ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

bu sene eylülde düğün olacak guyaa ama ortada bişi yok hangi arada yapılacaksa hazırlık sanki çocuk oyuncağı...seneye sarkmasssa iidir anlayışsız oluyorum üstüne üstlük

oyle deme bak ablamın geçen yıl temmuzda nişanı oldu, kasımda da evlendiler hiç bişeyleri hazır değildi hepsini bi anda aldılar evlendiler bi anda

oy çok kötü olmuş canım yaaa nekdara sürede bitecek peki bu borç ohh nişanlanan kız dört ayağının üstüne düşmüş

canım haziran gibi bitiyo borç ama şimdi bide niişan için para biritirmek zorunda ayrı sehirlerdeyiz gelmeleri bile para ay bilmiyorum yaa kız resmen kuduruyodu ben ondan önce nisanlanıcam diye istediği oldu ayrılmakla tehdit etti hatta ayrıldı cocuk kaybetmemek için sevgilime yardım etmiyo nisan parası biriktirdiii
miden ağrımakta haklı canım isteme falanda olmadımı hiç borç bitincemi isticekler

geçmiyo bilseniz her düşüncemde daha çok ağrıyo açıköğretimsınavım olduğu gün nisanlanıyolar o gün kendimi nasıl sınava vericem bilmiyorum

oyle deme bak ablamın geçen yıl temmuzda nişanı oldu, kasımda da evlendiler hiç bişeyleri hazır değildi hepsini bi anda aldılar evlendiler bi anda

ben kışın yağmurda yaşta evlenmek istemiyorum :85:hiçbişey istediğim gibi olmucak mı bu hayatta hiç benim düşüncelerim önemsenmiyo herkes kendini düşünüyo

keşke bende buluşabilsem aşkımnanüniversitede iken ne kadar güzeldi her gün beraberdik
artık askerden gelse bile artık zor buluşmamız çünkü farklı şehirlerdeyiz bizim evlenmemiz şart

ben kışın yağmurda yaşta evlenmek istemiyorum :85:hiçbişey istediğim gibi olmucak mı bu hayatta hiç benim düşüncelerim önemsenmiyo herkes kendini düşünüyo

canım emin ol daha sorunlarda cıkacak benim umrumda değil kar olsun kış olsun yeterki düğünüm olsun yeter artık yaaa

bu sene eylülde düğün olacak guyaa ama ortada bişi yok hangi arada yapılacaksa hazırlık sanki çocuk oyuncağı...seneye sarkmasssa iidir anlayışsız oluyorum üstüne üstlük
canım benim kuzenim de edirneliydi nişanlısı muğladaydı ve tez hazırlıyodu aynı zamanda çanakkalede okula da gidiyodu. 1 haftada herşeyi aldılar hazırladılar ve düşündükleri tarihte de evlendiler. merak etme eylüle daha çok var,sizinki de olur inşallah

:85::85:

keşke bende buluşabilsem aşkımnanüniversitede iken ne kadar güzeldi her gün beraberdik
artık askerden gelse bile artık zor buluşmamız çünkü farklı şehirlerdeyiz bizim evlenmemiz şart

aman canım buluşuosda noluyo mantığımla kalbim arasında gelgit yaşıorum günümü zehir ediyorum üzülme bea evlenince zaten hergün dipdibe olucan Allah nasip ederse :98:

canım emin ol daha sorunlarda cıkacak benim umrumda değil kar olsun kış olsun yeterki düğünüm olsun yeter artık yaaa

ben böle hayal etmemiştim ama düğünüm olsun diye karda kışta mı evlenicem işkence...ayyy hiç böle olmamıştım bu sene çok kaptırdım kendimi ya hep annesinin yüzünden nerden konuştu benle ona güvendim aşırı kaptırdım herşey şimdi çekilmez dayanılmaz oluyo her geçen gün dahada zoruma gidiyo

bende kışın düğün istemem düğün salonumu bile düşündüm orada olacak inşallah

bende istemem kışın düğün...anam çok düşünme bu hayyatta hiçbişi düşündüğün gibi olmuyo akışına bırak gitsin tatlım sonra üzülme diye diyorum yanlış anlama

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :97: kuzummm olurmu ki :26: artık umudum yok hiçbişeye :85: çünkü hiçbirşey istediğim doğrultuda gitmiyo ben ne hayal kuruyorum ne yaşıyorum dağlar kadar fark var arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…