sende hoşgeldinher pazarı burnundan getiriorum :78: bu nişan olana kdr da böle olacak gibi :96:
yazık ona da ama sen de önünü görmek istiyosun tabi..
oy çok kötü olmuş canım yaaa nekdara sürede bitecek peki bu borç ohh nişanlanan kız dört ayağının üstüne düşmüş
miden ağrımakta haklı canımisteme falanda olmadımı hiç borç bitincemi isticekler
oyle deme bak ablamın geçen yıl temmuzda nişanı oldu, kasımda da evlendiler hiç bişeyleri hazır değildi hepsini bi anda aldılar evlendiler bi anda
ben kışın yağmurda yaşta evlenmek istemiyorum :85:hiçbişey istediğim gibi olmucak mı bu hayatta hiç benim düşüncelerim önemsenmiyo herkes kendini düşünüyo
ben kışın yağmurda yaşta evlenmek istemiyorum :85:hiçbişey istediğim gibi olmucak mı bu hayatta hiç benim düşüncelerim önemsenmiyo herkes kendini düşünüyo
canım benim kuzenim de edirneliydi nişanlısı muğladaydı ve tez hazırlıyodu aynı zamanda çanakkalede okula da gidiyodu. 1 haftada herşeyi aldılar hazırladılar ve düşündükleri tarihte de evlendiler. merak etme eylüle daha çok var,sizinki de olur inşallahbu sene eylülde düğün olacak guyaa ama ortada bişi yokhangi arada yapılacaksa hazırlık sanki çocuk oyuncağı...seneye sarkmasssa iidir anlayışsız oluyorum üstüne üstlük
canım emin ol daha sorunlarda cıkacak benim umrumda değil kar olsun kış olsun yeterki düğünüm olsun yeter artık yaaa
kıyamam sana
keşke bende buluşabilsem aşkımnan üniversitede iken ne kadar güzeldi her gün beraberdik
artık askerden gelse bile artık zor buluşmamızçünkü farklı şehirlerdeyiz bizim evlenmemiz şart
canım emin ol daha sorunlarda cıkacak benim umrumda değil kar olsun kış olsun yeterki düğünüm olsun yeter artık yaaa
bende kışın düğün istememdüğün salonumu bile düşündüm orada olacak inşallah
:85::85:
aman canım buluşuosda noluyo mantığımla kalbim arasında gelgit yaşıorum günümü zehir ediyorumüzülme bea evlenince zaten hergün dipdibe olucan Allah nasip ederse :98:
canım benim kuzenim de edirneliydi nişanlısı muğladaydı ve tez hazırlıyodu aynı zamanda çanakkalede okula da gidiyodu. 1 haftada herşeyi aldılar hazırladılar ve düşündükleri tarihte de evlendiler. merak etme eylüle daha çok var,sizinki de olur inşallah
:98:ancak hayal olur canım bize evlilik bu gidişle
evlenince de bıkmayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?