tek rank beğenmiştim o daha kısaydıneyse hayırlısı
BENİM BOYUMDA 1,68 DİZ ALTIMDA DEĞİL DİZİMİN ÜSTÜNDE DOĞAL OLARAK AMA ÇOK ÜSTÜNDE DEĞİL :44: evde olucak tanışma sonuçta :44: ayy benimkide herşeye kızar pöffff...ama ben diz altı eteği yakıştırmıyorum kimseye ya tam uzun olmalı yada dizde dizin üstünde olmalı :26:
canım senin boyun kısamı yaa sevgilimizle aynı boyda olmaktan dert yanan biz değilmiydikkaç canım boyun merak ettim hee
ben de dizlede kalem etek giymeyi düşünüyorum canımbende diz altını kimseye yakıştıramıyorum
altında bi mesaj daha vardı canım yanlış yazdım diye görmemişin onubenim boyum uzun kısa gelir demek istemiştim halbuki 169 boyum benim
meraba canımmm özlettin kendini....ölemi hadi gözleri aydın darısı bizim başımıza ne diyelim :26:
tek renk hmm :44: yahu bakıyorum elbiselerin hepsi kısa :26: bi tane tek rank beğenmiştim o daha kısaydıneyse hayırlısı
ay pardon canım yanlış okumuşum
evet kısa gelir gerçekten
peki bu kalem etek insanı uzun gösteriyomuş ya peki kısa gösteren bişi varmı kızlar :78:
canım işine karışmak gibi olmasın ama bence tanışma için elbise falan alma günlük beğendiğin kıyafetlerinden giy çünkü 2-3 kadın oturmaya gelecek yani...elbiseli halini sözde nişanda görsünler valla bak
canım işine karışmak gibi olmasın ama bence tanışma için elbise falan alma günlük beğendiğin kıyafetlerinden giy çünkü 2-3 kadın oturmaya gelecek yani...elbiseli halini sözde nişanda görsünler valla bak
uzun mu gösteriyormuş
ama olsun daha ince görünürüz belkim
tanışma için bencede gerek yok günlük kıyafetlerinden en çok beğendiin olabilir ben öyl e yapıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?