ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

merhaba kızlarrrr nasılsınız pc bozuktu yaa gelemedim
hani size demiştim ya bir arkadaşım nişanlıydı maddi imkansızlıklar nedeniyle düğünü erteleniodu diye babası bu senede olmassa sen bu işi unut demişti yaa ay dün o arkadaşım aradaı düğün tarihi belli olmuş salonu bile tutmuşlar ...çok mutlu oldum yaaa

insanın başkalarının mutluluğuyla mutlu olması ne kadar güzel bişeyy:81:

insanın başkalarının mutluluğuyla mutlu olması ne kadar güzel bişeyy:81:

evet canım yaa o bambaşka benim için çünkü ama düğün tarihini sölemedi yaa görüşürsek seni görürsem anca ozaman sölerim dedi iş yerine gidicem bugün bakalım çok şey anlatcam dedi
ay o anlattıça hayale dalıyorum çok mutlu oluyorum canım

canım sen beğendiysen neden olmasın ama tanışma için biraz kısa nebilim yinede sen bilirsin tatlım

sen evli misin peki???

tatlım çok şık elbise istemek içinde gayet uygun

ama ben giyemem kısa olur boyum da kısa sanırım beni istemeye geldiklerinde dizlerde kalem etek giyeceğim:97:

canım senin boyun kısamı yaa sevgilimizle aynı boyda olmaktan dert yanan biz değilmiydik kaç canım boyun merak ettim hee

tatlım bence çok güzel, bende de bu elbisenin altının düz kahve rengi olanından var, bu hem şık olmuş hem de o çiçekli desenler hoş bir hava katmış elbiseye, tam uygun yani

evet canım her yerde düz olanı vardı bu değişik geldi altı bana zaten tanışma da da ne giyilebilirki :44:

bence daha ciddi daha güzel bişey giyebilirisn mesela tek renk bi elbise daha hoş olabilir

meraba canımmm özlettin kendini ....ölemi hadi gözleri aydın darısı bizim başımıza ne diyelim :26:

tek renk hmm :44: yahu bakıyorum elbiselerin hepsi kısa :26: bi tane tek rank beğenmiştim o daha kısaydı neyse hayırlısı

yani isteme olcak ya evin içinde kısa bi etekle dolaşmaktansa patolon gömlek tarzı bişeyde giyebilirisn öyle de çok güzel olu

ben de dizlede kalem etek giymeyi düşünüyorum canımbende diz altını kimseye yakıştıramıyorum

canım senin boyun kısamı yaa sevgilimizle aynı boyda olmaktan dert yanan biz değilmiydik kaç canım boyun merak ettim hee

altında bi mesaj daha vardı canım yanlış yazdım diye görmemişin onu benim boyum uzun kısa gelir demek istemiştim halbuki 169 boyum benim

ay pardon canım yanlış okumuşum
evet kısa gelir gerçekten
peki bu kalem etek insanı uzun gösteriyomuş ya peki kısa gösteren bişi varmı kızlar :78:

meraba canımmm özlettin kendini ....ölemi hadi gözleri aydın darısı bizim başımıza ne diyelim :26:

amin canım ay yaz geldikçe herkeze bi nişan düğün telaşı geldi kendimi çok tuhaf hissediyorum yaa saf gibi hazırlık yapanlara bakıyorum sen yine iyisin tanışma kıyafeti falan bakmaya çıkmışsın ay bizde o da yok off off

tek renk hmm :44: yahu bakıyorum elbiselerin hepsi kısa :26: bi tane tek rank beğenmiştim o daha kısaydı neyse hayırlısı

canım işine karışmak gibi olmasın ama bence tanışma için elbise falan alma günlük beğendiğin kıyafetlerinden giy çünkü 2-3 kadın oturmaya gelecek yani...elbiseli halini sözde nişanda görsünler valla bak

ay pardon canım yanlış okumuşum
evet kısa gelir gerçekten
peki bu kalem etek insanı uzun gösteriyomuş ya peki kısa gösteren bişi varmı kızlar :78:

uzun mu gösteriyormuş

ama olsun daha ince görünürüz belkim

tanışma için bencede gerek yok günlük kıyafetlerinden en çok beğendiin olabilir ben öyl e yapıştım

yok canım akşam üzeri ailecek gelicekler anne baba kız kardeş bi de benimki..binevi biz kızınıza talibiz anlamında ilk isteme gibi bişi konuşcaklar tanışcaklar büyük bi ihtimalle sözü nişanı konuşurlar gibime geliyo..budan sonrada akrabalarıyla istemeye gelicekler zaten :26: o yüzden biraz önemsiyorum istemenin yarısı gibi bişi :44:

uzun mu gösteriyormuş

ama olsun daha ince görünürüz belkim

tanışma için bencede gerek yok günlük kıyafetlerinden en çok beğendiin olabilir ben öyl e yapıştım

evet canım yaaa bi modacı sölemişti televizyonda kalem elbise uzun gösterirmiş oyüzden olabildince uzak durmaya çalışıcam kısa boylu görünmem lazım çünkü onun yanında
aa sen tanıştınmı yaaa evde tanışıldımı şu piknik olayınımı diyon yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…